opc_loader

Wensenlijst

Design overhemden voor heren in de Nacht van de Mode

Design overhemden voor heren in de Nacht van de Mode

Menlook presenteert zijn bijzondere heren overhemden met print in het Modekwartier op zaterdag 11 juni 2022

Dit jaar presenteren en verzorgen Claudia Träumer van CLAU-D met haar designer damesmode en Vincent Welten van Menlook met zijn opvallende heren overhemden met print een groots en spetterende editie. Tijdens dit jaarlijkse mode-event, Nacht van de Mode, in het het Arnhemse Modekwartier op de Sonsbeeksingel 106.

 

Lees ook: Bijzondere heren overhemden uit de collectie van Menlook

 

 

Menlook, bijzonder in overhemden

Bezoekers krijgen tijdens de Nacht van de Mode de passie van Vincent Welten te zien, in een uitgebreide collectie aparte en bijzondere heren overhemden met print. 
De overhemden van Menlook zijn verfrissende unieke heren overhemden met aparte designs en prints. Een van de labels is ‘Wolff Blitz’ en deze uitgebreide collectie heren shirts zijn er in diverse prints zoals muziekinstrumentencassettebandje, dieren, fietsen, bloemen, vogels en meer grafische prints. De oogstrelende overhemden met kunst afbeeldingen van grote meesters zoals, Rembrandt, Gustav Klimt, Kandinsky, Escher en natuurlijk Vincent van Gogh, deze schilderijprint overhemden zijn speciaal ontworpen om en onuitwisbare indruk mee te maken.
Een blouse met een bepaalde print en kleur biedt de mogelijkheid om iets van je look en je persoonlijkheid uit te dragen. 
Ben je een creatief persoon? Extravert? Maak je graag een statement, kies dan voor deze look en onderstreep je persoonlijkheid. 
De bijzondere overhemden uit de collectie van Menlook zijn een echte aanrader. Kom dit tijdens de Nacht van de Mode ontdekken, passen, laat je inspireren en ga los en out of the box bij Menlook. 
Wij hebben een ruim assortiment prints voor elke outfit en stijl, de overhemden zijn verkrijgbaar in het Modekwartier aan de Sonsbeeksingel te Arnhem.  

 

Lees ook: Menlook al 3 jaar bijzonder in overhemden

 

 

 

 

 

 

Thema, “Ik maak wij”
Het thema voor Nacht van de Mode 2022 is “Ik maak wij”
Meer dan ooit leeft iedereen in zijn eigen bubbel. Tegelijkertijd wordt meer en meer duidelijk dat we elkaar allemaal nodig hebben. De samenleving dat ben jij, dat zijn wij.
Breek uit je bubbel, heb aandacht voor elkaar!

Word je bewust van alles om je heen. We willen verzachting in plaats van verharding. Aandacht voor de wereld om ons heen, voor elkaar, voor de natuur.
In het Modekwartier zijn Wij makers:
IK MAAK……MODE
IK MAAK……DUURZAAM
IK MAAK…..IDENTITEIT
IK MAAK…… een man bijzonder door een overhemd

 

De maand juni is al jaren DE mode maand in Arnhem, de organisatie van de Nacht van de Mode werkt hierbij onder andere samen met het Fashion en Design Festival Arnhem, State of Fashion, ArteZ, gemeente Arnhem, Platform Binnenstad Arnhem en Citymarketing Arnhem.

 

Lees ook: Oktobervest in het Modekwartier Arnhem

 

 

 

 

Tot slot
CLAU-D en Menlook heten u van harte welkom op zaterdag 11 juni tijdens de Nacht van de Mode. 
Wij presenteren u de nieuwste ontwerpen en creaties graag in onze winkel, atelier en natuurlijk op onze catwalk.

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen