opc_loader

Wensenlijst

Aparte heren overhemden charmeren vrouwen

kleurrijk overhemd tulpen

Aparte heren overhemden charmeren vrouwen
 

Vrouwen houden van mannen met status, maar dan niet de status waar je meteen aan denkt. Dus niet de letterlijke status, maar de status hoe de man er uit ziet, wat is zijn uitstraling en geeft dat ook een zelfverzekerdheid.
Door er goed verzorgd uit te zien meet jij jezelf al meteen een bepaalde status aan en stel je jezelf al meteen open om te eten zien wie je bent en dat je een volwaardige man bent.
Vrouwen vinden het zo sexy als je als man goed kleedt, verzorgt en overkomt als een man die weet wat hij wilt en waar hij voor staat.

Het gekke is dat je al meteen verandert als je andere kleding aantrekt waarin je je prettig voelt. Nee dus de tijd om eens goed na te denken over de kleding en stijl waar je naar toe wilt. Kijk in bladen, internet, winkels en ga daar mee aan de slag.
Zoek in je kasten naar de nog bruikbare kleding en ga dat gebruiken voor je nieuwe basisgarderobe.

Zoals we al zagen is kleding belangrijk als je een goede indruk wilt maken op een vrouw. Een klein kan al de oorzaak zijn dat de eerste indruk niet zo goed is als je dacht. 
Probeer in je nieuwe garderobe accent te leggen zoals een eye catcher in kleur, print, materiaal of vorm. Met een bloemen overhemd van Arjan van Arendonk maak je zeker indruk.
Maak er geen bonte kermis van, maar ga subtiel te werk anders wordt het te snel te veel en oogt het chaotisch. Less is more is een credo waar je ook in het stylen veel mee kan.

 

Overhemd met muziek instrumenten

 

Aparte heren overhemden

Aparte heren overhemden van Menlook kunnen zeker bijdragen tot charmeren van vrouwen. Het zijn overhemden die kunnen opvallen in kleur of heel erg kleurrijk zijn. De overhemden met print zijn vaak heel aparte overhemden die ook iets vertellen.
De print gaat ergens over. Is het je passie? past de print bij je levensstijl of maatschappelijke gedachtes. De overhemden vertellen dan veel over jezelf zonder dat je nog maar een woord hebt gewisseld. Als we over apart hebben, dan is een overhemd met koffiebonen print toch wel een te gekke en apart overhemd in de collectie van Menlook.

Is je passie maken van muziek. Dan vind je bij Menlook overhemden met allerlei muziek instrumenten.

 

Overhemd met koffiebonen print


Het is wel zo belangrijk dat het heren overhemd een goede pasvorm heeft en mooi sluit om je lichaam.
Maar het overhemd past pas echt goed, als de mouwen niet te lang zijn en over de knobbels van je pols vallen.
Het knoopje van de boord makkelijk dicht kan, dit zegt ook weer iets over de maat, niet te ruim en mooi sluiten. Als er één of twee vingers tussen kunnen heb je de juiste maat.
Allemaal belangrijke zaken bij het dragen van een overhemd. Vrouwen letten heel goed op details en vallen meteen op als er wat aan mankeert.

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen