opc_loader

Wensenlijst

Een leuk overhemd met print als gift?

een leuk overhemd- met print als gift



Ben je op zoek bent naar een leuke gift voor vaderdag, verjaardag of kerst? Dan is het kopen van een leuk overhemd met print een prachtige verassing. Een overhemd voor een ander kopen is niet altijd even makkelijk. Het is niet de bedoeling dat je een te print overhemd koopt van Wolff Blitz of een keurrijk overhemd met print van BB Chum dat het vervolgens niet past en moet terugsturen. Het is wel handig als je weet welke maat en pasvorm het overhemd voor jouw vriend, partner, collega zijn lichaam is geschreven. Als je niet de maten kunt meten, kijk dan naar de overhemden die hij in zijn kast heeft hangen. Kijk even stiekem in de kraag van het overhemd wat in de garderobekast hangt. Hier staat meestal een getal in tussen de 36 en 50. Zie je dit getal? Dan is dat zijn boordmaat. Woont hij nog thuis, vraag het dan even aan zijn moeder.
 

Origineel design overhemd met print

Een origineel cadeau voor hem bedenken is lastig. Het is vaak leuk om iets cadeau te doen waar hij zelf niet zo snel aan zal denken om te kopen. Wat dat is, is per man weer anders. De een maken we blij met een print overhemd met bloemen of fietsen, de ander juist met een een design overhemd met een schilderij van Rembrand, het Luxe overhemd met print Rembrandt Nachtwacht is een heren overhemd van Wolff Blitz met daarop het beroemdste schilderij van de wereld de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn geprint. Ga je liever voor frivole kleuren, dan is het Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms voor heren een prachtig design overhemd met een print van de geschilderde amandel bloesems van Vincent van Gogh. Wij hebben ook verschillende design overhemden in ons assortiment toegevoegd met prachtige prints uit de klassieke kunst. De ervaring leert dat veel mannen het leuk vinden als ze anderen in een opvallend kleurrijk shirt zien lopen met een te gekke print, maar dat zelf weer niet doen omdat ze daar nog aan twijfelen. Soms kunnen partners en/of kinderen deze mannen over de streep halen door hen zo’n print overhemd cadeau te geven. Al de overhemden met print bij Menlook zijn eigenlijk perfecte cadeaus voor hem.










 

Kerstcadeau voor hem 

Juist met de kerst is het leuk om iets persoonlijks te geven, waar de ontvanger lang iets aan heeft en waarbij met plezier teruggedacht wordt aan het moment dat het werd gegeven. Een overhemd met een print waar hij een passie mee heeft is zo'n typisch kerstcadeau voor hem.
Denk aan fanatieke wielersport of mountainbikers. Er is dan toch niets leukers als je een overhemd cadeau krijgt met allemaal kleurrijke fietsen. Overhemd fiets print Dutch Bicycles is een wit overhemd met een kleurrijk fiets print patroon en overhemd fiets print Grand Tours is een blauw overhemd met kleurrijke fietsen.
Menlook heeft zo een aantal leuke overhemden met diverse print waar je voor een hobbyist of verzamelaar uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan overhemden met een hip gitaarprint, vinylprint, cassette print, of boekenprint. Allemaal overhemden voor veel complimenten, zelfs van wild vreemde mensen, dat weer aanleiding is voor een gesprek over overhemden met aparte prints.








Niets zo speciaal als een gepersonaliseerd cadeau. Of het nu voor een bloemenmens, verzamelaar van oude vinyl platen of cassettebandjes is. Menlook heeft daar wel een overhemd met print voor. Wanneer u precies weet waarvoor het hart van een verzamelaar in vuur en vlam staat, vindt u gegarandeerd een leuk overhemd als cadeau dat bij zijn verzameling past. Daarvoor moet men geen vermogen uitgeven bij een veiling. In onze webwinkel vindt u zeker cadeau-ideeën voor verzamelaars die bij de verzameling passen, of een nieuwe verzameling kunnen opwekken. Verzamelaars van oude vinyl platen en cassettebandjes. Vintage overhemd vinyl is een vintage geïnspireerd overhemd met lp's. Een diep rood overhemd met een print vol met zwarte vinyl platen voor de vinyl platen verzamelaar of een overhemd met cassette print dat net zo hip en populair als de muziekcassette zelf. Een overhemd met kleurrijke cassettebandjes als print op zacht geweven poplin katoen. Als muziekliefhebber en verzamelaar waan je terug naar de jaren '80 als je met dit overhemd met cassette print naar een platen en vinyl beurs gaat waar ook allemaal cassettebandjes te koop zijn.



 

  







Overhemden voor de boekenwurm, koffie leut en liefhebbers van papegaaien en parkieten.
 

 



 

Vaderdag cadeau 

Vaderdag is een van die gelegenheden waarop we wel iets willen geven, maar niet meteen heel veel voor uit willen geven. Vaderdag cadeaus gaan om de attentie, om de aandacht die erachter zit. Wij van Menlook merken dat kinderen samen geld bij elkaar leggen voor een overhemd met bloemen. Bloemenprint overhemden verkopen wij heel goed met vaderdag, deze zijn altijd populair.
Wij hebben een ruime keuze aan overhemden met een bloemen print. Een overhemd met kleurige bloemen geeft persoonlijkheid aan een formele look en biedt een welkome afwisseling op de streepjes en ruitjes van de laatste jaren. 
Niets zegt meer over lente en zomer als een overhemd met bloemenprint of een vrolijke botanische print. Met het gebruik van bloemen op de shirts kan je ook vele kanten op.
Kies uit overhemden met gebloemde details, bloemen pint overhemd van Linnaeus voor vaders van Wolff Blitz is een botanische print overhemd voor heren geïnspireerd op de geschilderde plantensoorten van de Zweedse plantkundige Carl Linnaeus. Overhemd met een botanische print gemaakt als collage van bloemen uit zijn invloedrijke boek ‘Spieces Plantarum’. Houdt je vader van klassieke kunst en prachtige stillevens van bloemen, vruchten en fruit, dan is het Jan Davidsz vruchten en bloemen overhemd voor heren van Wolff Blitz een prachtig cadeau. De print op het overhemd geeft een slinger van fruit te zien met druiven, appels, abrikozen en perziken. Tussen de vruchten zijn kleurrijke bloemen gestoken, zoals anjers en oranjebloesem. Maar ook bijzondere bloemen en vruchten uit heel verschillende seizoenen.











 

Speelt je vader een muziekinstrument als hobby of als professionele muzikant, dan heeft Menlook een aantal bijzondere overhemden met prints van een gitaar zoals het antraciet kleurige hippe overhemd met gitaar  print. Een gitaar print overhemd vol met kleurrijke gitaren in combinatie met witte contouren van gitaren maakt deze gitaren blouse uniek voor de gitaristen onder ons.
Wil je meer instrumenten op je overhemd kies dan voor het ‘print overhemd heren instruments’ waar je de trompet, saxofoon, cello, gitaar, piano in de print ziet voorbij komen en schitteren. Een overhemd voor de ware muziek liefhebber en waarmee jij gegarandeerd complimenten veroverd.
Of u nou iets zoekt voor uw vader of namens de kinderen voor uw partner in onze online shop vindt u een passend cadeau voor hem. Bovendien is het wel zo makkelijk, u kan ruim op tijd bestellen en bevalt het cadeau niet kan het altijd omgeruild of geretourneerd worden. Met onze retourtermijn van 30 dagen zit u altijd goed.




 

 



 

Sokken cadeau

Wat zijn nou de eerste cadeaus die u te binnen schieten als u denkt aan een cadeau voor hem? Juist: stropdas, armbanden en sokken! Laten wij daar nu ook een hele mooie sortering van hebben waar voor iedere man het juiste cadeau bij zit. Een prachtige stoere armband van Paracord. De paracord armband steel & cord black van Bad-Ass Bracelets of juist heerlijk zittende en kleurrijke ‘Sock my David Bowie’ sokken van Sock My Feet. Sokken voor vaders en partners die echt iets anders willen en heel goed passen bij mannen die overhemden met aparte prints dragen. De man kan nu tonen dat hij een man is met een kleurrijk leven. Zijn shirt en sokken zorgen ervoor dat hij dit kan doen zonder dat hij dit hoeft uit te spreken.



 

 




 

Toch het verkeerde cadeau? 

Heeft u toch een verkeerde keuze gemaakt? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Ruilen voor een ander artikel of uw geld terug; wij doen daar niet moeilijk over en u heeft zelfs 14 dagen de tijd om een cadeau retour te sturen. Met de feestdagen zelfs 30 dagen. Juist door de lange retourtermijn heeft kan u al op tijd cadeaus uitzoeken voor het hele gezin en heeft u niet de stress van de laatste dagen om nog even snel iets te moeten kopen of bestellen.

Wij helpen u graag 

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste cadeau voor hem? Vraag ons om hulp, wij denken graag met u mee! Wij hebben de nodige ervaring als het gaat om wat mannen leuk vinden en ook om u te helpen met bijvoorbeeld de juiste maat of pasvorm te bestellen. Menlook denkt altijd met u mee en met het ruime assortiment overhemden met print hebben wij voor elke man een passend cadeau in onze webshop. 










 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen