opc_loader

Wensenlijst

Zo combineer je een bloemenprint overhemd

overhemd combineren contrast

In de collectie van Menlook zitten hebben we veel overhemden met een bloemenprint. Of het nu gaat om fijne kleurrijke bloemen met of zonder vlinders en/of blaadjes. Voor iedereen heeft Menlook wel een leuke bloemenprint overhemd. Een mooie getailleerde print overhemden van Wolff Blitz of een iets ruimer zittende kleurrijke overhemden van BB Chum om het buikje te camoufleren. Een groot voordeel van een bloemenprint overhemd is, dat het door de mengeling van fleurige bloemen en kleur, het overhemd je beter afkleed en laat je een paar kilo lichter of slanker lijken. Een bloemenprint van de bijzondere heren overhemd Haupt mag dan zeker niet ontbreken in uw garderobe. de overhemden vallen ruimer uit en voor sommigen maten zelfs één maat ruimer.

Menlook geeft u tips voor het combineren van een bloemenprint overhemd zonder een te opvallende uitstraling te krijgen.

 

Draag je print overhemd met bloemen op denim.

Een overhemd met veel bloemen, blaadjes en beestjes en daarbij ook nog erg kleurrijk staat heel mooi op een denim of spijkerstof. Bloemen overhemd van het merk Haupt staat heel mooi bij een jeans. Dat hoeft niet altijd blauw te zijn, een mooi gewassen gekleurde jeans met een kleur welke terug komt in het overhemd is een lust voor je ogen. Het geheel blijft zo rustig genoeg en kan je bij veel bedrijven prima dragen op de werkvloer of kantoor. Maar ook als je met vrienden een avondje gaat stappen is dit een leuke casual look.

 

Ga voor meerdere prints tegelijk

Dat is wel even schrikken, maar als je meerdere prints met elkaar gaat combineren krijg je spannende aparte effecten en outfits. Een ding is daarbij zeker, dat je modieus en een geheel eigen stijl voor de dag komt. Menlook zal deze look zeker ambiëren en stimuleren.

Zorg er wel dat de voor een kleine bloemenprint kiest zodat het allemaal niet te druk wordt. Een bloemenprint overhemd van Wolff Blitz  heeft vaak kleuren welke heel goed combineren met een rustig kledingstuk zoals een gilet met een grote ruit. In niet al te opvallende kleur. Een grote ruit of stippen in je broek zal niet misstaan, maar het kan net even iets te veel worden. Een betere combinatie zijn de kleurrijke herenschoenen of schoenen met eenzelfde print als in het overhemd of iets waar daar op lijkt.  Een relevante regel bij het combineren van een bloemenprint met een andere print (als je tenminste stijlvol voor de dag wilt komen) is om minimaal twee dezelfde kleuren in beide prints terug te laten komen. Voor een feestje kun je flink uitpakken en de grenzen opzoeken, maar voor een belangrijke meeting op je werk kies je verstandig door maximaal twee printjes in dezelfde kleuren te combineren.

 

Ga voor contrast

Een kleurrijk overhemd met opvallende bloemen zoals bloemenprint overhemd BB Chum maakt je outfit chique als de kleuren van de bloemen terug komen in de broek, colbert of gilet.
Wil je echt voor het contrast en graag in de spotlight, kies dan voor opvallende kleuren broek, blazer of gilet. Zorg wel dat de kleuren terug komen in de print van de bloemen anders loop je in een kermis attractie. Dit is misschien wel een trend die je nog niet aandurf, maar zeker het proberen waard. 
En ja, zelfs als je denkt dat een bloemenprint overhemd tijdens een avondje stappen met je team of collega's, een concert met je vrienden of als freelancer die niets te maken heeft met kledingvoorschriften overdressed is, heb je het mis. Het juiste overhemd met bloemen kan je de perfecte stoere, casual look geven. Kies in dit geval bijvoorbeeld voor een overhemd met een opvallende print of stijl hem goed af. Dus wat dacht je van een kleurrijk shirt met bloemen? Jeans eronder en klaar ben je. Een stoere mannen armband in bijpassende stijl, bretels of een hippe rugtas maken je look af.


Last but not least, zorg wel dat je overhemd goed past! De juiste maat overhemd kan een look maken of breken. Een te groot overhemd doet je niet alleen voller lijken dan je bent, maar staat in de hals erg slordig. Een te strak overhemd kan vervelende situaties opleveren. Denk dan aan rare plooien of knoopjes die openspringen.
Wat denk je van stoere  van Bad-Ass Bracelets en leren armbanden van Terra Genova? Deze accessoires geven je outfit met een bloemenprint overhemd meteen de gewilde authentieke uitstraling.

 

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms van Vincent van Gogh van Wolff Blitz

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen