opc_loader

Wensenlijst

De blouse: het veelzijdige item voor de man

De blouse: het veelzijdige item voor de man

Een blouse met print is een item dat nooit in je collectie mag ontbreken. Deze kledingstukken zijn namelijk ontzettend veelzijdig en kunnen iedere dag weer gedragen worden. Het grote voordeel van een blouse is dat het vaak getailleerd is. Dat betekent dat de pasvorm perfect is en dat je je altijd mannelijk kunt voelen. Je kunt natuurlijk ook een wat ruimere blouse met print kiezen. Deze blouses hebben meestal een speelse look door de print, maar kunnen er ook erg chic uitzien omdat ze van kwalitatief hoogwaardig lang vezelig katoen zijn gemaakt. Kies een exemplaar in jouw favoriete print en je kunt eindeloos mixen en matchen, zelfs in de bohemien stijl of boho look.
Kom naar het modekwartier in Arnhem om deze aparte en leuke blouses te bewonderen en te passen in het verkooppunt van Menlook in de winkel van CLAU-D op de Sonsbeeksingel 106 in Arnhem.
 

 

Een overhemd voor op het werk

Het voordeel van een blouse is dat dit item bij werkelijk iedere outfit past. Van een verwassen jeans tot een prachtig kostuum. Met behulp van accessoires, kleurrijke heren schoenen en andere kledingstukken kan je blouses casual stylen, maar er ook chic en professioneel uit laten zien. Ben je op zoek naar een mooie overhemd om naar je werk te dragen? Kies dan voor een blouse of overhemd met een klein patroon of rustige print zoals een leuk rustige bloemen print. Ook de kleur kan bepalend zijn op je werk, kies voor in een neutrale kleur. Vooral blauw, wit en zwart zijn populaire keuzes voor een professionele look. Combineer de blouse met een nette pantalon, Chino of nette jeans. In de koude wintermaanden kan je ook een gilet of een colbert over de blouse heen dragen. Kleurrijke herenschoenen uit de collectie van Menlook zorgen ervoor dat je er altijd goed gekleed eruitziet.

 

Casual blouses

Ga je liever voor een casual look? Ook dan is een blouse met kleurrijke print de perfecte keuze. Je kunt een overhemd namelijk zo stoer en speels stylen als je zelf wilt. Laat je graag je stoere kant zien aan anderen? In dat geval kan je je blouse met opvallende print kiezen en de blouse open dragen. Met een verwassen skinny jeans maak je de look compleet. Een spijkerbroek past ook perfect bij een gewone casual outfit. Een blouse met kleine aparte print staat mooi bij een zwart of donker grijze jeans. Deze kleur jeans gaan goed samen met blouses met print, aangezien deze je mannelijke vormen beter aftekenen en accentueren. Voor een extra speelse of stoere nonchalante look kan je de mouwen van je blouse oprollen en een paar knoopjes openlaten. Ga je een avondje uit met vrienden de kroeg in, dan is een blouse met aparte of te gekke print wel een laagdrempelig. Wil je er desondanks goed uitzien omdat je nooit weet je allemaal kunt tegenkomen op de gezellige mannenavond, ga dan voor een outfit dat comfortabel zit en een look van nonchalance. Ga voor een blouse van Wolff Blitz of BB Chum, deze blouse hebben allemaal een bijzondere print.

 

Deze blouse met print mogen niet in uw collectie ontbreken.

 

 

 

Bloemen blouse ‘Ambrosius’ 

Ambrosius bloemen blouse van Wolff Blitz voor heren heeft prachtige bloemen als print op het strak poplin geweven wit katoen. De kleurrijke bloemen zijn geschilderd door kunstenaar Ambrosius in de kleuren blauw, paars, rood, oranje, geel in combinatie met groene stegels en bladeren. De details van deze bloemen blouse zitten in de witte knoopsgaten en ecru knoopjes met wit garen. Het overhemd sluit met gladde ecru knoopjes aan de voorkant.
Bloemen blouse past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook een modische imago af.  Zeker de moeite waard om dit overhemd onder een colbert te dragen.
Voor een stoere en hippe look voor een feestje of festival draag je deze bloemen blouse open met daaronder een witte shirt.
Dit gebloemd overhemd zorgt voor eindeloos combinatieplezier en is goed te mixen en matchen in een bohemain styl. Het overhemd geeft een stijlvolle en trendy look, het zal zeker staan bij een modern pak of meer casual op een vlotte jeans of chino. In dit bloemetjes outfit steel je zeker de show.
De modern-fit pasvorm zorgt ervoor dat het shirt getailleerd om het lichaam valt en het hoogwaardige poplin geweven katoen biedt een hoog draagcomfort, wat zacht aanvoelt en een hoog ademend vermogen heeft. Flower print shirt is een absolute musthave dit seizoen
Bloemen blouse overhemd is verkrijgbaar in maat M, L, XL, XXL, 3XL

 

 

 

 

 

Bloemen blouse heren met vogels

Bloemen blouse heren met vogels van Wolff Blitz is een blouse met prachtige print van kleurrijke bloemen en uitbundige Europese vogels uit de lijst van wikipedia op een strak donker blauw geweven katoen. De contrasterende vogels zingen allemaal zoals ze gebekt zijn tegen een fleurige en vrolijke achtergrond van bloemen. 
Dit kleurrijk overhemd  met print past goed bij mannen die net even wat anders willen. De blouse geeft een kleurrijk, hip en trendy, maar ook casual imago af en past goed bij een casual look die op alle gelegenheden gedragen kan worden.
Bloemen blouse heren met vogels is verkrijgbaar in maat M, L, XL, XXL, XXL+ en de pasvorm van dit  overhemd is modern fit met een vlotte klassieke boord.
Alle Wolff Blitz shirts zijn fair trade geproduceerd van een zacht 100% katoen poplin.
Een paracord armband van Bad Ass Bracelets staat prachtig bij deze look. Ga voor de
tijdloze zwarte paracord armband Steel & Cord Black dan heb je een combinatie van tijdloos design.

 

 

 

 

Blouse met gouden vlinders

Blauwe blouse met gouden vlinders is een elegante fijn zittende katoenen blouse met een blauwe print met witte en donkerblauwe bloemen. De mysterieuze gouden vlinders op de print geven het hippe overhemd een vrolijke touch en het gevoel dat je mag shinen.
De modern-fit pasvorm zorgt ervoor dat de blouse heerlijk getailleerd om het lichaam valt en het hoogwaardige poplin geweven katoen biedt een optimaal draagcomfort, wat zacht aanvoeld en een hoog ademend vermogen heeft.
Blouse met gouden vlinders is verkrijgbaar in maat  M, L, XL, XXL, XXL+ 
Een blouse met print van Wolff Blitz sluiten perfect aan op de mode trends voor mannen van dit moment. Een armband van Terra Genova is de perfecte toevoeging aan deze outfit. Een sprekende armband die typerend is voor jouw stijl is de gevlochten leren armband Marcus Brown. Daarnaast kan een armband goed gecombineerd worden met het horloge wat om je pols hangt.

 

 

 

 

Tuin van Eden bloemenprint overhemd

Tuin van Eden is een prachtig bloemenprint overhemd voor heren van Wolff Blitz op hoge kwaliteit lang vezelig katoen. 
De bloemen zijn geschilderd in de kleuren rood, roze, groen, geel en vele kleuren paars in combinatie met fijne stegels en bladeren.
Match en mix dit hippe bloemenprint blouse, Tuin van Eden print in een bohemiam stijl en maak je geen compromissen, blijf je vrijgevochten van geest en draag je je hippe bloemen overhemd uit je broek. In deze bobo chic look is het fijn vertoeven, in de zomer is de blouse open met wit t-shirt en uit de broek, in het najaar en winter heeft het een chique look met een colbert of pak. 
Flower print shirt is een absolute topper en een musthave dit seizoen en eigelijk is het in elk seizoen te dragen.
Bloemenprint overhemd die je mooi kunt laten bloezen uit je broek is verkrijgbaar in maat M, L, XL, XXL, 3XL

 

 

 

 

Delfs blauw Paisley print overhemd

Delfs Blauw Paisley print overhemd heeft een Delfsblauwe kleur met een all-over paisley motief. Daarnaast is het vrolijke overhemd voorzien van enkele manchetten, witte knopen en een casual klassieke boord. Hierdoor krijgt het overhemd een hippe uitstraling en wordt je outfit voorzien van een hippe en trendy look, de Paisley deed zijn opgang in de hippie beweging.
Combineer het Delfs blauwe paisley overhemd met een blauw gilet en een chino voor een geklede look of draag het overhemd onder een pullover of op een jeans voor een meer casual uitstraling. Om deze toch helemaal af te maken met kleurrijke herenschoenen, de Blue Tomy passen heel goed bij het Delfs Blauw van het overhemd.

 

 

Ben je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd in een blouse met print? Kijk dan eens op de website de complete collectie prachtige overhemden met print van Wolff Blitz.
Of kom naar Menlook in het Modekwartier op de Sonsbeeksingel 106 in Arnhem. Daar zie je meer dan 100 bijzondere overhemden met print in de winkel van CLAU-D hangen.

 

Etalage met een prachtige groene rok van CLAU-D en bloemen overhemd Dutch Artist Blossom van Vincent Van Gogh uit de collectie van Menlook
 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen