opc_loader

Wensenlijst

Bloemen blouse heren

bloemen blouse heren

Een bloemen blouse voor heren is nooit helemaal van het toneel verdwenen. Het is zelfs een 'klassieker' aan het woden. De laatste jaren zijn de dessins en motieven groter, kleurrijk, modern, trendy en geschikt voor elke dag.
De natuur speelt bij een bloemen blouse altijd een centrale rol en keert zowel terug in kleur en vorm. Soms zie je bestemmingen van verre reizen als een inspiratiebron, denk hierbij aan tropische kleurrijke bloemen, bladeren maar ook kleurrijke tropische zangvogels die zich verschuilen achter mooie uitbundige bloemen of bladeren.
Een blouse met fleurige kleurrijke bloemen is visueel altijd interessant en biedt jou veel mogelijkheden om te combineren met de rest van je garderobe omdat er in een overhemd met bloemen vele kleuren terugkomen voor een goede match. Zelfs op kantoor kan een bloemen blouse met niet al te bonte kleuren leven brengen in een doorgaans meer sobere werkomgeving, maar u moet zich wel bepreken tot één motief en combineren met een effe broek en colbert.
In je vrije tijd kun je natuurlijk voor een meer flamboyant geheel gaan en lekker opvallen. Zo kan u als man ook een bloemen blouse layeren met andere kledingstukken met prints. Een blouse met grote bloemen staat heel mooi onder een colbert met kleine eenvoudige bloemenprint. Of met een broek met streepdessin. Meer over layeren en combineren van een bloemen blouse leest u in de blog Toffe kleding combinaties met een bloemen blouse voor heren.

Heren overhemd tuinen van Monet 'Lelies'
 

Bloemenprint Blouse

Ben jij ook gek op vrolijke , frisse kleuren en bloemenprints? Of een een mix daarvan? De print overhemden met bloemen van Wolff Blitz geven je direct een happy gevoel met een groot assortiment aan bloemen bloezen met trendy kleuren, fleurige dessins en een geweldige modern-fit pasvorm.
Maak van iedere dag een feestje in een blouse voor heren met bloemen. Wie wordt daar nou niet vrolijk van. Je haalt het Ibiza gevoel in huis en je waant je op een Floral party met allemaal hippe mensen. Beleef weer de mooie ‘Flower’ tijd en Menlook zorgt voor de Powerrrrrr met een mooie bloemen blouse uit de collectie van Wolff Blitz. 
Bloemen blouse heren met vogels  van Wolff Blitz is een echte musthaves door de mooie diversiteit aan kleurige bloemen en de verdekte tropische vogels tussen de bloemen en bladeren. Een echte tropische bloemenprint die je voor een avondje uit kunt combineren voor een casual look met een zwarte broek en blauwe kleurrijke herenschoen Blue Tomy uit de collectie kleurrijke herenschoenen van Menlook.
Heren overhemd tuinen van Monet, met een prachtige print van kleurrijke waterlelies in een expressieve vormtaal. Een blouse voor heren met een kleurexplosie met een eerbetoon aan de Tuinen van Verbeelding van Monet. Een blouse die je bij alle gelegenheden kunt aantrekken. Of het nu voor een casual look is als je gaat stappen met vrienden of naar de vrijdagborrel op je werk gaat. Deze blauwe blouse met mooie waterlelies staat ook heel goed onder een net pak of colbert met chino. Ben er wel bewust van dat je met deze bijzondere look van verbeelding alle ogen op je gericht zijn!
Is jouw garderobe weer eens toe aan een nieuwe update? Bekijk dan naar de favoriete bloemen blouse voor heren bij onze print overhemden van Wolff Blitz.

   

Bloemen blouse voor jong en oud

Bij een bloemen blouse krijgen sommige visioenen van oma’s en tantes, die altijd in een bloemetjes motief jurkje woonde. Maar de huidige bloemen in een blouse zijn heel hip en trendy. Sterker nog, de laatste jaren weer helemaal hip. Draag jij een blouse met bloemenprint, dan ben jij een echte trendsetter. De overhemden van bb-chum volgen de ontwikkelingen in modeland, maar geven daar een eigenzinnige touch aan. Een blouse van bb-chum met bloemen is nooit een kopie maar telkens weer onvergelijkbaar en onvervangbaar. Een bloemen blouse voor heren van BB Chum worden in en beperkte oplage geproduceerd en maakt de overhemden met opvallende bloemen print en speelse details uniek en kom je met een fleurige blouse altijd goed voor de dag.
Een blouse van tijdloos chique tot creatief, waarin jij jezelf voelt en die past bij je stijlpersoonlijkheid. Combineer met een jeans, kleurrijke herenschoenen met print en stoere armbanden om je eigen draai aan je outfit te geven.
Bloemen overhemd Cool Flush van bb-chum heeft mooie bloemen als print op het strak poplin geweven ecru kleurige katoen. Een stijlvolle blouse voor heren met bloemen vol romantiek in de kleuren paars/blauw en romantisch rood in combinatie met olijf kleurige bloemblaadjes geeft dit overhemd een moderne twist. Wil je meer een hippe outfit ga dan voor het hippe bloemen overhemd Flourishing. Het is een stijlvolle bloemetjes blouse met een trendy uitstraling, geeft onder een effe blauwe pak een je outfit een vrolijke touch.

Een bloemen blouse voor iedere gelegenheid

Mannen kunnen een bloemen blouse met een trendy look voor vele gelegenheden dragen. Een fleurige floral blouse met grote kleurrijke bloemen naar een feestje is een prima keuze. Het staat altijd vrolijk en past precies bij de feestelijke sfeer. Je kunt een blouse met bloemen motief ook goed naar je werk dragen ook al is de dresscode wat strenger. Kies dan wel voor een subtielere print en ga niet te uitbundig en combineer met broek en jasje in effe kleur waarvan de kleur terugkomt in de bloemen blouse.
Een overhemd met bloemen van BB Chum lenen zich heel goed voor een extravagante of flamboyante Look. Combineer een aparte bloemen blouse met een opvallend kostuum. Gave kleurrijke herenschoenen met print eronder en opvallende stoeren sieraden van Bad Ass Bracelets of Terra Genova. Met je creatieve flamboyante stijl ben je pro met mixen en matchen van printjes dus ga ervoor. Iedereen zal meer van je willen weten en complimenten vliegen om je oren.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen