opc_loader

Wensenlijst

Muziek en mode: je outfit verraad je muzieksmaak

Muziek en mode: je outfit verraad je muzieksmaak

Het is leuk om te raden naar welke muziek mensen luisteren. Vaak kun je dit dus al herkennen aan hun kledingstijl. Daarbij speelt de print van het overhemd natuurlijk een grote rol. Wij van Menlook verkopen veel bijzondere overhemden voor artiesten voor op het podium waarmee ze een bepaald image creëren. Wist je dat er grote modetrends door muziek zijn ontstaan? Het hebben van een sterk imago in kledingstijl kan de muzikant of band helpen om zich te onderscheiden tussen zijn collega’s muzikanten en/of artiesten. Een bekende muzikant hoeft maar een overhemd te dragen in een videoclip of tijdens een concert, en de fans gaan op zoek op internet naar dit overhemd. Wij van Menlook zien regelmatig na een tv uitzending waar Ruud van der Lubbe van de Dijk of Mike Boddé een overhemd uit de collectie van Menlook heeft gedragen de verkopen omhoog schieten. Deze festival blouse heren zijn meestal ook onze toppers.

Lees ook: Toon je liefde voor muziek met deze prachtige overhemden

Hoe belangrijk is je kleding op het podium?

Een muzikant realiseert zich vaak niet hoe het visueel overkomt als Arties op het podium staat. Je wilt als artiest niet lijken op anderen. 
Sommige creëren een heel eigen wereld, zoals David Bowie door middel van kleding een geheel eigen wereld creëerde op het podium. Zijn performance speelde in die tijd een belangrijke rok in de mode-industrie. 

Kleding en voor Menlook vooral een overhemd met print is gewoon een heel sterk handelsmerk welke de stijliconen uitdragen. 
Muziek en optredens van bands is een steeds veranderende wervelwind, net als mode: de twee blijven naar de toekomst toe lopen, soms samen, soms alleen. Mode en muziek is en blijft een link. Zo mooi is het!

Lees ook: De kracht van een heren overhemd op het podium

Hoe een overhemd met print je muzieksmaak verraadt 

Het is leuk om te raden naar welke muziek mensen luisteren als we mannen in een overhemd met print zien lopen. Vaak kun je dit dus al herkennen aan hun print, 

uitbundig, retro, bloemen of kleurrijk. Jazz muzikanten zien we vaak met kleurrijke overhemden op het podium staan. Natuurlijk gaan we hier uit van stereotypes, uitzonderingen zijn er altijd! Je bent als muziekluisteraar van nature ook geneigd om met je overhemd en kleding op een bepaalde manier te kleden om je aan te passen aan de scène waarin je je bevindt. Met een overhemd met een aparte of te gekke print in je outfit kan je het verlangen om je te integreren met andere mensen die dezelfde smaak en interesses hebben als jij verwezenlijken. Kijk naar de verschillende stromingen in jazz, deze liefhebbers kun je veelal aan hun kledingstijl herkennen. Door een gekke blouse voor heren met prints hebben ze vaak een heel eigen kledingstijl. Zo dragen fans van rockmuziek vaak shirts of hemden met afbeeldingen van bepaalde albums van hun favoriete band. Een duidelijk herkenbare afbeelding of print voor de liefhebbers van rockmuziek. 
Artiesten zijn een voorbeeldfunctie met een positieve uitwerking: mannen laten zich inspireren door hun helden en spiegelen hun overhemdkeuze aan hen.

Lees ook: klinkt dit heren overhemd niet als muziek in je oren?

Overhemden voor op het podium kopen

Ben je artiest of sta je op het podium en op zoek naar een overhemd met print voor een optreden, dan ben je bij Menlook op het juiste adres. Ook wij zijn met sommige prints op verschillende  manieren verbonden met muziek, artiesten n podium. 
Geen blouse voor heren is ons te gek: in onze webshop vind je een breed scala aan kleurrijke print overhemden met trendy en hippe patronen voor optredens. Onze winkel in Arnhem heeft een ruim assortiment, met ook prachtige en aparte broeken, gilets, armbanden en schoenen. Wij helpen jou graag met het uitzoeken en stylen van de ideale blouse, met daarbij prachtige accessoires. Menlook is bijzonder in overhemden en deze passie willen we graag met jou passie delen. Wil je meer weten over onze collectie of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen wij je graag!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen