opc_loader

Wensenlijst

Overhemd met fietsen print cadeau voor fietsliefhebbers

overhemd met fietsen print cadeau voor fietsliefhebbers

 

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een wielrenner, fietsfanaat of wielerliefhebber? Bij Menlook vind je verrassend vier leuke overhemden met fietsen print. Leuk om cadeau te geven én om te krijgen! 
Meestal weet een wielrenner of fietsfanaat het wel, vraag hem wat hij cadeau wil en de kans is vrij groot dat er naar een nieuwe set carbon velgen wordt gegrapt. Maar wat kan je een wielrenner nu cadeau geven dat in de smaak valt en dat hij niet meteen op de fiets stapt en uren weg is. Daar kan Menlook goed bij helpen. Wij weten wat wielrenners blij maakt. 

Ben jij die wielrenner, fietsfanaat of koersliefhebber? Toon jouw passie voor de fiets met onze exclusieve design overhemden met fietsen print, geïnspireerd op het fietsen, wielrennen en de koers. 
Dit zijn de perfecte casual overhemden met fietsen voor een wielrenner of racefiets liefhebber. Gemaakt van een bijzonder comfortabele zacht katoen en een hele fijne modern fit pasvorm. Deze overhemden draag je voor of na het fietsen. Het dragen van deze kleurrijke print overhemden met fietsen en racefietsen is een leuke verwijzing naar jouw passie voor de (race)fiets. Prachtige overhemden vallen op door de print met handgetekende racefietsen voor de fanatieke fietser en wielrenner. Van Joop Zoetemelk tot Mart Smeets en van fietspedaal tot racefiets stuur. De wielersport als levensstijl omdat fietsen in je DNA zit.

Twee fiets print overhemden met lange mouw

 

Overhemd fiets print 'Dutch Bicycles' 


 

Overhemd fiets print ‘Dutch Bicycles’ van Wolff Blitz is een overhemd met een fiets print patroon. De Nederlandse fiets cultuur heeft hangt zijn fiets nog niet aan de haak. Dit bijzondere overhemd met fietsen print laat duidelijk zien wat je aan je fiets hebt hangen. Het is een stijlvol en uniek grappig overhemd vol met kleurrijke fietsen, dat symbool staat voor een nieuw leven vol beweging. Het kleurrijke overhemd voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen.
Dit overhemd met print past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook stoer imago af en past goed bij een casual look.
Met dit bijzondere modern fit fietsen print overhemd heren verover jij gegarandeerd complimenten en sta je niet alleen op het podium in de spotlights!
Bestel vandaag nog dit grappige overhemd met fietsen print en ga binnenkort als een fietsfanaat door het leven.



 

Overhemd fiets print 'Grand Tour'  

 



 

Overhemd fiets print ‘Grand Tours’ van Wolff Blitz is een overhemd met een patroon van kleurrijke fietsen. Heren overhemd met fietsen komt voort uit de drie grote wielerrondes zoals de Tour de France, Giro d'Itlia en de Vuelta a España. Deze rondes vormen de basis en inspiratiebron voor dit design waar menig tourfietser van gaat watertanden. Overhemd met een dessin van kleurrijke racefietsen laat je zien wat jouw hart het meest begeert.
Het comfortabel zittende modern fit overhemd van zacht katoen is trendy en kan bij veel gelegenheden gedragen worden. Dit heren overhemd met print past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook sportief imago af en past goed bij een casual look.
Dit unieke Grand Tours overhemd symboliseert de liefde voor het fietsen en de koers aan de hand van vele kleurrijke fietsen.

 

Twee fiets print overhemden met korte mouw

 

Overhemd korte mouw met fietsen print

 



 

Overhemd korte mouw met fietsen print is een wit overhemd van katoen met een allover print met kleurrijke fietsjes. De fiets in al zijn eenvoud en kleur. Een meesterwerk! Het is een overhemd met korte mouwen en met name geschikt voor casual gelegenheden. Het heren overhemd is van 100% zacht katoen en van een poplin weving, wat het zacht en duurzaam maakt. 
Het overhemd heeft een modern-fit pasvorm, dat wil zeggen dat het licht getailleerd is en fijn om je lichaam valt. Een unieke print met fietsen voor de ware fietsliefhebber.
Het heren overhemd met korte mouwen sluit met gladde witte knoopjes aan de voorkant. Overhemd met kleine kleurige fietsjes past goed bij mannen die net even wat anders willen of fietsfanaat zijn en laat zien wat jouw hart het meest begeert.
Het overhemd geeft een trendy, maar ook een opvallende imago af en past goed bij een casual look.



 

Korte-mouwen-blouse-met-fietsen 



Korte mouwen blouse met fietsen van Wolff Blitz is een licht blauw heren overhemd met een print van gele, rode, groene en fel blauwe fietsen. Deze blouse met korte mouw is een genot voor de ware fiets liefhebber. Een overhemd met korte mouwen bied je namelijk meer bewegingsruimte op de fiets en zorgt voor heerlijke verkoeling tijdens het trappen. Maak er een extra vrolijke zomer van door te kiezen voor printjes met fietsen. Houd je ervan om af en toe op te vallen? Kies dan voor de korte mouwen blouse met fietsen.
De blouse met een print van kleurrijke fietsen en korte mouwen past goed bij mannen die graag meer bewegingsruimte en verkoeling willen hebben. Het overhemd geeft een trendy, maar ook sportief imago af en past goed bij een casual look. Blouse met korte mouwen is een echte wannahave voor het mooie warme weer.
 

Als je op deze pagina van Menlook bent beland, is de kans groot dat je een fietsfanaat hebt thuiszitten of bevriend bent met een wielergek!. Zo’n gast die als hij niet op zijn fiets zit, over fietsen praat of naar wielrennen zit te kijken. Maar die fietsgek verdient af en toe ook weleens een cadeautje!
De vier over hemden met fietsen print is een geweldige leuke cadeau tip voor verjaardag, sinterklaas of kerst voor de fietser of wielrenner die zijn fietspassie ook na het fietsen wil laten zien.

Weet je toch niet zeker welk fietsen print overhemd je als cadeau wilt geven, korte mouw of lange mouw? Dan kan je altijd een Menlook Cadeaubon geven. Zo kan hij zelf beslissen welk overhemd met fietsen hij nu het leukst vindt. Een Menlook Cadeaubon is verkrijgbaar vanaf een bedrag van 25 euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.menlook.nl/sock-my-feet/sock-my-tour

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen