opc_loader

Thuis een overhemd met print passen is een feestje!

Het aandeel online shoppers tussen mannen en vrouwen verschilt niet veel, toch blijken mannen actiever dan vrouwen. Mannen kopen vaker een overhemd met print online en geven gemiddeld ook meer geld uit.  
Uit onderzoek blijkt dat mannen vaak duurdere producten koopt online, zoals elektronica, software, hardware of financiële producten. Mannen shoppen graag online omdat ze nu eenmaal niet houden van winkelen. Daarnaast besteden ze ook nog eens meer tijd online.
De meerderheid van de online shoppers koopt net als in voorgaande jaren vooral kleding of schoenen, reizen, en kaarten voor evenementen online. Menlook merkt dat de verkoop van print overhemden online maandelijks stijgt.
Wij doen er ook alles aan dat het proces van bestellen tot het leveren van je nieuwe overhemd thuis vlekkeloos verloopt. Het ontvangen van je overhemd met unieke print van de bezorger zorgt voor een feestje. Je nieuwe shirt ligt netjes verpakt inclusief een mooie strik in de doos. Om het allemaal nog persoonlijker te maken schrijven we bij elke zending een persoonlijk kaartje. Het geeft enige vorm van verbinding tussen klant en winkel.
Lekker makkelijk toch! Dat is waar mannen voor gaan. Sommige mannen bestellen meerdere print overhemden tegelijk, zij maken van het passen van deze unieke overhemden van Menlook echt een feestje. 
Mocht het zijn dat je nieuwe print overhemd niet goed past of niet doet aan je verwachtingen, dan kunt u het altijd retourneren of ruilen tegen een andere maat. 

Overhemd met Jazz instrumenten print 


print overhemd Science Battle
 

Mannen kopen vaker overhemden online en geven meer uit

Hoewel het aandeel e-shoppers tussen mannen en vrouwen niet veel verschilt, blijken mannen actiever dan vrouwen. Zij kopen vaker online en geven gemiddeld ook meer geld uit. Zo heeft 9 procent van de mannen meer dan tien keer iets online gekocht in de afgelopen drie maanden, tegen 4 procent van de vrouwen.
(bron cbs.nl)

Een goede reden voor het kopen van een print overhemd online kan zijn, als mannen een overhemd met aparte print zoeken. Dan moeten ze in de stad langs vele winkels struinen om een overhemd te vinden met die gekke print die ze net zochten. De kans is klein dat ze na een middag shoppen in de stad thuis komen met een leuk overhemd waar ze voor vallen. Op internet typ je bij google “overhemden met print” en je gaat meteen naar google afbeeldingen dan zie je direct een print overhemd van Menlook als eerste afbeelding. Het prachtige lichtblauwe print overhemd massive Mustang staat als eerste overhemd te pronken in de winkel van google afbeeldingen. Je ziet daar ook bovenaan in de afbeeldingen een wit overhemd met kleurrijke fladderende vlinders als print van BB Chum staan. Een overhemd waar de vlinders in mooie kleuren en tekeningen ruimtelijk op een wit overhemd vertoeven. Er staan nog veel meer overhemden met print uitgestald in de winkel van afbeeldingen.
Als je “kleurrijke overhemden” intypt bij Google en je gaat weer naar Google afbeeldingen, krijg heel veel kleurrijke overhemden met print te zien uit de collectie overhemden van Menlook. Van de eerste 10 kleurrijke overhemden zijn er zeker zes overhemden van Menlook, kleurrijk overhemd Floral Parrots van Wolff Blitz staat op nummer één, gevolgd door een kleurrijk, en hippe overhemd van BB Chum de Candy Tuft en het pop-art trendy kleurrijke overhemd van BB Chum met een print van sneakers in de kleuren oranje, rood, licht blauw, groen en roze. Omdat dit per dag kan wisselen gaan we niet alle shirts met prints benoemen. Als u een van deze zoektermen gebruikt bij google dan komt u deze overhemden vanzelf tegen en kunt u zelf een keuze maken aan de hand van de foto’s.
Je staat dan weliswaar in één grote winkel, maar dan wel thuis.
De belangrijkste zoektermen voor het vinden van een overhemd met print uit de collectie van Menlook zijn:

Laat google zoeken met deze woorden en je komt in de grootste winkel met veel afbeeeldingen van kleurrijke overhemden met print. Menlook is daar rijkelijk vertegenwoordigd met zijn opvallende unieke overhemden. Dus geen gesjouw meer langs winkels, daar worden sommige mannen al jaren niet meer gelukkig van. Gezellig een dagje naar de stad met is niet wat wij zoeken en daar doen we liever niet aan. Een terrasje pikken, graag zelfs.  Nee, online shoppen is voor niet alleen voor mannen uitgevonden, maar ze weten er wel raad mee. Even shoppen in de pauze op je werk of ‘s avonds op de bank: op de smartphoon heb je een complete winkel aan je voeten. En heb je jou overhemd met reptiel print en als frequent lezer overhemd met boeken print besteld, gepast en en eentje daarvan afgekeurd? Zelfs dan hoef je niet naar de winkel. Retourneren regel je ook met je mobiel of tablet gewoon vanaf je luie stoel. 


print overhemd Massive Mustang


overhemd met retro filmposter print


heren overhemd giraffe print


overhemd met fruit print

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen