opc_loader

Wensenlijst

Het dragen van een t-shirt onder een overhemd met print

overhemd met science print

 

Mannen dragen een t-shirt voor allerlei verschillende redenen. Menlook gaat in deze blog in op het dragen van een shirt onder je overhemd met print.

Waarom een shirt onder je print overhemd dragen?

Veel mannen hebben graag een overhemd aan en dragen dit dagelijks. Dit doen zij om de bovenkleding langer fris te houden en om professioneel voor de dag te komen. Een extra voordeel van een T-shirt onder een overhemd kan de extra warmte zijn of juist het feit dat een T-shirt onder een heren overhemd blauw print met fietsen comfortabel zit en toch onzichtbaar kan zijn. De discussie blijft: wel of geen hemd, shirt of t-shirt dragen onder je overhemd met print? Het dragen van een shirt onder je overhemd heeft vele voordelen:

  • Het beschermt je overhemd niet alleen transpiratie, maar ook deodorant. Door het dragen van een T-shirt onder je overhemd worden transpiratievlekken opgevangen
  • Het is hygiënischer en je overhemd blijft hierdoor langer fris.
  • In tegenstelling tot een normaal t-shirt, zie je een goede ondershirt of hemd niet door je overhemd met print heen.
  • Nette uitstraling, Een T-shirt onder je overhemd zorgt er niet alleen voor dat je bovenkleding langer fris blijft. Ook geeft het vaak een mooie uitstraling aan je outfit. Een goed zittende shirt met elastaan is namelijk onzichtbaar onder je overhemd in tegenstelling tot een casual shirt, dat in veel gevallen wel zichtbaar is onder je overhemd. Weg met die contouren van verdikkingen.
  • Een shirt onder je overhemd zorgt ervoor dat je overhemd langer meegaat.
  • Fijne lichaamstemperatuur, is het frisser of koud, draag dan een dunne Merino wollen trui  met V-hals en lange mouwen onder je print overhemd.

 

Een t-shirt onder je print overhemd, waar let ik op?

De keuze voor het juiste T-shirt voor onder je overhemd hangt samen met jouw stijl.
Eén van de grote missers is een overhemd waar het t-shirt onderuit komt, doorheen schijnt of zo strak zit dat er huidplooien ontstaan. Zorg ervoor dat de pasvorm van het shirt goed is. Stem het halstype af op je bovenkleding, bijvoorbeeld een ronde hals of een v-hals, maar vergeet ook zeker niet te letten op de kleur van het T-shirt. Kies voor het bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms van Vincent van Gogh een wit ondershirt en voor het zwarte print overhemd Sciece Battle een zwart t-shirt. Extra lengte is mooi meegenomen en draagt fijner als je bewegelijk bent.

Bij het dragen van een t-shirt is het belangrijk dat je met een aantal punten rekening houdt: 

De lengte:

Zorg ervoor dat het de juiste lengte is. Als je een shirt onder een overhemd met print draagt zul je deze in je broek moet stoppen. Een te lang shirt kan zorgen voor bobbels in je broek. Een t-shirt met elastaan voorkomt dit enigszins. Een te kort t-shirt kruipt continu uit je broek, dan zie je de randen van het shirt door je bloemenblouse heen.

De lengte van de mouw: 

Een shirt met lange mouwen zijn fijn voor als het kous is. Denk dan ook eens aan een merino wollen dunnen trui met v-hals. Deze zijn wel iets dikker dan een t-shirt, maar fijn warm en u kunt dan zonder colbert uw kleurrijke print overhemd dragen.
Mouwloze shirt zijn eigenlijk niet aan te raden. Met een mouwloos shirt heeft het ondershirt namelijk helemaal geen zin. Het beste kun je kiezen voor een shirt met korte mouwen. 

De pasvorm:

Het t-shirt moet een goede pasvorm hebben. Het is belangrijk dat het shirt goed aansluit op je figuur. Een Slim Fit t-shirt met elastaan is een hele goede optie. Een goede pasvorm zorgt ervoor dat er geen lijnen in het print overhemd zichtbaar zijn, en dat het overhemd goed aansluit op uw lichaam. Bij een te wijd t-shirt ziet bijvoorbeeld uw overhemd met abstracte Escher print er rommelig uit door het overtollige stof. Bij een te krap t-shirt kan de huid oprollen.

De kleur: 

Ga voor een kleur die dicht bij je huidskleur ligt. Een goed ondershirt heeft een effen, onopvallende kleur, bij voorkeur dezelfde kleur als het overhemd. Draag je een lichte kleur overhemd? Kies dan ook voor een ondershirt in een lichte kleur. Draag je een donker overhemd? Dan maakt het niet uit welke kleur ondershirt je aan hebt. Vermijd t-shirts met opdruk of print.

De hals: 

Je kunt kiezen uit een shirt met een v-hals of een ronde hals. Draag je jouw overhemd met cassette print vaak met één of twee knoopjes open, ga dan voor een v-hals, dan is de hals niet zichtbaar. Een ronde hals is prima als je het overhemd dicht draagt in combinatie met een stropdas, de hals van het shirt blijft onzichtbaar.

 

Overhemden uit de collectie van Menlook

Kom je er achter dat je eigenlijk toch wel toe bent aan een nieuw overhemd met kleurrijke print? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Onze overhemden hebben allemaal prachtige aparte designs en zijn gemaakt van hoogwaardig katoen.

Print overhemden, kleurrijke overhemden, bijzondere overhemden of overhemden met korte mouw uit de collectie van Menlook zijn van hoge kwaliteit.Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen