opc_loader

Wensenlijst

Unieke overhemden met Vinyl print

overhemd met vinyl langspeelplaten

Gekleed in een uniek overhemd met vinyl print, zwarte strik en bretels, colbert over de schouder en zwarte broek en je gaat als “old school” naar het terras of met vrienden gezellig stappen.Ook al is de Lp, langspeelplaat, grammofoonplaat of single passé, deze outfit is een blijvertje. Hoe maak jij je deze stijl nou eigen? Bij Menlook hebben we onze favoriete overhemden met vinyl platen voor je uitgelicht die jouw look helemaal af maken!

Val op met Vinyl

Val op! De verschillende overhemden met vinyl print maakt weer furore. Helemaal in deze trendy print of opvallende kleur in combinatie met jasjes, Chino’s en herenschoenen met print. Draag er een basic jack op en/of T-shirt onder het print overhemd en uitpakken maar!

Een klassiek overhemd met vinyl record collector vader of vlotte opa die vroeger als hippie veel singels, lp’s en vinyl verzamelde. Een leuk cadeau voor vaderdag of voor de verjaardag van je de old school verzamelaar vader. Een absolute topper in onze collectie zijn deze Vinyl design overhemd van Wolff Blitz. Geïnspireerd door alle vinyl winkels op de Nieuwe Binnenweg Rotterdam hebben we deze Wolff Blitz overhemd ontworpen. De overhemden zijn gemaakt van 100% poplin katoen, hebben een licht getailleerde modern-fit pasvorm en voelen zacht aan op de huid. Dit op en top Wolff Blitz product is prachtig afgewerkt en heeft een verstevigde klassieke kraag. De vintage-look overhemden zijn verassend te combineren met een zakelijke pak en maken de blitz op het podium en op de dansvloer.

Verzamelaars van vinyl

Wat is vinyl? En vanwaar de hype tegenwoordig? Verzamelaars van vinyl vinden het ook prachtig om een overhemd met vinyl print te dragen op een beurs of bij het luisteren van hun favoriete lp.
In een wereld waar meer en meer digitaal wordt en alles super snel moet gaan lijken mensen meer en meer nood hebben aan iets tastbaars, en iets dat de tijd wat doet stilstaan. Je kan je nummers niet skippen of pauzeren of doorspoelen, je neemt de tijd om naar een plaat te luisteren. En ondertussen geniet je van een tas koffie en bekijk je rustig de mooie grote hoes waarop het artwork echt tot uiting komt. Ook het printen van een overhemd gaat tegenwoordig digitaal en met grote snelheid.
Waar komt vinyl vandaan? Eigenlijk is het redelijk vanzelfsprekend, de grammofoon plaat, die op die mooie platenspelers gedraaid worden met een grote hoorn. Iedereen kent ze wel uit de geschiedenisboeken en posters uit het verleden. En daarvoor had je de fonograaf, die de muziek afspeelde op cilinders. Zo heb ik er nog maar 1 keer in mijn leven eentje gehoord en gezien. De cilinders zijn heel fragiel en dus enorm kwetsbaar en vaak ook moeilijk vindbaar. De 78-toeren platen voor een grammofoon zijn makkelijker te vinden, en vinyl is tegenwoordig volop verkrijgbaar. Voor iedere verzamelaar wat wils.
Na vinyl kwam er dus ook nog de cassette en de cd, maar de verzamelwoede op dit moment is vooral vinyl. CD’s zijn natuurlijk nooit volledig verdwenen en sommige van ons draaien deze nog en maken geen gebruik van Apple Music of Spotify. En de cassette’s lijken ook terug een beetje populairder te worden dan dat ze 10 jaar geleden waren. Menlook heeft ook een prachtig kleurrijk overhemd met cassette print in zijn collectie.
Overhemd met cassette print is net zo hip en populair als de muziekcassette zelf. Een overhemd met kleurrijke cassettebandjes als print op zacht geweven poplin katoen. Het cassette design op het shirt zijn met aquarelverf geschilderd in de kleuren rood, blauw en paars. Als muziekliefhebber waan je terug naar de jaren '80 als je met dit overhemd met cassette print naar een feestje gaat. Met dit shirt met muziekcassette als print verover jij de tijdperk weer terug voor het streamen en het maken van een playlist.

Een mooie collectie Vinyl is iets om te koesteren, is tijdloos en zal altijd blijven bestaan. Menlook is de webwinkel voor deze retro en vintage verzamelaars van vinyl. De overhemden met vinyl en cassette print hebben een retro en vintage look waar bijna alle verzamelaars en luisteraars uit het vinyl tijdperk gek op zijn.
Overhemd grijze vinyl print

Overhemd grijze vinyl print is vintage en retro look geïnspireerd overhemd met lp's, platen of singels. Een grijs overhemd met een print van zwarte vinyl platen met rode, blauwe ,paarse, groene en gele etiketten voor de ware muziekliefhebbers en vinyl verzamelaars. Uw passie is de inspiratie van Wolff Blitz.
Muziek op vinyl is back in town en het overhemd is geschikt voor muzikanten, artiesten en de retro look liefhebbers onder ons. Overhemd met vinyl record print zit als gegoten door de modern fit pasvorm en tekent door de grammofoonplaten in vinyl mooi slank af. Een old school shirt met vinyl design om op een swingende avond in de spotlights te staan. Deze Vinyl design overhemd is een mooie aanvulling voor vinyl collectors.


Overhemd met Vinyl print

Overhemd met vinyl print is retro look geïnspireerd overhemd met lp’s of gramophone platen. Een wit overhemd met een print van zwarte vinyl platen met rode en blauwe etiketten voor de ware muziekliefhebbers en vaders of opa’s die nog heerlijk luisteren naar muziek van hun favoriete band krakend uit de boxen van de platenspeler.
Ware muziekliefhebbers maken geen gebruik van Apple Music of Spotify maar van analoge muziek uit een naald.
Muziek op vinyl is helemaal terug en dit overhemd met een vinyl design is geschikt voor muzikanten, artiesten en de retro look liefhebbers onder ons. Overhemd met vinyl print heeft een modern fit pasvorm en tekent door de vinyl platen mooi slank af. Een old school shirt met vinyl design om op een swingende avond in de spotlights te staan.
Dit prachtige retro look overhemd past goed bij mannen die net even wat anders willen en graag een eyecatcher dragen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook een muzikaal imago af en past goed bij een casual look, vooral met een blauwe jeans of zwarte broek.
Vintage overhemd Vinyl

Vintage overhemd vinyl is een vintage geïnspireerd overhemd met lp's. Een diep rood overhemd met een print vol met zwarte lp's oftewel vinyl met kleurrijke etiketten.
Dit bijzondere heren overhemd is niet alleen een topper voor de DJ op het podium maar voor iedereen die graag in de spotlights wil staan. Sinds 2010 maakt de lp een opleving in de de hiphop en dance-scenes.
Geïnspireerd door alle vinyl winkels in Rotterdam Wolff Blitz heeft we dit  overhemd ontworpen.
Deze blouse met lp's print is kleurrijk, bijzonder, hip, trendy, maar bovenal een muzikale beleving. Kortom een apart overhemd voor iedereen die om geluidskwaliteit geeft.

 

Overhemd met cassette print

Overhemd met cassette print is net zo kleurrijk als de muziekcassette zelf. Een overhemd met warme rode en blauwe koele kleuren in de cassettebandjes als print op zacht geweven poplin katoen. Het cassette design op het shirt zijn met aquarelverf geschilderd en laat veel details zien van het cassettebandje. Als muziekliefhebber waan je terug naar de jaren '70 als je met dit overhemd met cassette print naar een feestje gaat en danst op de old school muziek van het bandje. Deze geluidsdrager uit het verleden is een come back aan het maken evenals zijn grote broer “het Vinyl”.
De compactcassette leende zich uitstekend voor draagbare apparaten met batterij en zelfs voor in de auto. Later de Walkman voor meer persoonlijksgebonden luisteren naar muziek. Wat is het dan toch mooi dat je vandaag de dag walkend in een shirt met een cassetebandjes print luisteren naar muziek op een opgenomen cassette in je walkman.
Met dit shirt met muziekcassette als print verover jij de tijdperk weer terug voor het streamen en het maken van een playlist.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen