opc_loader

Wensenlijst

Vincent van Menlook Arnhem:
‘Je mag mensen inspireren met je verschijning’

Vincent van Menlook Arnhem:
‘Je mag mensen inspireren met je verschijning’

 

 

De gemiddelde Arnhemse man mag zich wat kleurrijker kleden, vindt kleur- en overhemden specialist Vincent Welten van Menlook Arnhem. “Wat mij betreft mogen mannen meer hun best doen om zichzelf te laten zien. Op deze pagina informeren we je graag over de huidige mode trends en geven we je inspiratie over hoe deze te stylen met onze musthaves overhemden! 

 

Retro blouse met vintage look

Vintage look

Laten we voorop stellen dat de blouse een populair item is in ieder man zijn garderobe, maar met de komst van de vintage look trend staat de vintage blouse heren met stipt op nummer één! De Blouse is een zeer geliefd item omdat ze er in zó veel verschillende varianten is: chique, comfortabel, speels, simpel, kleurrijk, echt eindeloos! Combineer de vintage look blouse op een jeans voor een casual look, op een pantalon voor een chiquere look, of onder een gilet heren voor een bohemian chic look. Kortom: Blouses met een vintage look print is ook een basis item voor je kast en zijn er voor elke gelegenheid! Laat je inspireren door de prints bij Menlook.

 

Kleurrijke blouse ‘Splash’

Kleur je mannen garderobe

Voor veel mannen is en zwarte garderobe save! Zwart is een veilige kleur, is makkelijk te combineren en het maakt je slank.
Het modebeeld wordt steeds gekleurder. Om te beginnen zijn er veel zwarte overhemden die bedrukt zijn met gekleurde opdrukken, zoals je op de foto hierboven ziet op het kleurrijke bloemen overhemd Spalsh. Een kleurrijke blouse kan kan je helpen om je sterker te presenteren in een bepaalde omgeving of situatie. 
Deze kleurrijke blouse met verfspatten die lijken op bloemen ziet er misschien wat gewaagd uit voor als je niet veel kleur gewend bent, but why not! Een jeans eronder, witte sneakers en wat stoere armbanden en je bent ready to go! Je zult zien dat het allemaal best meevalt als je goed combineert! De Kleuren van de blouse matchen goed bij elkaar en knallen er daarom extra uit! Als je de rest van je outfit rustig en clean houdt, valt het oog alleen op je rijk gekleurde blouse, dat is nog best te doen toch? Als het aan Menlook ligt geven we je deze tip mee: Give it a try sometime! Kleur kan zoveel doen voor je uitstraling.

 

Inspirerende heren overhemden

Top 5 van onze best verkochte heren overhemden op dit moment. Echte musthaves om jezelf en andere te inspireren.

 

 Bloemetjes blouse heren Arjan van Arendonk met een vintage look door de duizenden fel gekleurde bloemetjes als print. Bloemetjes blouse Floral Party voor heren is trendy en inspirerend. 
Het vintage bloemen patroon geeft een bohmian look als je deze uit de broek draagt met daarover een colbert.

 Met dit heren overhemd ben je al een verschijning op-zich. De Gustav Klimt print overhemd is een kleurrijke blouse met de zes maagden en bloemen print. Een genot om naar te kijken en om jezelf te laten zien.

 

 De topper van de laatste weken is wel dé kleurrijke blouse met een prachtige bloemenprint van Claude Monet. De bloemenprint van Monet heeft prachtige gele, paarse en lila kleurige chrysanten en is een echte eye-catcher en met deze kleurrijke blouse up to date in de huidige mode trend.

 

 Laat je door de kleur net zo inspireren als de kunstenaar Paul Klee dat deed in het begin van de vorige eeuw.  Paul Klee art print heren overhemd is een kleurrijk overhemd met kleine vlakverdelingen in vele primaire geel, rood, blauw en vele mengkleuren. Een bijzonder en te gekke print voor elk seizoen en met vele kleuren broeken te combineren.

 

 Laat u zich inspireren door muziek uit de jaren 70 en 80.

Overhemd grijze vinyl print is vintage look geïnspireerd overhemd met lp's, platen of singels uit die jaren. Met dit overhemd tijdens het uitgaan inspireert niet alleen de  andere muziekliefhebbers uit die jaren. Met deze verschijnen zal u menig gesprek op gang kunnen brengen. Een topper onder de muziekliefhebbers.

 

Lees ook: Deze 5 heren overhemden domineren op dit moment de straten van Arnhem

 

Mannen die vintage look en kleurrijke blouses dragen, genieten ervan om eens gek te doen, om echt jezelf te zijn. Zo bouw je met de top 5  musthaves overhemden een tijdloze garderobe met kleding die je echt draagt en eindeloos kunt combineren en mensen in je omgeving mag inspireren met je verschijning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen