opc_loader

Wensenlijst

Toon je liefde voor muziek met deze prachtige overhemden

muziek overhemden

Menlooks liefde voor stijl, cultuur, design en muziek zijn van ongekende hoogten. Eerder deze week vertelden we je al over de kracht van een herenoverhemd op het podium. Muziekliefhebbers in heel Nederland maken namelijk steeds vaker kennis met het samenspel tussen klank en beeld; een show van prachtige elementen die artiesten niet alleen een unieke look bezorgen, maar ook voorzien van zelfverzekerdheid, kleur, eigenzinnigheid én natuurlijk de mooiste persfoto’s.

In ons assortiment kom je allerlei verschillende overhemden tegen. Zo voorzien we je van hemden met dierenprints, bloemenprints, geometrische vormen... Allerlei kleuren, soorten en maten dus. Maar echt uniek zijn onze overhemden in muziek-thema. Ben jij een echte muziekliefhebber, maar zijn bandshirts niet jouw ding (of niet geschikt voor bijvoorbeeld werk of een andere formelere bijeenkomsten), dan kun je je geluk niet op bij het zien van deze muziekoverhemden. Zeker weten dat er voor jou iets tussen zit, omdat ze stuk voor stuk een muzikale, unieke feel met zich meebrengen. Een aantal voorbeelden:

 

Wolff Blitz shirt ‘music instruments’

Dit overhemd brengt een echte vintage feel met zich mee, je voelt er de retro stijl direct in terugkomen. De terugkerende print is voorzien van elektrische gitaren, een keyboard, microfoon en uiteraard kan de ouderwetse LP-plaat ook niet ontbreken. Omdat er rustige kleuren zijn gebruikt is het hemd gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. De ondertoon van het hemd is donkerblauw waardoor je er bijvoorbeeld veel verschillende kleuren spijkerbroeken onder kunt dragen. Ook een donkerblauw jasje of zwart spijkerjack doet het goed over dit muziekhemd heen.!

 

 

 

 

 

 

Gitaren, saxofoons en piano's!

Het hemd wat we hierboven bespreken lijkt behoorlijk op dit overhemd. Het grote verschil is echter dat dit hemd wat minder druk is, en er staan natuurlijk ook andere instrumenten op. Je vindt op dit t-shirt een normale gitaren, piano's, de contrabas, saxofoons en nog meer. Omdat de instrumenten wat minder dicht op elkaar staan, laten ze meer ruimte over voor printloze ruimte. Op deze manier is het hemd een stuk rustiger en daarmee toegankelijker voor casual gelegenheden. De ondertoon van dit hemd is zwart, waardoor je hem goed kunt combineren met een zwarte skinnyjeans, leren jack of zelfs met een zwart pak. Succes gegarandeerd wanneer je in dit hemd staat te swingen!

 

 

Is jazz jouw ding? Ga dan voor dit Smooth Jazz Instrument overhemd

Saxofoons, een vleugel, een gitaar: zijn dit de instrumenten die je vanzelf in je vingers laten knippen op de maat van de muziek? Zorgen jazz, blues en soul voor kippenvel en het automatisch meedeinen op het ritme? Dan is dit hemd ongetwijfeld op jouw lijf geschreven. Een groovy feel, goed voor een thema-avond maar ook voor een avondje uit. Omdat de onderkleur van het T-shirt wit is, is het gemakkelijk te combineren met allerlei andere kledingstukken. Zorg er wel voor dat de rest van je outfit effen is, zodat deze niet te druk wordt en je jazz overhemd voornamelijk in het oog springt.

Hoe kleurrijke overhemden de wereld veroveren

Naast bovenstaande muziekoverhemden hebben we er nog veel meer in ons assortiment, een simpele zoektocht door onze verschillende merken bewijst dat! En dat deze overhemden zo in trek zijn, dat is niet gek. Mannelijkheid en herenkleding hebben namelijk veel met elkaar te maken. Het is daarom begrijpelijk dat herenkleding lange tijd voornamelijk bestond uit effen kleuren en stoere ontwerpen. Ze hebben meestal als doel om een fittere vorm te creëren en zorgen zo voor een mannelijke look. Maar tegenwoordig is er gelukkig meer ruimte voor kleur en creativiteit, iets wat je bijvoorbeeld terugziet in de populaire overhemdenmerken BB Chum, Wolff Blitz en Haupt. En kleur en creativiteit, dat is waar de muziekwereld natuurlijk bol van staat!

Verschillende stijlen voor de excentrieke man

De verschillende kledingtrends worden hier bij Menlook op de voet gevolgd. Eén van de trends van dit najaar zijn de prachtige bloemenoverhemden. En mocht je denken dat dit niets met muziek te maken heeft, dan heb je het mis. Van origine zijn de bloemenprint overhemden afkomstig van het Hawaiiaanse shirt. En Hawaii, dat is nou nét weer de plek waar de heupen swingen naar een compleet andere niveau wordt getild. Veel muzikanten die graag gezien willen worden, lopen dan ook rond in prachtige bloemenprints. Voor beginnende excentriekelingen zijn de BB Chum overhemden overigens een goede start. Ze hebben tal van overhemden met verschillende prints, niet alleen bloemenstijlen trouwens. Misschien ga je wel eerst voor een vogel- of botenprint. Want ja, waarom niet?

De (muziek)overhemden die we verkopen op Menlook zijn niet bepaald subtiel, ze springen meteen in het oog. En dat is leuk: het is een stijlvolle manier om op te vallen en om je gevoelens en stijl expressie te geven. Of je nu kiest voor een shirt met allerlei verschillende kleuren instrumenten, bloemen, cirkels of muziekplaten, het is allemaal mogelijk.

 

Ga je voor balans, of helemaal all-out?

Zoals bij de meeste gewaagde trends is het voor velen een goed idee om voor wat evenwicht en balans te zorgen. Als je een BB Chum of Wolff Blitz overhemd kiest, dan kun je rust creëren in de lagen met bijvoorbeeld een eenvoudig spijkerjasje of een leren jack. Ook de broek die je erbij draagt is mooier in een effenkleur, die terugkomt in het overhemd. Maar of dit ook nodig is? Dat laten we natuurlijk helemaal aan jou over. Misschien ga jij wel liever helemaal all-out met zelfs een kleurrijke broek, kleurrijke schoenen en zelfs een kleurrijke riem erbij. Zeker voor de muzikanten onder onze lezers is zo’n all-out look helemaal niet zo’n gek idee. Want jezelf onderscheiden, dat doe je natuurlijk met je kleding!

Draag de hemden casual én zakelijk

Maar maak je geen zorgen als je nog geen blokfluit kunt bespelen: je hoeft geen muzikant te zijn om te genieten van onze overhemden. Ook liefhebbers van deze kunstvorm kunnen hun hart op. En het mooiste van allemaal: Overhemden met prints kunnen zowel zakelijk als casual worden gedragen. Dit geeft je veel verschillende combinatieopties. Het dragen van een hemd met print met een zwarte skinnyjeans en Chelsea-laarzen creëert een stoere rock-look. Aan de andere kant is het combineren van een BB Chum overhemd met een zakelijk pak ook heel goed te doen, je ziet eruit als een professional met een speels randje.

Als je twijfelt over je look, doe dan eens inspiratie op door te kijken naar muziekclips, opnames van concerten of natuurlijk de verschillende modeshows. Of vraag je vrienden of partner om advies: de blik van een ander kan altijd helpen bij het compleet maken en je goed voelen in je nieuwe outfit.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen