opc_loader

Wensenlijst

Waarom nu een bloemetjes overhemd dragen?

bloemetjes overhemd

Overhemd met bloemenprint wordt je beste aankoop

Een bloemetjes overhemd is een van de belangrijkste basiselementen in de lente en zomer voor de garderobe van een man. Samen met een goede spijkerbroek, colbert of leuke jack, een paar vlotte sneakers en een paar 'kleurrijke' herenschoenen is het gebloemde hemd een must in de kast van elke man.
Het overhemd met bloemenprint staat als een tuin in het voorjaar; het is een basis waar je omheen kan bouwen en een eigen stijl aan kan geven.
Een overhemd met bloemen is jarenlang verguist. Het was een item die jouw vader hoogstwaarschijnlijk een tijdje heeft gedragen maar jij afschuwelijk vond. Sinds enkele jaren vindt het zijn wederopstanding en is het in het straatbeeld niet meer weg te denken. Het is, hoewel veel mannen er nog niet aan gewend zijn, één van de beste aankopen voor in de lente, zomers en enorm stijlvol in 2020. 

Gebloemd overhemd als basis

Het mag dus duidelijk zijn dat een overhemd met bloemenprint veel verschillende functies heeft. Maar eigenlijk is een bloemetjes overhemd het best op zijn plek waar hij voor bedoeld is: een basis zijn voor een goede outfit. Elke outfit ziet er namelijk veel beter uit met een gebloemd overhemd als basis. Think about it: een bloemen overhemd onder een simpel kledingstuk als een colbert staat al een heel stuk volwassener, flamboyanter en serieuzer dan zonder.

Om je een handje te helpen hebben we hier onze mooiste overhemden met bloemenprint uit de Menlook shop voor je geselecteerd.


Bloemen overhemd Blue Heaven
 

 
Vlinder en bloemen overhemd heren
 

Bloemen en vlinders

Bloemen overhemd Blue Heaven met flora print is een unieke, gebloemd overhemd voor in de lente waar de vlinders subtiel fladderen tussen de bloemen in een hemels blauwe lucht. Het hoge kwaliteit katoen poplin voelt niet alleen zacht en comfortabel aan op de huid, maar geeft ook een fijne verkoeling bij warm weer. Dankzij de hippe look en modern fit pasvorm is het hemd goed te combineren met een verwassen jeans of vlotte korte broek. 

Vlinder en bloemen overhemd heren van Wolff Blitz is een kleurrijke mix van vlinders en prachtige bloemen en staat centraal op dit unieke papillon design. Dankzij de zomerse look en modern-fit pasvorm krijgt het overhemd een moderne uitstraling en voorziet jouw outfit in de lente van een opvallende casual outfit. Dit bloemenprint overhemd is een stijlvol en trendy shirt voor alle gelegenheden. Je mag dit overhemd ook over je broek dragen, maar doe dat alleen in casual gelegenheden in combinatie met een skinny jeans. Het staat jong en nonchalant. 

Bijzonder heren overhemd Vlinders van BB Chum is een licht blauw slim-fit shirt met een vlinder en bloemen print. Een overhemd waar de de wind de vlinders laat fladderen tussen een pastel kleurige bloemenprint. Dit maakt het overhemd met bloemen en vlinders bijzonder. In combinatie met een drie-kwart korte broek creëer je een chique look. Daarentegen met een verwassen slim-fit jeans een hippe trendy look .


Bijzonder heren overhemd Vlinders
 

Gebloemd overhemd

Bloemen overhemd madeliefje is een gebloemd overhemd van fijn geweven witte katoen met geschilderde madeliefjes als print in de kleuren blauw en wit met een gele kern van kleine meeldraadjes. In de lente fleurt het bloemenprint dessin niet alleen op, je staat ook nog eens in de spotlights omdat de madeliefjes op dit gebloemd overhemd staan voor eeuwige schoonheid. Bloemen overhemd madeliefje is een absolute musthave dit prachtige lente seizoen.

Bloemen overhemd "madeliefje" 
 

De bloemen print overhemd van Wolff Blitz  kun je bij ongeveer elke gelegenheid wel gebruiken. Ook bij formele gelegenheden is dit gebloemde overhemd te dragen, bijvoorbeeld als onderdeel van je pak. Combineer je gebloemde hemd bijvoorbeeld met jeans, zodat je casual en stijlvol over straat gaat. Je kunt er dan ook voor kiezen om het overhemd uit de broek te dragen. Met een fraai overhemd dat goed past val je op in het uitgaansleven. En wie wil dat nou niet?

Bloemen overhemd Cool Flush van BB Chum is een bloemenpracht van zomerse bloemen op strak geweven ecru fond van 97% katoen/ 3% el. Daarmee is het overhemd weer met één strijkbeweging kreuk- en strijkvrij. De kleurrijke bloemen blouse in verschillende kleuren rood, blauw, wit en diep roze is net een voorjaarstuin voor je ogen. Cool Flush is niet alleen koel in de zomer door het hoogwaardige katoen, maar geeft ook een vrolijke warme touch aan de wat koelere avonduren op het gezellige terrasje in de stad of park in de lente.


Bloemen print overhemd Wolff Blitz


Bloemen overhemd Cool Flush

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen