opc_loader

Wensenlijst

Waarom de overhemd met print voor heren een must is

Waarom de overhemd met print voor heren een must is

Hoe graag we ons ook willen verstoppen in onze grote of lange jas, soms is het daar net iets te warm voor. Daarom vallen we terug op laagjes, en de overhemd met print onder een colbert of jack is elk seizoen onmisbaar.

 

Overhemd met print

Een overhemd met print over een t-shirt, coltrui, of onder een gilet: de overhemd met print heeft al meerdere keren laten zien waarom het de hoofdrol speelt in menig outfit voor heren. Het geeft je outfit net wat extra meer voor de modebewuste man, zonder dat je te warme kleding aan hebt.
Bij wisselvallig weer, wind, regen en af en toe de zon is een colbert met paraplu een voortreffelijke combi voor bij overhemden met gekke print. Een geweldige bohemian style voor mannen, speelse look en een tikkeltje gek.

 

Herfst bos blouse Shimomura Kanzan

Overhemd koffie bonen print

Bloemenprint overhemd Monet


Met prints kun je uiteraard alle kanten op, maar dit najaar zijn het vooral de funky  en bloemen patronen die we in de winkels vinden. Denk aan kleurrijke bloemetjes print, of oneindig teken in retro overhemden boogie Nights in 70s kleuren. Wie zegt dat het najaar uitsluitend voor donkere kleuren is? Menlook niet!

 

Lees ook: Fashionable overhemden met print als je de zomer chic of met een bohemian-look wilt doorkomen.

 

Inspiratie
Voor een dosis inspiratie is een kijkje in de webshop en winkel van Menlook al voldoende. 
Stijlvolle mannen hebben al een exemplaar overhemd met print heren in hun kast hangen.
Menlook heeft een kleine inspiratie keuze gemaakt van een viertal toppers uit de overhemden met print voor heren.
 

GustavKlimt print overhemd


Het heren overhemd met Gustav Klimt print heeft naast de slapende dames ook kleurrijke bloemen en linten in de print. Heren overhemd met een kunstwerk van Klimt op je overhemd is een genot om naar te kijken en je creëert meteen een bohemian look.

 

Kleurrijk overhemd met Kandinsky print


Kleurrijk overhemd met Kandinsky print is een overhemd met kleurrijke print gemaakt met de drie primaire kleuren, rood, geel, blauw en de mengkleuren daarvan. Een veelzijdig overhemd met print van Wolff Blitz die u op vele gelegenheden kunt dragen.

 

Tuin van Eden is een prachtig bloemenprint overhemd


Tuin van Eden is een prachtig bloemenprint overhemd voor heren van poplin geweven op hoge kwaliteit katoen. Zeker de moeite waard om dit overhemd met bloemen onder een colbert te dragen met een chino.
De modern-fit pasvorm van deze bloemen blouse zorgt ervoor dat de blouse getailleerd om het lichaam valt.

 

Bloemetjes blouse heren Arjan van Arendonk


Deze oogstrelende bloemetjes blouse voor heren heeft een kleurrijk bloemetjes patroon van de kunstenaar Arjan van Arendonk uit ’s-Hertogenbosch. Een Floral Party als bloemenprint van duizenden kleine bloemetjes geschilderd in de kleuren koren blauw, cobalt blauw, groen, geel, rood, paars, lila en nog vele andere prachtige kleuren.
Een bloemen overhemd in boho chic voor mannen in combinatie met een luchtige linnen broek of een zomerse jeans, om helemaal in de bohemian stijl te blijven.

 

Lees ook: 5 Manieren om hippe overhemden als boho chic stijl te dragen als 50 plusser

 

De kledingstijl met een overhemd met print is een must omdat het nonchalant, relaxed en toch ook goed gekleed is. 
Je combineert de prints met zowel nette als casual kleding, zoals een mooie colbert met een verwassen jeans met sneakers of leren veterschoenen.
Een overhemd met print heren is een must en onmisbaar voor iedere man die houdt van casual, chic of hip men's fashion. Door een overhemd als één van de laagjes te dragen kun je heel lang plezier hebben van een overhemd.
Tijd dus om stil te staan bij de verschillende soorten overhemden, prints, kleur, pasvormen en eigenschappen.
Deze overhemden zijn online te bestellen of meer inspiratie opdoen in de winkel van Menlook in het modekwartier te Arnhem.

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen