opc_loader

Wensenlijst

Mix & match hippe heren overhemden voor Bohemian look

menlook bohemian look

Mix en match je hippe overhemden met wat je maar wilt! Maak kennis met de bohemian style. Een kledingstijl waarin veel mogelijk is en waarmee je elke dag je eigentijdse hippe overhemden en jouw onafhankelijke karakter uit kunt drukken. Het is heerlijk om te experimenteren met hippe overhemden met bloemenprints, grafische prints, flared broeken, hoeden, petten, paracord of leren armbanden en je outfit af maken met leuke vintage items. De Bohemian Style oftewel Boho chic, grijpt terug naar de kledingstijl van de hippies van eind jaren zestig en begin jaren zeventig. De bohemian overhemd heren is uitbundig met veel kleuren, bloemen prints, vintage accessoires en andere invloeden uit vele  windstreken.
Bohemian style is ook universeel, waar je moeiteloos van kunt genieten.
Met de hippe overhemden van Menlook kun jij net als Johnny Depp en Lenny Kravitz gemakkelijk een coole boho outfit creëren. Alles kan en alles past. Van gebloemde overhemden of aparte overhemden met print tot skinny spijkerbroek en van broeken met een kleurrijke print tot retro chique colbert en een overvloed aan leuke accessoires zoals veel armbanden, hoed, bril, tas, sjaals etc. Mannen hebben een breed scala aan mogelijkheden om hun outfit een bohemian look te geven.
Hippe mannen opgelet: Menlook is ‘the place to be’ als jouw hart sneller gaat kloppen van hippie heren overhemden met bijzondere kleurrijke prints.
De hippe overhemden van de merken Wolff Blitz, BB-Chum en Haupt maken de man: jong van geest, actief, stoer en dragen bij aan je bohemian stijl voor een festival of een gezellig avondje uit met vrienden.


Boho chic stijl is universeel

De Bohemian stijl is geïnspireerd op de mode van de hippies en enigszins wat stijl aspecten van de Romeinen. De Bohemian style staat voor vrijheid van bewegen, lekker comfortabele zittende kleding. Daarnaast staat de bohemian stijl bekend om zijn kleuren en gekke printjes, bloemenprint, grafische print, retro en vintage geïnspireerde. Je mix en match ook shirts, sandalen, coole zonnebrillen, schoudertassen, katoenen en/of linnen broeken, sieraden van leer, paracord of stalen bracelets. Geen enkele boho outfit is compleet zonder toevoeging van al deze accessoires. Kortom in boho chic look ben je echt jezelf, maak je geen compromissen, blijf je vrijgevochten van geest en draag je je hippe bloemen blouse uit je broek.

 

Bohemian festival outfit

Wil je meer weten over Bohemian style outfits, dan is het zinvol om inspiratie op te doen op festivals waar deze stijl het best tot zijn uiting komt. Denk aan het festival Coachella in Californië of de warme zomers op Ibiza waar nog veel oude hippies wonen.
De boho chic is eigenlijk de hippie stijl met een vernieuwde hippe touch. Daar sluiten de hippe kleurrijke print overhemden en overhemden met Korte mouw goed op aan.
Een bohemian outfit is natuurlijk niet compleet zonder de juiste paar schoenen. De hippies van de jaren 60 liepen graag op blote voeten op een festival. Wij kiezen voor de boho-look voor sandalen met leren bandjes. Is het te koud, kies dan bijvoorbeeld voor half hoge leren laarsjes, liefs nog versierd met studs en/of leuke coole veters. Upgrade je look met leuke kleurrijke schoenen met een print als het binnen is en er veel gedanst wordt.
De bovenkleding bestaat uit verschillende laagjes, layering. Dit is wel een belangrijke regel voor de boho-look. Niets doet het beter dan een wit bedrukt t-shirt, daarover een overhemd met print samen met een oversized colbert of blazer en om het kleurpalet van de overhemd met print meer uitstraling te geven, kies je voor gebreide vintage dassen of sjaals. Top de bovenkleding af met een verweerde suède jas, spijkerjas of vintage vesten, zoals Lenny Kravitz zich vaak liet zien tijdens zijn optredens.

 

 

Heren overhemd Jan Mankes bomenrij

Jan Mankes, Bomenrij, 1915, collectie Museum MORE

 

 

 

 

 

Menlook tips voor bohemian style

  • Combineer mooi goed sluitende kleding zoals de bloemenprint overhemd van Monet met een wijde broek en jas.
  • Voeg patronen, kleur en prints toe voor een creatieve gedurfde outfit.
  • Zoek naar vintage of vintage geïnspireerde accessoires om de bohamian stijl compleet te maken.
  • Kijk goed rond in kringloopwinkels en vintage winkels voor een look in boho chic stijl, maar ook authentiek is voor de hippe tijdperken van welleer.
  • Accessoires waaronder gevlochten leren armbanden, oude ringen, grote lange sjaals of meerdere kleurrijke sjaals met print, zonnebrillen, hoedjes.
  • Zeg ja tegen ongeschoren gezicht, baardjes en knotjes in je haar.
     

 

 

Bijzondere hippe overhemden om te mixen & matchen in boho chic style

  • bijzonder overhemd peeping cam voor een mactch met kleurrijke sjaals, colbert en knallende strakke broek.
  • Heren overhemd easy rider in combinatie met een skinny donker grijze jeans en hoge stevige boots met studs.
  • Haupt shirt music instruments mix & matcht met een zwart witte pantalon en een te grote jas incombinatie met oranje sjaals.
  • Vintage overhemd oldtimers geeft een geweldige bohemian look met lichte aardkleuren en kleurrijke vintage accessoires.






     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloemen blouse Ambrosius

 

Print overhemd blauwe maskers

 

Overhemd koffie bonen print

 

Retro overhemd boogie nights purple

 

Overhemd met boeken print

Overhemd met abstracte eEscher print

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen