opc_loader

Wensenlijst

Waarom overhemden met een Vincent van Gogh print zo gewild zijn?

overhemden vincent van gogh

Overhemden met een Vincent van Gogh print zijn zo gewild omdat het krachtig is in schoonheid, emotie, kleur en de persoonlijke expressie die Vincent van Gogh in zijn schilderijen weet te brengen.
Door zijn iconische kunstwerken te combineren met heren overhemden haalt Wolff Blitz door deze samenwerking Van Goghs schilderijen “off The Wall” en je toont deze schilderij print overhemd buiten de muren van het museum.
Vincent van Gogh is een van de bekendste en meest gewaardeerde kunstenaars in de hele kunstgeschiedenis, schilderijen en tekeningen  met een onmiskenbare stijl, felle en bijna “levende” kleuren. Vincent Van Gogh, een beroemde post-impressionistische schilder, een van de meest invloedrijke van zijn tijd, en niet alleen.

Rond zijn genialiteit en beproefde biografische gebeurtenissen hangt altijd een aura van charme en zijn artistieke carrière, kort maar met grote impact, heeft de wereld meesterwerken van onschatbare schoonheid achtergelaten. Zo mooi dat ze vaak worden gerepliceerd en opnieuw worden voorgesteld in de meest uiteenlopende vormen en voorwerpen. Dit is het geval van het bekende merk Wolff Blitz voor de overhemden met print uit de collectie van Menlook.

Het kledingmerk Wolff Blitz heeft een kledinglijn van overhemden met print gecreëerd die volledig is geïnspireerd op de kunst van Van Gogh.

De door Wolff Blitz overhemden lijn, strikt geïnspireerd op de prachtige werken van Van Gogh, alles heeft een thema en brengt op een unieke manier de kleuren, objecten en figuren gecreëerd door het genie van de schilder terug op het overhemd.
Wat deze overhemden met print uniek maakt, is juist de wens om ze perfect te laten integreren met de kunst van Van Gogh. Het zijn in feite geen simpele heren overhemden met prints van zijn schilderijen, maar overhemden die tot in het kleinste detail zowel in de stijl van Wolff Blitz als van de artiest zijn.
Geen twijfel mogelijk: een originele manier om de grote kunst voor iedereen toegankelijk te maken en te transformeren in een integraal onderdeel van moderne en jeugdige accessoires. Wie weet of de schilder deze kleding zou hebben goedgekeurd en hebben gedragen! De heren overhemden met print zijn geïnspireerd op het leven en het werk van Vincent van Gogh.

De collectie print overhemden van Vincent van Gogh bestaat uit opvallende en frisse designs waar je van kan genieten!

Deze overhemden bestaan uit 5 schilderijen van Vincent van Gogh met allemaal eigentijdse digitale grafische print voor een trendy of casual look.


 


 

Overhemd met print Danszaal van Arles

Overhemd met print Danszaal van Arles van Vincent van Gogh is een schilderijprint overhemd van Wolff Blitz. Vincent schilderde het theater, The Dance Hall in Arles , dat nu in het Musée d'Orsay staat. Een kleurrijk trendy en casual overhemd met een hippe touch door de vrolijke uitstraling van dansende en feestende mensen.
Het schilderij en de print op het overhemd heeft uniforme kleuren, aangebracht met dikke penseelstreken die zichtbaar in een vreemde, decoratieve voorgrond, gedomineerd door gebogen contourlijnen. Door de veelheid aan personages op de print, de verscheidenheid aan kledingstijlen en de manier waarop ze worden gedragen, bracht Vincent van Gogh vakkundig het gevoel van drukte en kleurrijke verzadiging over.
Op zondag 27 januari 1889 bezocht Vincent het theater en feestzaal Folies-Arlésiennes aan Rue Victor Hugo. Hij bekeek het stuk La Pastorale dat werd uitgevoerd door een gezelschap uit Marseille. Hij vond de voorstelling “verbluffend” en was diep onder de indruk van een actrice uit het stuk. Het uitstapje beviel Vincent goed, 
Het overhemd is afgewerkt met lange mouwen met enkele manchet en een klassieke boord en een fijn zittende modern-fit pasvorm. Op zoek naar een trendy en casual uitstraling?



 

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms voor heren is een print overhemd met de geschilderde amandel bloesems van Vincent van Gogh. Op dit overhemd staat een van zijn lievelingsonderwerpen van van Gogh, grote bloeiende amandel takken bloesem tegen een blauwe lucht. Dit bloemen overhemd  staat symbool voor een nieuw leven en voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen. De almond blossoms bloemen overhemd is een inspiratie voor de verwerking van het lentegevoel.
Met dit bloemen overhemd van Vincent Van Gogh's Amandelbloesem verover jij gegarandeerd complimenten en sta je niet alleen in een museum in de spotlights!
Bestel vandaag nog jouw overhemd van een grootmeester en ga binnenkort als een waar kunstwerk door het leven.
Wil je graag meer informatie over dit bloemen overhemd en het schilderij van Vincent Van Gogh, de Amandel Bloesem, dan zijn de onderstaande links interessant.




Overhemd korte mouw met amandelbloesem print

Amandelbloesem overhemd korte mouw voor mannen van Wolff Blitz heeft mooie amandel bloesems van Vincent van Gogh als print op het strak geweven turquoise katoen. Het turquoise bloemen overhemd met met korte mouwen in combinatie met een prachtig bloeiende amandelbloesem maakt dit shortsleeve overhemd erg uniek en apart. De details van dit overhemd zitten in de witte knoopsgaten en witte knoopjes met wit garen. Het overhemd sluit met witte knoopjes de boomgaard aan de voorkant. Het overhemd is gemaakt van 100% katoen en heeft een modern pasvorm die mooi langs het lichaam valt. Hierdoor biedt het bloemenprint overhemd met korte mouw zowel een hoog draagcomfort als voldoende ruimte om te bewegen tijdens warme dagen.
Dit bloemen overhemd past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd met een almond blossoms print geeft een trendy, maar ook stoer imago af en past goed bij een casual look.
Amandelbloesem overhemd met korte mouwen is verkrijgbaar in maat S, M, L, XL, XXL, XXL+ en de pasvorm van dit  overhemd is modern fit met een vlotte klassieke boord.
Het bloemetjes overhemd is fair trade geproduceerd van een zacht 100% katoen poplin.





Bloemenprint overhemd Blue Almond Blossom

Bloemenprint overhemd Blue Almond Blossom van Vincent van Gogh is een overhemd met de prachtige geschilderde amandel bloesems als print. De almond blossom bloeit als een symbool van nieuw leven tegen een bijna kobalt blauwe lucht. Van Gogh amandelbloesem bloemenprint overhemd is poplin geweven van hoge kwaliteit katoen en voelt zacht en door de modern fit pasvorm comfortabel aan. Blue Almond Blossom is één van de eerste tekenen van een nieuwe lente en staat garant als een echte eye-catcher en fleurt alle looks helemaal op. Een overhemd met bloemen print kun je perfect combineren met een modern pak of meer casual op een jeans of chino. In een outfit als deze steel je gegarandeerd de show, zowel in eigen land als op de Spaanse boulevard. Een gebloemd overhemd is een absolute musthave dit seizoen.
De pasvorm van het modische shirt valt getailleerd om je bovenlichaam en zorgt zo voor een verzorgde look. Deze fitting wordt bij Wolff Blitz modern-fit genoemd.Doordat het overhemd fair trade gemaakt is van 100% katoen, biedt deze je een ademend vermogen, voelt zacht aan en zodoende een fijn draagcomfort.
Dit overhemd met bloemenprint past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd met een almond blossoms print geeft een trendy, maar ook stoer imago af en past goed bij een casual look.








 

Design overhemd Sterrennacht

Design overhemd sterrennacht van Wolff Blitz voor heren is een eerbetoon aan onze grote meester Vincent van Gogh.
Design overhemd Sterren nacht voor mannen van Wolff Blitz heeft gele sterren als print op het strak poplin geweven blauwe katoen. De sterrennacht overhemd met wit gele sterren in combinatie met blauwe luchten maakt dit print overhemd erg kleurrijk. Met luchten van mooie blauwe bewegende penseelstreken laat van Gogh de sterren schitteren in de nacht op dit bijzonder design overhemd.
Het hoge kwaliteit katoen voelt net zo zacht aan op de huid als de blauwe Franse luchten in de Provence. 
Met dit overhemd van onze grootmeester Vincent van Gogh's Sterrennacht verover jij gegarandeerd vele complimenten en sta je niet alleen in een museum in de spotlights!           De details van dit bijzonder heren overhemd zitten in de blauwe knoopsgaten en witte knoopjes met wit garen. Het overhemd sluit met gladde knoopjes aan de voorkant.
Dit kleurrijke overhemd past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook stoer imago af en past goed bij een casual look.
Dit overhemd met de sterrennacht van Vincent van Gogh is verkrijgbaar in maat S, M, L, XL, XXL, XXL+ en de pasvorm van dit unieke overhemd is modern fit met een vlotte klassieke boord. Het overhemd is fair trade geproduceerd van een zacht 100% katoen poplin.




 

Hippe overhemd Zonnebloem Vincent van Gogh

Hippe overhemd zonnebloem Vincent van Gogh van Wolff Blitz is een casual herenshirt met een print van de wereldberoemde zonnebloemen van Vincent van Gogh.
Draag dit  overhemd van Wolff Blitz en je voorziet jouw outfit van een trendy touch. Het hippe maar casual overhemd is voorzien van een kleurig zomers dessin van zonnebloemen, wat voor een unieke warme uitstraling zorgt. Daarnaast is het overhemd afgewerkt met lange mouwen met enkele manchet en een klassieke boord.
Op zoek naar een hippe uitstraling? Dan is dit overhemd met korte mouwen met zonnebloemen van Vincent van Gogh absoluut iets voor jou!
Doordat het kleurrijke hippe overhemd gemaakt is van 100% katoen, biedt deze je een bijzonder hoog draagcomfort, ademend vermogen, een goed geklede look en tegelijkertijd voldoende ruimte om vrij te bewegen. Het voorziet je outfit tijdens de zomerse dagen van een trendy uitstraling en een warme tropische touch.
Het opvallende overhemd met de zonnebloemenen van Vincent van Gogh is verkrijgbaar in maat, M, L, XL, XXL, XXL+. Het  overhemd is fairtrade geproduceerd van een zacht 100% poplin geweven katoen.
Combineer een het hippe met een leuke spijkerbroek die je al hebt. Draag bij voorkeur een spijkerbroek die lekker strak zit, terwijl je daarin voldoende ruimte hebt om het hemd erin te dragen. Daarmee is jouw outfit goed in balans, zodat je op een stijlvolle of meer casual manier voor de dag kunt komen.

 

Weet jij al wat je wilt worden? Vincent. van Gogh uit Brabant wist het lange tijd ook niet.

Een korte film over Vincent van Gogh als introductie op de kleurrijke overhemden met een van Gogh print

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen