opc_loader

Vintage blouse voor mannen is de kledingstijl van nu. 

Als je een trend al eens hebt meegemaakt, dan zie je talloze mogelijkheden om een vintage blouse heren helemaal van deze tijd te maken met een vintage look outfit. 

Je kent ze vast nog wel, die prints uit de jaren zestig en zeventig. Nu noemen we het vintage look, toen zag je ze ook veel in het interieur, zoals op lampen, als behang of als tapijt servies. Het doet mij denken aan mijn jeugd, aan mijn paarse deuren van mijn kamer met oranje en bruine muren. De gedessineerde lampenkappen in huiskamer van mijn ouders. Als je net als ik fan bent van deze prints, kom je zeker bij Menlook aan je trekken. Overhemden retro boogie nights purple en blue  spreken tot de verbeelding en passen heel goed in een vintage look outfit.
De vintage overhemden met vinyl platen uit het assortiment is niet alleen een topper voor dj’s, maar ook van toegevoegde waarde is voor mannen die graag een print en stijl gebaseerd op kleding uit de zestiger, zeventiger en tachtiger jaren dragen. Door een vintage overhemd met hedendaagse kleding te combineren krijg jij nét dat stukje eigen stijl dat jou zal onderscheiden van de massa

 

 

ZO DRAAG JE DE VINTAGE PRINTS NU!

Het gevaar van een vintage overhemd met een seventies print is dat als je niet goed oplet, je een té kleurrijke look krijgt. Het gaat er dus om dat je goed mixt & matcht met items van nu. 

 

Hou het simpel

Draag je een vintage overhemd heren met een opvallende en aparte print, hou de rest van je outfit dan zo ‘clean’ mogelijk. Stel, je draagt een overhemd met cassette print draag daar dan een effen broek bij. Zo gaat alle aandacht naar de print.

 

Combineer met kleur of met wit

De kleuren van de jaren zeventig zijn ook nu populair. Denk aan de paars/oranje en bruin combinatie! Een zwarte jeans of chino combineert dus prima met een retro overhemd Boogie Nights met een print waar het vintage symbool oneindig in de kleuren goud en oranje is geprint op prachtig bruin katoen. Vind je al die felle kleuren wat veel van het goede, denk dan aan alle bruintinten uit de jaren zeventig. Combineer de bruine retro print met wit en je outfit krijgt direct iets moderns en cleans.

 

Vintage look overhemd ‘Boogie Nights Blue'

Vintage look overhemd ‘Boogie Nights Purple'

 

Vintage look in Arnhem

Vintage kleding is eigenlijk originele kleding uit een bepaalde periode. De periode zit ongeveer tussen 1920-1980. De Vintage blouse voor mannen is de kledingstijl van nu, maar met een ouderwetse uitstraling. Je vindt bij Menlook een bijzondere collectie vintage geïnspireerde overhemden. Van heren overhemden met korte en lange mouwen in allerlei prints tot leuke aparte broeken met streep, gilets om je vintage outfit compleet te maken. De bijpassende gilets en broeken zijn te koop in de winkel en staan niet online in de webshop. Elk seizoen heeft Menlook gilets welke passen bij een vintage overhemd. Met een opvallende overhemd met vintage print en gilet in combinatie met geruite of gestreepte chino’s uit de winkel mix en match je net zo makkelijk een bohemien look.

 

 

Dit zijn favoriete vintage heren overhemden:

 

Vinyl print overhemd Wolff Blitz

 

 

 

Vintage overhemd ‘Vinyl’

 

 

 

 

 

Vintage look overhemd met retro print

 

 

 

 

Vintage look overhemd met reptiel print

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen