opc_loader

Wensenlijst

Welk hip overhemd draag jij op Koningsdag?

hippe overhemden koningsdag

Hippe overhemden voor een huislijk feestje.

Met de hippe heren overhemden van Menlook maken we dit jaar door de coronavirus en de intelligente lockdown, van de Koningsdag een huiselijk feestje. De Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen heeft Koningsdag dit jaar uitgeroepen tot Woningsdag.
Hoewel Koningsdag dit jaar niet uitbundig met elkaar gevierd kan worden, wat natuurlijk hartstikke jammer is, willen wij van Menlook de mannen oproepen om er toch een feestelijke dag van te maken door het aantrekken van een uniek, opvallend, feestelijk en hip heren overhemd.

Welk hippe overhemd gaat het dan worden?

Op het moment zijn hippe overhemden met een print vrij populair en Menlook staat bekend om de hippe heren overhemden met een eigenzinnig design waar je vrolijk van wordt. Wij hechten waarde aan overhemden met steekwoorden als exclusiviteit, uniek, stijlvol, chic, trendy, modieus en kwaliteit.
Met Koningsdag kiest een man voor een stijlvolle hippe overhemd waarin je het gevoel hebt dat je feestelijk maar ook flitsend voor de dag komt. De veiligste optie is een overhemd die voldoet aan de Smart Casual dresscode. Bij deze dresscode worden comfort en je trendy presentatie gecombineerd. Denk aan een bright shirt met een opvallende print of een hip overhemd met lente kleuren en dessins.

Drie hippe overhemden in prachtig blauw van Vincent van Gogh

 

Laat je op Koningsdag inspireren door de amandelbloesem van Vincent van Gogh.
Het is op 27 april volop lente en de Vincent zou de geur, kleur en lentegevoel van bloemen in zijn schilderijen Almond Blossoms hebben willen verwerken.
Het bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms en Bloemen blouse Blue Almond Blossom zijn hippe heren overhemden voor in het voorjaar omdat de amandelboom al vroeg in het voorjaar bloeit en het symbool is voor nieuw leven. Design overhemd Sterrennacht mag met zijn zwoele warme luchten en schitterende sterren een grote rol gaan spelen tijdens de warme dagen van Koningsdag. Dit hippe blauwe overhemd past goed bij mannen die net even wat anders willen en kleur willen bekennen voor een trendy look.
Met de meest beroemdste kunstenaar van Nederlandse bodem, Vincent van Gogh, eren wij met Koningsdag deze drie overhemden waarop de Amandelbloesem en een Sterrennacht te zien is. Net als van Gogh, experimenteren wij als de impressionisten met de kleur blauw en print.


Bloemenprint overhemd Blue Almond Blossom van Vincent van Gogh is een hip overhemd met prachtige geschilderde amandel bloesems als print. De almond blossom bloeit als symbool van nieuw leven tegen een bijna kobalt blauwe lucht. Van Gogh amandelbloesem bloemenprint overhemd is poplin geweven van hoge kwaliteit katoen en voelt zacht en door de modern fit pasvorm comfortabel aan. Blue Almond Blossom is één van de eerste tekenen van een nieuwe lente en staat garant als een echte eye-catcher en fleurt alle looks helemaal op. Een hip overhemd van Vincent van Gogh  kun je perfect combineren met een modern pak of meer casual op een jeans of chino. In een hip outfit als deze steel je gegarandeerd de show, zowel tijdens de koningsdag als bij een wandeling op 1,5 meter afstand door het park. Een gebloemd overhemd is een absolute musthave dit seizoen.

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms is een hippe heren overhemd met de geschilderde amandel bloesems van Vincent van Gogh. Het katoenen turquoise blauwe overhemd met mooie witte amandel bloemen heeft een modern fit pasvorm en zit niet alleen met koningsdag heerlijk om je lijf. Het hippe overhemd maakt van deze dag een echt feestje en geeft daarbij een trendy en stoer imago af.


Design overhemd Sterrennacht van Vincent van Gogh met mooie blauwe door penseelstreken bewegende luchten waar de sterren schitteren in de Koningsnacht.
De sterrennacht is een hip mannen overhemd voor in de avonduren wanneer je uit volle borst het Wilhelmus staat te zingen of tijdens het vuurtje in de tuin als je naar Starry, Starry Night van Don Maclean zit te luisteren. Dit kleurrijke overhemd past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het hippe overhemd geeft een trendy, maar ook stoer imago af en past goed bij een bohemian look. Met dit hippe design overhemd van onze grootmeester Vincent van Gogh's Sterrennacht verover jij gegarandeerd vele complimenten tijdens Koningsdag en sta je bij familie en buren in de spotlights!

 

Match je van Gogh overhemd in een hippe outfit

Combineer deze hippe overhemden met Koningsdag met een chino of een pantalon. De overhemden Vincent van Gogh matchen altijd met een mooie zwarte broek of strakke jeans. Wil je echt hip gaan met Koningsdag, kies dan voor een verwassen skinny jeans met vervagingen en slijtage plekken. Met deze combinatie creëer je een trendy outfit voor een leuk ontspannen feestje.
Een belangrijk onderdeel voor een feestelijke look voor heren zijn de schoenen. Ga voor mooie kleurrijke veterschoenen van Men of Global. Een kleurrijke veterschoen zoals de Blue Phyton zal niet misstaan en goed matchen bij je hippe outfit tijdens het huislijke feestje. Het is een kleurrijke veterschoen voor mannen met een diep blauwe slangenprint print. Een puntschoen met karakter en staat prachtig bij een hip blauw overhemd met een schilderijprint van Vincent van Gogh
Ben je thuis en heb je geen kleurrijke schoenen aan je voeten, kies dan voor een paar leuke opvallende sokken van Sock My Feet uit de collectie van Menlook. Met de leuke geprinte herensokken, Sock My Front Doors laat je op Koningsdag Nederland op zijn best zien door de verschillende kleurrijke voordeuren die Nederland rijk is. Je maakt van zo van Koningsdag een echte herkenbare Woningsdag!

Tot slot

Verbonden met Nederland tijdens Koningsdag in je hippe overhemd

Je kunt dan samen met huisgenoten en/of familie deelnemen aan leuke online feestjes en evenementen. Zoals online kijken naar jonge muzikanten in het Vondelpark tussen 10.00 en 15.00 uur op vondelpark.live of het Wilhelmus meezingen met het concertgebouworkest. Zing of speel het volkslied mee met het Koninklijk Concertgebouworkest uit het raam, in de tuin of vanaf het balkon om 10:00 uur op Koningsdag. Mannen spelen of zingen in een hippe overhemd met het Concertgebouworkest mee om het allemaal voor de de omgeving wat feestelijker en aangenamer te maken.
Weet je niet wat je thuis moet doen, maak dan een lekkere wortel-walnotentaart met een mooie glanzende oranje glazuurlaag via  de online kookworkshop van Chefs Online. Kijk tijdens het kokkerellen in de keuken wel uit voor het knoeien op je trendy shirt die je speciaal voor Koningsdag hebt aangetrokken.
Menlook wenst je een fijne Koningsdag en kijk even online op, heel Nederland verbonden door online activiteiten op Koningsdag thuis.

 


hippe overhemd heren polka chase
 


hippe overhemd heren liberty kite

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen