opc_loader

Wensenlijst

Draag jij ook een overhemd met print bij wisselvallig weer?

Draag jij ook een overhemd met print bij wisselvallig weer?

Kleurrijk op sombere dagen met een print!

Hoe kun jij je nou goed voorbereiden op dit wisselvallige weer als je graag een kleurrijk overhemd met print draagt?
Draag je hippe overhemd dan over een paar laagjes! Dan ben je altijd voorbereid op wisselvallig weer in de herfst of vroege lente.

 

Nederland ons kikkerlandje is het niet vreemd als het weer ineens omslaat. 
Hoe bereid je je daar op voor als je s’morgens voor je garderobekast staat en een kleurrijk overhemd in je handen hebt om de dag toch zonnig te maken.
Ook bij wisselvallig weer kun je je overhemd met print aantrekken. Hoe? Daar laagjes te dragen onder je overhemd. Als je dit goed en slim aanpakt, dan zie jij er altijd stijlvol en kleurrijk uit ongeacht het wisselvallige weer in Nederland.
In de blog geeft Menlook een praktische tip voor elke laag onder je favoriete print overhemd 

 

Laag 1

Merino wollen hemd

Je bent vanzelfsprekend met de eerste laag. Zorg voor een fijne lang hemd het liefst van merino wol. Kiesvoor een basic kleur, wit of zwart. Het hemd moet goed aansluiten om je lichaam. Voelen als een tweede huid. Voordeel van een merino wollen hemd ten opzichte van een katoen is, dat het niet zo gaat plakken op jouw lichaam als je eventjes zweet. Merinowol heeft ook als groot voordeel dat het geen lichaamsluchtjes opneemt. ’s avonds even voor een open raam hangen en het hemd ruikt ’s morgens weer fris.

 

Laag 2

Wit of zwart t-shirt met V-hals

Kies dan voor de tweede laag voor een t-shirt. Deze kan ook van merinowol zijn, maar katoen is ook goed. Neem wel een t-shirt met en V-hals, of je moet het mooi vinden als contrast dat het zichtbaar is als het bovenste knoopje van je overhemd niet dicht is. Kies voor een wit ondershirt als je een lichte kleur overhemd met print draagt en een zwart T-shirt als je hippe overhemd met print donker van kleur is.

 

 

 

 

 

Laag 3

Warmte dunne merino wollen trui met V-hals

Zeker wanneer het in de ochtend of ’s avonds kouder is, komt deze laag goed van pas. Een dunne merino wollen trui voelt heerlijk onder een overhemd. Omdat het zo dun is voelt het als een tweede huid en zelfs de lange mouwen gaan goed onder een bijzonder overhemd uit de collectie van Menlook. Hierdoor blijft de algehele uitstraling van de outfit stijlvol. Dit lijkt allemaal veel en erg warm, maar door te kiezen voor merinowol wordt het niet zweterig warm en is het dragen comfortabel. 

 


 

 

 

Laag 4

Overhemd met print

Eindelijk we zijn bij de laag waar we voor willen gaan. Om een sombere regenachtige dag toch wat fleur te geven kies je voor een leuk opvallende print in je overhemd. Dat hoeven echt geen bloemen te zijn zoals de bloemen overhemd met madeliefjes die ons een prachtig warm lentegevoel geven. Het overhemd met blauwe en witte bloemen in combinatie met gele meeldraden maakt dit overhemd voor heren een echte eye-catcher met een prima pasvorm waar u zeker de drie dunne lagen shirts onder kunt dragen.

Print overhemd met blauwe maskers is in blauwtinten geschilderd kunstwerk met Afrikaanse maskers geprint op poplin geweven zacht katoen en voorziet jou zowel van een stijlvolle vrolijke en plezierige uitstraling. Het hippe overhemd heeft een slanke modern-fit pasvorm die niet al te getailleerd om je lichaam valt en zo de geklede uitstraling van het shirt complimenteert. Onder deze fit past zeker 3 dunne lagen voor een uitstekend draagcomfort. Combineer deze blauwe overhemd met masker print met een zwarte broek voor een hip en casual uitstraling.

Als uitblinker voor een sombere regenachtige dag op te vrolijken kies je het kleurrijke overhemd met retro print Tiles van BB-Chum. Een retrostijl overhemd met messcherpe kleurscheidingen en een vrolijke dieptewerking in vorm.  Een opvallend en kleurrijk overhemd die je niet mag missen om met je outfit een happy day te maken. Het overhemd mat kleurrijke retro print is gemaakt van katoen met een kleine stretch (97% katoen en 3% elastaan) voor een optimale pasvorm met drie lagen eronder. Natuurlijk is ook dit hemd voorzien van zijn eigen unieke nummer uit een oplagen van 149 stuks. Verzamelaars van BB Chum overhemden weten van een wisselvallige dag een spetterend feest te maken. Dat is op zich al uniek.

 

 

 

 

 

 

Eventueel laag 4

Gilet of colbert over je overhemd met print

Tot slotte heeft Menlook nog wat tips die voor elke outfit van toepassing zijn, niet alleen wanneer je verschillende laagjes draagt. Wordt het even echt koud die dag, trek dan een colbert aan. Deze kunt u altijd uitdoen als u aan het werk bent of als u ergens zit. Een gilet over een een overhemd met print geeft niet alleen even wat meer warmte, maar maakt het dragen van een overhemd met print ook heel chique.
Zorg daarnaast ook, dat jouw overhemd altijd schoon en gestreken is. Jouw overhemd of andere kleding kan kwalitatief nog zo goed zijn en nog zo mooi er uit zien, wanneer er vlekken in zitten of ongestreken is, sla je de plank altijd mis. Verzorg je overhemden met print goed zoals Menlook adviseert in zijn blogs kleurrijk overhemd in de was en goede verzorging van overhemden hoe u het beste om kunt gaan met overhemden met print. 
Daarnaast geeft Menlook in zijn blog was en behandel tips voor uw overhemd met print  ook tips hoe je het beste om kunt gaan met vlekken andere kledingstukken van diverse materialen zoals, wol, linnen, satijn zijde en nog vele anderen materialen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen