opc_loader

Doe dan hier je inspiratie op voor de meest comfortabele en trendy heren overhemd. 

Er staat een leuk avondje uit op de planning. Als man kun je dan soms je hoofd breken over wat je nou gaat aantrekken en wat de goede keuze is wat betreft je uitgaanskleding.
Het maakt wel degelijk een verschil of je nou in een kroeg een biertje gaat drinken met vrienden, een hippe club aandoet voor een dance avond of iemand mee uit eten neemt in een chique restaurant.
Menlook geeft je een aantal kledingtips voor mannen om een avondje uit, in stijl, door te brengen. Natuurlijk gaan wij extra aandacht schenken aan de heren overhemden, riemen, heren schoenen en stoere armbanden uit de collectie van Menlook. Wij staan garant met onze unieke producten voor een fantastisch avondje uit.

Naar de Kroeg met vrienden

Ga je een avondje met vrienden de kroeg in, dan is dit wel een laagdrempelig avondje wat betreft je kleding. Wil je er desondanks goed uitzien omdat je nooit weet je allemaal kunt tegenkomen op de gezellige mannenavond, ga dan voor een outfit dat comfortabel zit en een look van nonchalance. Casual kan ook, maar dan ben je weer een grijze muis binnen het geheel. Ga voor een mooi kleurrijk overhemd van BB Chum waarvan je de bovenste twee knoopjes laat openstaan. Een grijze spijkerbroek met stretch met daarin een bijpassende blue phyton kleurrijke riem. Nog een paar leuke sneakers om het helemaal af te maken en voor die avond twee stoere armbanden van Bad Ass Bracelets. Met deze look kan je gezellig kletsen onder het genot van een drankje, poolen of een dartje gooien op een dartbord.
 Naar een Festival!

Als je deze zomer of nazomer weer een festival aandoet is dat weer genieten! Als je naar een festival gaat met een hele specifieke stijl zoals de “Rotterdam Rave is Techno” of de extravagante “ Burning Man ” festival in de Black Rock City Dessert kun je misschien lekker out of the box gaan in zelf gemaakte creaties. Vind je dit allemaal veel te duur, het is immers een flinke reis en dat brengt veel kosten met zich mee. Sinds 2016 is in Nederland ook een Burning Man festival! Het festival heet in Nederland Where the sheep sleep. Dat zijn festivals waar overhemden van BB Chum het heel goed zouden doen in combinatie met zelfgemaakte broeken en andere accessoires.Nu weer terug naar de meer gangbare festivals waar het in de regel allemaal wel wat losser kan, maar stijlvol wel het motto kan zijn.Kies een overhemd met bloemen van Wolff Blitz op een strakke jeans met stoere fijn zittende boots . Draag daarbij stoere heren armbanden van Bad Ass Bracelet of Terra Genova. Bij een festival hoort een armband. Vaak kun je deze ook op een festival kopen. Je dure horloge als accessoires laat je natuurlijk thuis. Niet alleen dat je het kunt verliezen, maar gezelligheid kent geen tijd.
Is het erg warm dan kan een bloemenprint overhemd ook heel goed op een korte broek met sneakers of leuke sandalen. Ga niet met slippers, je bent immers niet op een camping. Wolff Blitz shirts zijn zo wie zo leuke overhemden voor een festival. Dat is het mooie van deze overhemden. Ze kunnen gedragen worden in een hippe outfit. Daarna even wassen en strijken en je draagt dit overhemd onder een colbert in een gekleed chique outfit.


 

chique uit eten

Er valt iets te vieren en je neemt je partner mee uit een naar een chique restaurant. Je bevind je in een restaurant waar je de ober om een dure wijnsoort gaat vragen en waar jij moet voor proeven of het de goede wijn is. Je heft samen met je partner het glas. Natuurlijk zit jij daar in je beste en sjiekste outfit. Sjiek hoeft echt niet kleurloos en saai te zijn. Zoals we hierboven al schreven zijn de print overhemden van Wolff Blitz goed te dragen onder een colbert en een nette chino. Een overhemd met een print van de grootmeesters Vincent van Gogh, Johannes Vermeer of Jhernimus Bosch is een mooie combinatie onder een zwarte of beige colbert. Veel mannen kiezen voor een print overhemd m et dieren zoals een overhemd met Flamingo’s voor de roze echte kleur van deze vogel.
Als laatste gaan we voor de schoenen. Nette gepoetste leren veterschoenen of instappers. Omdat je al voor kleur hebt gekozen in je print overhemd adviseert Menlook voor de nette herenschoenen te kiezen voor kleurrijke herenschoenen. Eventueel met een dieren print zoals een phyton of crocodile.
Vol zelfvertrouwen in je outfit kun je dure en exotische gerechten bestellen en samen genieten van de avond.


 Nieuwe Date

Je omkleden voor een nieuwe date geeft vaak spanningen en onzekerheden. In wat voor outfit ga ik op date! Je bent zoals je bent, maar ga niet in een t-shirt met lollige afbeeldingen of in en heren overhemd vol met kreukels. Loop je thuis altijd casual, ga dan niet in een drie delig kostuum. Je voelt je dan echt niet op je gemak en dat straal je dan ook wel uit. Deze signalen vangt je nieuwe date ook op.
Menlook adviseert om te gaan met mooie casual nette items. Bijvoorbeeld een mooie nette donkerblauwe spijkerbroek met een beetje wassing of chino. Gecombineerd met een kleurrijk overhemd van BB Chum. Een heren overhemd van BB Chum doorbreekt de outfit om te gaan zoals al die andere honderden mannen , de “grijze muis”. Draag eventueel een colbert of blazer. Deze kun je tijdens het chatten aan de tafel altijd uittrekken en over de stoel hangen. Een hele fijne bijkomstigheid van de kleurrijke overhemden van BB Chum is, dat het bijna altijd aanleiding geeft als gesprekonderwerp. Dit komt door de kleur, patroon en verbeelding van de print. Vrouwen houden net als mannen van kleurrijke mensen. Daarbij loop jij er uniek bij, maximaal 148 andere mannen in Nederland lopen met hetzelfde shirt. Een mooie slim fit overhemd met bloemen doet het bij een date zeker goed. Je maakt dan een verzorgde stijlvolle hippe indruk.
Kies voor een date je kleding altijd in een mooi aangesloten fit. Een date ziet dan meteen jouw lijfelijke proporties.
Combineer deze mooie outfit nog met een paar aparte kleurrijke herenschoenen. De kleurrijke veterschoen Red Tomy  staat heel mooi bij het bloemen overhemd Flourising van BB Chum. Het maakt je outfit helemaal compleet en klaar voor de date in combinatie met je persoonlijkheid is het helemaal top.


 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen