opc_loader

Wensenlijst

Heren overhemd kopen? Welke drie vragen moet je jezelf stellen?

Heren overhemd kopen? Welke drie vragen moet je jezelf stellen?

Een heren overhemd of andere kleding  kopen. Ik vraag me af hoe vaak we dat wel niet doen door het jaar heen. Als het einde van de sales nadert en de kortingen hoog oplopen, is het extra verleidelijk om nog iets mee te pikken uit de sale. 
En ja hoor, dit is meteen een heel groot risico op een heuse miskoop.


Dus wil je jezelf een groot plezier doen en miskopen van een heren overhemd te voorkomen? Omdat je meer dan voldoende in je kledingkast hebt hangen? Dwing jezelf dan tot een drie vragen voordat je besluit een heren overhemd te kopen. 

 

 

Vraag 1, word ik blij van het overhemd die ik wil kopen?

Het is natuurlijk van alle belang dat je blij wordt van de kleding en wat Menlook betreft vooral het overhemd met print die je draagt. Wij kunnen dat niet vaak genoeg herhalen. Alleen dan is het investeren in een bijzonder heren overhemd met een print van Peter Brueghel meer dan waard. Bepaal eerst voor jezelf aan de hand van je favoriete overhemden welke prints je blij maken. Is het de kleur? Het design? Vind je een retro print leuk? Een overhemd met een print van een schilderij van onze grootmeesters of juist van bloemenprint overhemd met bonte kleuren! Heb je dat uit gevogeld, zorg er dan voor dat je alleen nog maar heren overhemden met print koopt die voldoen aan die voorwaarde.
Jij moet, net als wij er blij van worden!

 

Lees ook: Kledingkast man opruimen

 

 

Vraag 2, kan ik het bijzondere overhemd met print combineren met de rest van mij garderobe? 

Ik zie zo ontzettend vaak van die ‘eenlingen’ in een mannen garderobekast omdat ze nergens bij passen. Zo ontzettend jammer, je ziet dat de koper echt gezwicht is voor de prijs en dat het maar blijft hangen in de kast.

Vraag je je dus af, voordat je een overhemd met print of een ander  kledingstuk aanschaft met welke andere kledingstukken in je kledingkast je het kunt combineren. En met hoeveel kledingstukken je bijvoorbeeld het prachtige en kleurrijke bloemen overhemd ‘Splash’.   kunt combineren. Bepaal voor jezelf hoeveel dat zou moeten zijn. Ik zou zeggen, zorg dat het minimaal bij 3 tot 5 andere items zoals broeken, colberts en kleurrijke schoenen past. Er is niets leuker dan combineren met een print overhemd.

 

Lees ook: Hoe combineer je een bloemen print?

 

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms

Bloemenprint overhemd Blue Almond Blossom

Bloemen overhemd Rode Bloesem

Vraag 3, heb ik dit heren overhemd al niet?

Omdat ik een overhemd met schilderijen van Vincent van Gogh en andere grootmeester leuk en mooi vindt, betrapte ik mij er op dat ik wel 6 overhemden met een schilderij print in de kast heb hangen.
Blijkbaar ben ik zo blij met de schilderijen als print op mijn overhemden dat ik geen oog meer had voor andere bijzondere prints uit de collectie van Menlook. Toen ik dit door had ben ik me gaan verdiepen in de bloemen prints, Floral season, Floral Parrots en een overhemd met insecten. Allemaal bijzonderen overhemden uit de collectie van Menlook.

Door plaats te maken voor andere leuke en interessante prints op mijn overhemden is het combineren een stuk gemakkelijker en fijner geworden. Kan nu ook veel meer in een outfit gaan die op dat moment mijn stemming laat zien.
Door niet in hetzelfde te blijven hangen koop je niet snel meer 

Een overhemd met ongeveer dezelfde print en blijven het leuke print overhemden.
 

Lees ook:  Waarom overhemden meteen Vincent van Gogh print zo gewild zijn

 

Kleurrijk overhemd heren Floral Parrots

Bijzonder heren overhemd insecten

Bloemen print overhemd Floral seasons

 

Tenslotte, met deze tips laat je je niet meer prikkelen door de hoge sales kortingen voor overhemden en andere kleding die toch maar in de kast blijven hangen. Het lukt je vast een favoriete overhemd met print te kopen uit de collectie van Menlook en deze vele andere kledingstukken te combineren. Waarschijnlijk zijn deze heren overhemden door de kwalitatieve print, pasvorm, materiaal en afwerking wel wat duurder, uiteindelijk ben je veel goedkoper uit omdat je het ook daadwerkelijk draagt.

 

Overhemd met muziek instrumenten print

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen