opc_loader

Wensenlijst

Eens wat anders? Ga voor een kleurrijk bloemenprint overhemd!

bloemen overhemd

Dat je hier op Menlook.nl terecht kunt voor de meest bijzondere overhemden, dat weten jullie inmiddels! Want of het nu een print overhemd met dierenpatroon is, een vintage exemplaar met retro objecten of een stijlvol overhemd met abstracte vormen, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er in onze webshop een overhemd van! Een tijdloos patroon waar we hier in onze blogs nog geen aandacht aan hebben besteed, maar die wél veelvuldig in onze shop aanwezig is, is het bloemenpatroon. Bloemen maken mensen vrolijk. Ze zijn kleurrijk, mooi, ruiken lekker en kunnen ieders dag een beetje leuker maken. Gelukkig hebben we op Menlook.nl genoeg bloemen voor je in de aanbieding. Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande bloemenprint overhemden?

Wil je alle producten bekijken waarin bloemen centraal staan? Klik dan hier! Simpelweg alle soorten overhemden bekijken? Klik dan hier voor onze BB Chum overhemden, hier voor onze Wolff Blitz overhemden en hier voor onze Haupt overhemden.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Wolff Blitz Bloemen & Vlinders

September is inmiddels aangebroken en dat betekent dat de herfst langzamerhand in zicht komt. Dit prachtige Wolff Blitz overhemd is precies wat je nodig hebt om ook in het regenachtige seizoen stijlvol voor de dag te komen. Het overhemd heeft lange mouwen en een modern-fit pasvorm - we garanderen je dat het je als gegoten zal zitten! Dit specifieke overhemd is voorzien van prachtige bloemen, vinders en mooie herfstbladeren. Een kleurencombinatie van blauw, paars, zwart, oranje en rood klinkt misschien als teveel van het goede, maar één kijkje naar dit mooie bloemenoverhemd bewijst hoe speciaal zo'n kleurencombinatie eruit kan zien. Tip: Draag dit overhemd met een donkerblauw of zwart jasje om de kleuren het beste tot hun recht te laten komen!

Wolff Blitz Vincent van Gogh Blossoms

Dat geen enkel bloemenoverhemd hetzelfde is, dat bewijst het grote contrast tussen dit overhemd en die hierboven al. Dit prachtige blauwe overhemd is voorzien van de geschilderde amandelbloesems van niemand minder dan Vincent van Gogh. In een eerdere blog vertelden we je al waarom het dragen van een grootmeester best een goede keuze kan zijn wanneer je je garderobe eens wilt opfrisen. Dit exemplaar is daar geen uitzondering op! Het strak geweven katoen met daarop de witte bloemen, groene takken en dunne zwarte lijnen maken dit een super exclusief overhemd. Het schilderij de Amandelbloesem was een cadeau voor zijn broer Theo en diens vrouw Jo die een zoon hadden gekregen: Vincent Willem. Ook nog eens een feestelijk overhemd dus!

Wolff Blitz Blue Lotus

De blauwe lotus is één van de mooiste bloemen die op deze aardbodem groeien. Jammer genoeg groeien ze voornamelijk in het Nijlgebied, maar ook in Zuid-Afrika en China. Dankzij dit mooie printoverhemd van Wolff Blitz hoef je echter het vliegtuig niet in om te genieten van deze prachtige bloem. In dit unieke overhemd wordt de blauwe lotus gecombineerd met een witte achtergrond, waardoor de deels doorzichtige waterlelies perfect naar voren komen. De combinatie van wit met blauw geeft je een verfrissende look die geweldig te dragen is op jeans of een pantalon. Draag je je overhemd het liefst met een jasje? Dan mistaat zelfs een felgekleurd jasje niet op dit bijzondere fairtrade overhemd!

Wolff Blitz Madeliefjes

Voor deze bloemen hoeven we al helemaal het vliegtuig niet in, want deze prachtige madeliefjes groeien werkelijk waar overal in Nederland! De Latijnse naam Bellis Perennis betekent 'eeuwige schoonheid' of 'alle jaren mooi'. We hoeven je daarom ook waarschijnlijk niet uit te leggen waarom een overhemd vol met mooie madeliefjes gewoon een goed idee is! Het overhemd met bloemenprint dessin zorgt ervoor dat je gegarandeerd in de spotlights staat. Het is een echte eyecatcher dat op talloze manieren te combineren is met verschillende kleuren broeken én jasjes. Ga je voor een 'eenvoudige' jeans? Opvallende herenschoenen passen daar dan perfect bij!

Wolff Blitz Floral Parrots

Naast bloemen zijn papegaaien misschien wel de meest kleurrijke organismen op aarde. Een combinatie van de twee resulteert dus logischerwijs in een extreem kleurrijk, vrolijk en bijzonder overhemd! Dit fairtrade Wolff Blitz overhemd is gemaakt van strak polpin geweven blauw katoen dat is voorzien van een geweldige bloemen- en papegaaienprint. Alle kleuren komen wel voorbij: van blauw tot geel en van groen tot roze. Dit Floral Parrots-shirt is een must-have voor iedereen die net even wat meer wilt. Het overhemd is goed te combineren met zowel lichte als donkere jasjes. Contrast heeft dit unieke en kleurrijke overhemd namelijk genoeg!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen