opc_loader

Wensenlijst

Bijzondere heren overhemden op een spijkerbroek

bijzonder heren overhemd op een spijkerbroek


Een bijzondere heren overhemd van BB Chum, Wolf Blitz of Haupt op een spijkerbroek, kan dat? Ja, met de handige stijltips van Menlook combineer je die op een spannende leuke manier tot een casual of trendy outfit voor privé en ook naar je werk, waar je meteen meer kleur en vrolijkheid op de werkvloer brengt. 

Een kleurrijke print overhemd op een spijkerbroek lijkt niet zo moeilijk, maar het vraagt een goede kijk op de combinatie van kleur, contrast en pasvorm. Probeer zo te voorkomen dat kleur en dessin in elkaar gaat overlopen waardoor het onzichtbaar wordt door de hoeveelheid of massa. Verkeerd gekozen kleuren kan je outfit ook flets maken. Zorg daarom voor de nodige contrasten om een balans te vinden.

Specifieke kleuren en licht & donker contrasten

Een bijzonder heren overhemd op een spijkerbroek voor formele bijeenkomsten of werkzaamheden, dan kies je het beste voor donkere jeans. Een lichte kleur overhemd zal een mooi contrast vormen met de donkere kleur spijkerbroek. Houd wel rekening met de ruimte om jou overhemd in de broek te stoppen. Voorkom dat je spijkerbroek te strak zit, vooral als je overhemd wijd is. Een overhemd met de print van Paul Klee zal heel goed staan op een donkere jeans. Als je graag formeel voor de dag wil komen kies dan wel voor een donkere spijkerbroek zonder wassing. 
Combineer een nieuw overhemd zoals bijvoorbeeld de prachtige bloemetjes blouse van Arjan van Arendonk  met een leuke spijkbroek die je al hebt. Bij voorkeur een wat donkere spijkerbroek die lekker strak zit en een mooie wassing heeft, maar wel voldoende ruimte heeft om je overhemd erin te dragen. Zo is je outfit mooi in balans zodat je op een stijlvolle of meer casual voor de dag kunt komen. Blijf wel op de details letten en stem jou schoenen, armbanden en andere kleding er goed op af. Kijk nog even bij de kleurrijke herenschoenen uit de collectie van Menlook of daar een goede match is te vinden voor de kleur.
 

Bijzonder overhemd op lichte jeans

Een overhemd combineren op een lichtere spijkerbroek is ideaal voor een casual look. Met sommige overhemden van BB Chum of Wolf Blitz wordt het zelf een hippe look.
Denk wel aan een goed kleur contrast bij een lichtere spijkbroek, het kan snel flets worden. Zou je een lichte jeans combineren met de bijzondere heren overhemd trotse pauw dan heb je een mooi contrast met het wat donkere groen en komt de kleur van de pauwenogen terug in je blauwe spijkerbroek. Daarmee is je outfit goed in balans en heeft het een eigentijdse moderne uitstraling voor speciale gelegenheden. Een combinatie die Menlook, bijzonder, kleurrijk en trendy zal noemen.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen