opc_loader

Frisse kleuren in je print

De trend voor mannenmode in de zomer zijn frisse kleuren in een overhemd met print. Denk aan de kleuren zwembadblauw in combinatie van frisgeel en rood. Kleuren in een print waarmee de garderobe een nieuwe eigentijdse frisse update kan krijgen. Niet alleen de kleuren lijken uit een zomers tafelreel afkomstig. Ook de dessins van de print overhemden doen zomers aan.

Overhemd met fruit print is een exotische mix van citrus fruit op fris geel groen katoen. Het zomerse katoen in combinatie met de verfrissende dorstlessende look van het fruit en de modern fit pasvorm is een echt verkoelende blouse voor in de zomermaanden.
De fruit print overhemd is ook verkrijgbaar met korte mouwen waardoor dit shirt de verfrissende zomerlook nog eens extra versterkt. Overhemd korte mouw met fruitprint brengt de frisheid door de geel en oranje citrusvruchten en de prachtige groene blaadjes en takjes stijlvol in je outfit om heerlijk te resetten van je dagelijkse prikkels.

 

 

Overhemd met fruitprint

Overhemd met korte mouw met fruit print

 

 

Buitenleven

Na een lange periode van binnenzitten is buiten zijn belangrijker dan ooit. Vooral de ruigheid van stranden, water en het dierenleven vormen een inspiratiebron. Het kleurpalet in de print bestaat uit tinten die in de zeeën, stranden en lijken wat verwassen. Overhemd met vissen en koralen print  is een zomerse buitenleven print overhemd gevuld met vissen, koralen planten  uit onze oceanen. Een overhemd met zeevissen print op wit poplin geweven zacht katoen in een heerlijke modern fit pasvorm. Dit overhemd mag wat oversized gedragen worden voor een luchtige nonchalante look deze zomer.

Denk deze zomer ook aan de felle kleuren van tropische vogels zoals de kolibries en prachtige kleurrijke vlinders die in de zomer rond dwarrelen in tuinen, wouden en ons buitenleven op vakantie. 
Overhemd met vogels en vlinder print op licht blauw katoen is een inspiratiebron uit de buitenleven op prachtige tropische vakantieoorden. 
Fladderende kolibries  in de mooiste kleuren rood, geel en blauw op zoek naar nectar. Op de print fladderen tussen de vogels en licht groene blaadjes en prachtige kleurrijke vlinders.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maps

Elegantie, finesse en nostalgische herinneringen spelen de hoofdrol in deze trend print overhemden. Denk aan een overhemd met een stadsplattegrond van Berlijn of een map van Londen. Denk terug aan de wandelingen door een van deze wereldsteden. Jij was de hoofdpersoon in de straat op je overhemd met de kaart van Londen, je liep op je gympen, bermuda en overhemd met print over Piccadilly Circus in Londen te genieten van alle videoschermen.
Je liep door de levendige straatjes van Saint Germain in Parijs in je nonchalante ogende broek met sandalen en een print overhemd met korte mouwen te genieten op het terras Le Bar de Marché. 
Nu terugdenkend in je overhemd kaart Parijs aan dat moment wil je deze plek voor vrienden zoeken op de kaart van Parijs die je aan hebt uit de collectie van Menlook.
Nog een trip te gaan naar Berlijn om de legendarische uitspraak van John F Kennedy te ervaren “Ich bin ein Berliner”.
Met overhemd plattegrond Berlijn in mooi groen om je lijf, blauwe verwassen jeans en sneakers ben je even in de nostalgische herinnering uit de jaren ’60.

Er is daarna veel gebeurt in Berlijn, Oost en West samen en vele nieuwe prachtige bouwwerken welke allemaal op de plattegrond overhemd van Berlijn staan. Door de fijne modern fit pasvorm en goede kwaliteit katoen is dit shirt fijn dragen in zo’n grote stad als Berlijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Kunst en beleving

Terwijl de wereld ons grotendeels via digitale kanalen bereikt en beheerst, groeit de behoefte aan aards en creatief contact. Bij deze trend horen kleuren die een beleving teweegbrengen. Kunstwerken van Vincent van Gogh en Monet is in die tijden een waardevolle tegenkracht op de digitale wereld. Hun beleving in de kunst weerspiegeld geen rechttoe rechtaan en vrij van poespas, maar een diepliggende gedachte of gevoel van kleur, herleidbaar nar de elementen van de natuur. Zoals de Amandelbloesem van Vincent van Gogh en de tuinen en zijn waterlelies van Claude Monet.
Hierdoor komt de focus compleet te liggen op kleur, impressie en materiaal.

Heren overhemd met de tuinen van Claude Monet met een beleving van zijn kleurrijke waterlelies in zijn prachtige vijver.  een expressieve vormtaal. Een overhemd voor heren met een kleurexplosie met een eerbetoon aan de Tuinen van Verbeelding van Monet waar de digitalisering van tegenwoordig dat alleen nog maar kan kopiëren. Het kan een obsessie worden om dit overhemd met een schilderij print van een waterlandschap met water, weerspiegelingen en waterlelies te dragen tijdens alle gelegenheden die je maar kunt bedenken. Onze wereld heeft nu grotendeels contact via digitale kanalen, maar contact met mensen groeit. 
Daarbij ademt de impressionistische print op het overhemd een sfeer van tijdloosheid uit en laat je even onderdompelen in een bloementuin in de aardse elementen uit tijd van Monet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms staat symbool voor nieuw leven. De amandelbloesem overhemd is een inspiratie voor de verwerking van het lentegevoel. Vincent van Gogh heeft de bloesem met krachtige penseelstreken tegen de blauwe luchten weten te schilderen, geheel op zijn beleving. Het geeft een impressie van kracht en leven waar wij na de covid19 ook veel behoefte aan hebben. Met dit bloemen overhemd van Vincent Van Gogh's Amandel Bloesem verover jij gegarandeerd complimenten op beeldscherm en de covid ook op een feestje of in een museum.
Menlook heeft de ‘amandelbloesem’ nook in de kleuren kobalt blauw en prachtig diep rood.
Sta je graag in de spotlight met een kunstwerk van onze grootmeester, bestel dit overhemd met amandelbloesem online.
Wil je eerst zien of het jou staat, kom dan naar de winkel op de Sonsbeeksingel 106 in Arnhem.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen