opc_loader

Wensenlijst

Met Wolff Blitz koop je een stukje Rotterdam

storytelling wolff blitz

De kracht van storytelling: met Wolff Blitz

koop je ‘een stukje Rotterdam’

 

Of het nu een overhemd met bloemenprint is of een overhemd met een originele print, achter ieder ontwerp uit de collectie van Wolff Blitz shirts uit Rotterdam schuilt een verhaal. En er zijn nogal wat verhalen te vertellen over prints en de passie en individualiteit van mensen als inspiratie bron. De slogan van Wolff Blitz is dan ook niet voor niets: Wij vertalen dit naar exclusieve designs en patronen, deze worden geprint op stof van de meest hoge kwaliteit, met garantie op milieu-vriendelijkheid.
Kortom Wolff Blitz shirts zijn bijzondere print overhemden met prachtige designs. De kleurrijke en originele ontwerpen probeert Wolff Blitz de overhemden verrassend en zeker ook opvallend te houden.

Hang naar avontuur


Typerend voor Wolff Blitz, en zeker ook voor Menlook, is de hang naar avontuur. Ook daar zijn tal van boeiende verhalen over te vertellen. Als voorbeeld noemen we Bloemen overhemd Blue Heaven met flora print. Het is een unieke, kleurrijke bloemen print overhemd waar de vlinders subtiel fladderen in een hemels blauwe lucht. Dit bloemen overhemd kan zo maar een Eye-catcher en je favoriet worden. Het hoge kwaliteit katoen poplin voelt zacht en erg comfortabel aan op de huid. Dankzij de verfrissende look en modern fit pasvorm van deze kleurrijke bloemen overhemden voor heren zult u gegarandeerd opvallen " Colorful shirts for colorful people “. Het hippe overhemd is goed te combineren met een verwassen jeans of donkere Chino.
Van een heel ander kaliber is het bloemen print overhemd Wolff Blitz Birds in Paradise. In een tropische paradijs met prachtige gele, blauwe en roze bloemen met sierlijke groene bladeren zien we door de bloemenprint verborgen papegaaien.
Het zachte poplin geweven katoen voelt net zo zacht als de verenpracht van de papegaai en zit niet alleen comfortabel in een paradijs van kleurrijke bloemen. Met deze kleurrijke bloemen blouse loopt u gegarandeerd in de spotlights. Dit bloemenprint overhemd mag niet ontbreken in je garderobekast, het brengt niet alleen de vrolijkheid, maar geeft ook nog een trendy en casual look voor op je werk en thuis.



 

 

 

Battle Sience


Ben je een minder kleurrijk persoon, kies dan voor een print overhemd Science Battle voor heren. Dit print overhemd Science Battle doorbreekt in ieder geval de verveling van een saai casual overhemd en gaat al een stapje naar de richting die Menlook voor ogen staat. Kleurrijk, bijzonder n trendy met een print overhemd. Het is een modern fit pasvorm heren overhemd in het kwadraat. Of de wortel uit een getailleerd model overhemd met een gegarandeerd fijn en comfortabel draagcomfort.
Een overhemd met print, niet bont van kleur maar bont van wetenschappelijke formules in wit geschreven op een groot denkbaar schoolbord van Albert Einstein of Isaac Newton. Met dit aparte, maar bijzondere print overhemd vol met formules, cijfertjes en lettertjes verover jij gegarandeerd complimenten en sta je altijd in de spotlights! Vooral leuk voor wiskunde of natuurkunde docenten die een passie voor hun vak hebben.
Bestel vandaag nog jouw print overhemd en ga binnenkort als een pionier en wetenschapper door het leven.
Durf jij de Battle aan in de Science, bestel dan dit trendy print overhemd en sluit met de zwarte knoopjes het hermetisch af aan de voorkant van

 

 

Een stukje Vincent van Gogh in Rotterdam.

Bloeiende Amandel bloessems

Voor lente/zomer 2021 is dé eyecatcher, bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms van Vincent van Gogh.
De naam verwijst naar het schilderij Amandelbloesem 1890 van Vincent van Gogh wat hangt in het van Gogh museum in Amsterdam. Hij maakte het schilderij als cadeautje voor zijn neefje. Zoontje van zijn broer Theo. De turquoise lucht schilderde hij heel precies om de takken heen. Als je goed kijkt zie je hoeveel variatie in kleuren blauw hij gebruikte, precies zoals je in een echte lucht ziet.
Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms voor heren is een print overhemd met de geschilderde amandel bloesems van Vincent van Gogh. Op dit overhemd staat een van zijn lievelingsonderwerpen van van Gogh, grote bloeiende amandel takken bloesem tegen een blauwe lucht. Dit bloemen overhemd  staat symbool voor een nieuw leven en voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen. De almond blossoms bloemen overhemd is een inspiratie voor de verwerking van het lentegevoel. Met dit bloemen overhemd van Vincent Van Gogh's Amandel Bloesems verover jij gegarandeerd complimenten en sta je niet alleen in een museum in de spotlights!
Bestel vandaag nog jouw overhemd van een grootmeester en je loopt als en kunstwerk door het leven. 
“Juist daarom vindt Menlook het leuk om uit te pakken met een kleurrijke bloemenprint, waarmee we een positieve boodschap willen verspreiden.”
Wil je graag meer informatie over dit bloemen overhemd en het schilderij van Vincent Van Gogh, de Amandel Bloesem, dan zijn de onderstaande links interessant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






















Blauwe Amandelbloesem in bloei

Bloemenprint overhemd Blue Almond Blossom van Vincent van Gogh is een prachtig bijna cobalt blauw overhemd met de prachtige geschilderde wit/gelige amandel bloesems als print. De almond blossom bloeit als een symbool van nieuw leven tegen een blauwe lucht. Van Gogh amandelbloesem bloemenprint overhemd is poplin geweven van hoge kwaliteit katoen en voelt zacht en door de modern fit pasvorm comfortabel aan. Als de amandel bloesem in bloei staat, is dat één van de eerste tekenen van een nieuwe lente en staat garant als een echte eye-catcher en fleurt de omeving en alle looks helemaal op. Deze blouse met bloemen print kun je perfect combineren met een modern pak of meer casual op een zwarte jeans of chino. In een outfit als deze steel je gegarandeerd de show, zowel in eigen land als op de Spaanse boulevard. Een gebloemd overhemd is een absolute musthave dit seizoen. Draag uw passie voor onze grootmeester Vincent van Gogh met Wolff Blitz. 


 


 

Hip en zonnig met Vincent van Gogh

Hippe overhemd zonnebloem Vincent van Gogh van Wolff Blitz is een casual herenshirt met een print van de wereldberoemde zonnebloemen van Vincent van Gogh.
Draag dit  overhemd van Wolff Blitz en je voorziet jouw outfit van een trendy touch. Het hippe maar casual overhemd is voorzien van een kleurig zomers dessin van zonnebloemen, wat voor een unieke warme uitstraling zorgt. Daarnaast is het overhemd afgewerkt met lange mouwen met enkele manchet en een klassieke boord.
Op zoek naar een hippe uitstraling? Dan is dit overhemd met korte mouwen met zonnebloemen van Vincent van Gogh absoluut iets voor jou! Schilderij met de prachtige gele zonnebloemen heeft een speciale betekenis voor Van Gogh. Ze vertellen ons iets over de  “Dankbaarheid” en uiten levens vreugde. Vincent begon met een zonnebloem in een moestuintje en eindigde met een werk dat wereldberoemd werd. Tussen deze werken zat slechts twee jaar. In deze korte tijd maakte hij net als Wolff Blitz in Rotterdam een enorme artistieke ontwikkeling door. Dan is het toch mooi dat van Gogh nu nog een inspiratiebron kan zijn voor de fashion.
Dit hippe shirt geeft een positieve en vrolijke sfeer en zeker zullen de mensen om je heen dat ook ervaren. 

 

 


 

Wolff Blitz zet zich op de kaart

Naast Rotterdam zet Wolff Blitz ook Parijs, Berlijn en Londen letterlijk met kleur op de kaart. Print overhemden van allure en met vrijheid, optimisme, energie, daar hebben we behoefte aan. Niet voor niets heeft Menlook uitgeroepen tot Print of the Year 2021, want deze mannelijke kleuren schreeuwen hoop, vrolijkheid en levenslust.
Na een hectisch jaar vol onzekerheden en aan huis gekluisterd zijn, gebruiken we 2021 als een blank canvas. Een periode waarin we met een schone lei beginnen. En dus richten de spotlights zich op de print van de wereldsteden Londen, Parijs en Berlijn als het vernieuwing in het normale normaal met orde, regelmaat, kleur in de stedelijke prints.Van mannelijk roze tot blauw, met daartussen nog een opvallende kleur groen, dit voorjaar warmen we onszelf op met comfortabele en zachte materialen in allerlei print varianten. Roze prikkelt de emoties en zenuwstelsels van de man, geeft een boost aan het zelfvertrouwen en is helemaal on point met het blauw uit de huidige 70s trend. Kies ook aankomend jaar weer voor zacht poplin geweven katoenen een geweldige modern-fit pasvorm waarin ook een buikje gezien mag worden.


 

Parijs

Overhemd kaart Parijs van Wolff Blitz uit de exclusieve overhemden reeks stadskaarten heeft een gedetailleerde print van het centrum van Parijs. Zo heeft elke hoofdstad heeft zijn eigen kleur en stijl, prachtig geprint op 100% kwaliteitskatoen. Voor Parijs heeft Wolff Blitz gekozen voor de vintage stijl kaart in mannelijk roze, met weergave van belangrijke locaties in hartje Parijs. Toon uw liefde voor Parijs met deze aparte print.
Het wegennet van de stad Berlijn en de infrastructuur om de stad goed te laten functioneren zijn in kaart gebracht op verkleinde schaal in verschillende tinten roze in de stijl van een satelliet kaart. Een echte eye-catcher en voor mensen die dit jaar een stedentrip in Parijs willen maken een is het een mooie voorbereiding voor een doordachte reis.
Stippel voor een trip naar Parijs je route en bezienswaardigheden zoals de Eifeltoren, Notre-Dame, SacréCoeur, Champs-Élysées, Arc de Triophe en vele andere bezienswaardigheden van Parijs uit met ballpoint op deze print van het exclusieve overhemd. Overhemd is een unieke Wolff Blitz design & fit van 100% zacht katoen en fairtrade geproduceerd. 




Berlijn

Ook het Overhemd plattegrond Berlijn van Wolff Blitz is uit de exclusieve overhemden reeks stadskaarten. Het wegennet, gebouwen en stadsparken van de stad Berlijn en de infrastructuur om de stad goed te laten functioneren zijn in kaart gebracht op verkleinde schaal in een mooie groene en bruine kleuren op strak poplin geweven katoen in de stijl van een satelliet kaart. Een print overhemd waar mensen die in Berlijn zijn geweest naar blijven turen. Een echte eye-catcher. De details van dit overhemd zitten in de bruine kokosnoot schil knoopjes en sluiten de stadsmuren van Berlijn mooi dicht.
Ben jij van plan dit of volgend jaar naar Berlijn te gaan voor een leuke stedentrip, dan mag dit overhemd niet in je voorbereiding gemist worden en gaat het zeker mee in je koffer naar Berlijn.
Dit Groene overhemd met kleurrijke print past goed bij mannen die echt even iets anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook boho chic imago af en past goed bij zowel een geklede als een casual look. De kleuren groen, bruin/oker, rood en zwart in het overhemd combineren heel mooi met een blauwe of zwarte jeans of chino.





Londen

Overhemd kaart Londen Uit de collectie stadskaarten van Wolff Blitz heeft een opvallende print door rivier de Theems, deze slingert door de strakke structuur van de kaart. Voor Londen hebben heft Wolff Blitz gekozen voor een grijs/blauwe kaart, met weergave van bekende buurten en hotspots in hartje Londen. leukste wijken Convent Garden met de Market en The Seven Dails, Westmister met BuckinghamPalace en het HydePark, Greenwich met uitzicht op de Theems van Londen staan op de print die je zeker niet wilt overslaan. Enjoy!
De Londen kaart shirt is net als de plattegrond van Berlijn en de kaart van Parijs verkrijgbaar in maat M, L, XL, XXL, XXL+ en de pasvorm van deze overhemden is modern fit met een vlotte klassieke boord, lange mouwen met enkele manchetten. De overhemden zijn duurzaam en fair trade geproduceerd van een zacht 100% katoen.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen