opc_loader

Wensenlijst

Hippe overhemden met wilde prints van 2020

hippe overhemden met wilde prints 2020

Hippe heren overhemden met wilde jungles, zoemende insecten, tropische vogels en uitbundige bloemen….. de natuur blijft voor de designers altijd één van de grootste inspiratiebronnen. Menlook heeft in 2020 een grote collectie aan hippe heren overhemden met ‘wilde’ dessins uit de natuur samengebracht voor de flamboyant man die zich graag hip en stijlvol kleedt. 
De flamboyante man is weer helemaal hip en houdt van kleur, prints en trends. Hij draagt overhemden met mooie grafische, bloemen, prints, gekleurde jeans, chino’s en opvallende truien en colberts. 
Overhemden met wilde print van palmtakken, bloemen, oerwoud of dieren zoals vogels en vlinders zijn deze zomer helemaal hip. De details in je overhemd met wilde prints maken je zomeroutfits tot een perfecte look.
Bloemen overhemden zijn weer hip, heerlijk die flower power! Van grote bloemen, tropische bloemen tot combi’s met dierenprints. Het overhemd met bloemen is dit voorjaar een topper!
Bloemen overhemd Jungle Fever voor heren van BB-Chum met flora print is een unieke terugkeer naar het naturalisme, alle natuur en oer in juiste camouflage. Een stijlvolle overhemd met een wilde jungle print van groene bladeren en bloemen.
We zien een revival van de jaren ’70 met grappige prints van exotische floral, jungle, gebruiksvoorwerpen, instrumenten en patronen van dieren. Het wordt een vrolijk jaar, vol sprankelende kleuren in de overhemden, veel tinten uit de natuur.

Volg je eigen stijl voor elke gelegenheid.

Je eigen stijl volgen is natuurlijk altijd een goed idee, maar als het aankomt op de ultieme hippe festival look is dat een échte must-do. Wat je ook wilt dragen, probeer jouw look altijd compleet te maken met een uniek hippe heren overhemd van Wolff Blitz of BB Chum, met hun gedurfde en expressieve ontwerpen waarin kleur, motief en design de hoofdrol spelen.

Een blouse kan al voldoende zijn om dat ultieme festival look te creëren. Combineer dit met bijpassende accessoires en je bent helemaal ready to go. Overhemden uit de collectie van Menlook zijn kleurrijk en trendy, maar in combinatie met een festival outfit maken deze overhemden met kekke leuke prints, grappige details en bovenal opvallende accenten van mannen weer een hippie van weleer.
Prints zijn overal dit voorjaar! Hip of niet, ze worden door elkaar gebruikt. Zo zien we mixen met strepen, ruitjes, polkadots en bloemen. Maar ook combinaties van dieren prints, natuurbeelden en fotoprints van gezichten, auto’s, muziek instrumenten, schilderijen van grootmeesters of andere hippe prints.
Uit verschillende stijlen wordt een nieuwe look gecombineerd. Accessoires zijn belangrijk van felgekleurde riemen tot sjaals met print.
Overhemd met fruit print voor heren van Wolff Blitz heeft een print van exotische mix fruit op een licht geel-groen katoen. Dit hippe heren overhemd met prachtige citrus design heeft een verfrissende wilde look voor het voorjaar. Door de look van het fruit en de modern fit pasvorm krijgt het shirt een verkoelende zomerse uitstraling en voorziet jou outfit van een opvallende casual en hippe look.

Kleur bekennen.

Liefhebbers van hippe heren overhemden kunnen bij Menlook hun hart ophalen. Kleurrijk, bijzonder, hip en trendy daar staat Menlook voor.
Kleuren zijn dit jaar ook weer hip, zo zie je bij de hippe overhemden van Wolff Blitz, BB-Chum en Haupt veel felle kleurtinten voorbij komen, waarvan blauw, rood en groen de trend van een hippe blouse domineren. Zo kan de combinatie van verschillende kleuren in patronen en het design van de print voor een verrassend effect zorgen. Zo kun je naar hartenlust met een bloemenprint overhemd combineren met verschillende stijlen en outfits, zolang je maar uniek blijft natuurlijk.
Natuurlijk kun je daarbij ook nog eens lekker out of the box gaan met verschillende hippe overhemden uit de collectie van Menlook.
Menlook volgt natuurlijk altijd de laatste trends, veel hipper dan de heren overhemden online bij Menlook kan dus haast niet. Het voorziet jou aan een trendy look, exact aan jouw persoonlijke voorkeur.
Met blouses van onze unieke merken, creëer jij in een handomdraai de look die je op dat moment past: Super hippe en stijlvolle outfit, maar altijd met een vleugje retro!
Dit modeseizoen zijn er weer veel mooie hippe overhemden voor heren te zien bij Menlook. Blouse met gouden vlinders is dit voorjaar en zomer een echte must have!
De mysterieuze gouden vlinders op de print geven het overhemd een vrolijke touch. Een blouse die heerlijk zit en door de modern fit pasvorm voor vele gelegenheden geschikt. Casual, maar wel trendy en super hip in combinatie met een oude jeans en sneakers.

Ga je liever voor een stoerdere hippere look? Kies dan voor een Hip overhemd van BB-Chum of Haupt. Deze shirts ogen veel stoerder en hip dan de trendy overhemden met print van Wolff Blitz. Daarnaast hebben stoere hippe overhemden sprankelende kleuren, patronen en meer details in de print dan trendy shirts. Hierdoor hebben deze overhemden een unieke bijzondere uitstraling.
Met het kleurrijke heren overhemd Crystal van BB-Chum met halfedelstenen print loop je er in elk seizoen hip en verzorgd bij. Het is een wilde print met de natuur als inspiratiebron, kristallen en halfedelstenen in heldere digitale print met aparte kleuren uit de diepte van de natuur.
Hippe overhemden worden veel gedragen als vrijetijdskleding. Toch zijn ze in sommige situaties ook geschikt voor zakelijk gebruik.
We hebben een hippe collectie overhemden met lange en korte mouwen. En we hebben ook kleurrijke print schoenen in huis. 
Dus hang je saaie outfits maar aan de wilgen en kies voor hippe wilde print  overhemden die zowel stijlvol, mannelijk als stoer zijn. Overhemden met wilde jungles, zoemende insecten, tropische vogels en uitbundige bloemen is dit jaar jouw fashion statement!

 



 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen