opc_loader

Wensenlijst

Hipste overhemden voor heren

Hipste overhemden voor heren

Kleding voor heren kent vaak veel overeenkomsten met kleding voor vrouwen. Dit blijkt alleen al als je naar de trends kijkt. Trends die in de wereld van kleding voor mannen aanwezig zijn, zijn veelal ook in de wereld van vrouwen kleding te vinden.

Kijkende naar de huidige trends van hippe overhemden heren vallen enkele dingen op. De meest opvallende trends worden hieronder besproken.

 

Kleurrijk

Wat op dit moment opvalt, is dat de overhemden voor mannen opvallend kleurrijk is. De hippe blouse heren van Menlook wordt bijvoorbeeld veel in opvallende en kleurrijke kleuren uitgegeven, maar ook in de zogeheten warme en zachte kleur tinten. Deze zogeheten pasteltinten vormen op dit moment een belangrijk onderdeel van het kleurenpalet van heren overhemden met print. 
Hierbij kun je denken aan kleuren als rood, blauw, oranje en lichtgroen. Deze kleuren staan bij de meeste mannen prachtig, maar kijk wel goed naar je gezicht en haarkleur of de kleuren van het hemd passen en je niet bleek maken. Om je outlook compleet te maken heeft Menlook ook heren gilets in de collectie.

 

Paul Klee art print heren overhemd

Paul Klee

Paul Klee met blauw gilet

 

Comfort

Als je nieuwe trendy overhemden heren gaat kopen, kijk je als moderne man naar het design. Het is echter ook erg belangrijk om naar het comfort van je overhemd en kleding te kijken.
De mooiste en leuke overhemden voor heren zou comfortabel moeten zitten, aangezien mannen graag onbezorgd willen bewegen. Alleen overhemden die 100% comfortabel zit, stelt de man in staat om goed te functioneren op werk en in zijn vrije tijd. Het is goed om te zien dat Wolff Blitz en BB Chum hier op inspelen. Het heeft een fijne pasvorm en de stoffen zijn geweven van zacht katoen.

 

Look voor een festival

 

Ga je binnenkort naar een leuk feest in een opvallende en aparte festival look. Vind je niks te gek en denk je out of the box, kies dan voor een hippe overhemd heren die je zelf leuk vindt en combineer dat met diverse kleuren, broeken, sneakers en armbanden
Ga je veel en lang dansen en op, zoek naar en hippe uitstraling kies dan voor een van de hippe overhemden heren korte mouw zoals de zonnebloem van Gogh
Wil je liever in Ibiza sferen komen tijdens een festival, ga dan in de populaire Bohemian Chic Look stijl uit de hippie tijd. Felle kleuren, bloemen prints of andere grafische prints, kortom verfrissende hippe stijl zoals je gewent bent bij de overhemden van Wolff Blitz, batik overhemden van Affaso en retro overhemden van Chenaski uit de collectie van Menlook.

 

Ambrosius

Herfst bos Shimomura Kanzan

Overhemd met kleurrijke puzzel

 

Duurzaam overhemd

Gelukkig is in de gehele maatschappij duurzaamheid een steeds belangrijker wordend thema. Meer en meer mensen leveren duurzaam, wat uiteraard ook van invloed is op de inhoud van de garderobekast. 

In de wereld van heren kleiding betekent dit twee dingen

 

Investeren in de beste herenkleding

De goedkoopste kleding gaat veelal gepaard met een korte levensduur. Dat is uiteraard alles behalve duurzaam, waardoor veel mannen investeren in de beste kleding/overhemden.
Duurzame overhemden.

Alle overhemden uit de collectie van Menlook zijn duurzaam omdat ze gemaakt zijn van langvezelig katoen kwalitatief en een hoge digitale print. Een hippe heren blouse van Menlook kan je daarom lang dragen. De hippe overhemden van draag je tot de draad toe af tot dat die op is. Bij goed onderhoud zelf een hele lange levensduur. Dit is niet alleen duurzaam maar ook nog eens een stuk voordeliger.

 

Ben jij op zoek naar een hip overhemd? Is duurzaamheid daarbij ook belangrijk?
Bij Menlook ben je aan het juiste adres voor een breed assortiment hippe overhemden heren. Tijd dus om stil te staan bij de verschillende soorten overhemden, prints, kleur, pasvormen en eigenschappen. Deze trendy overhemden zijn online te bestellen of meer inspiratie opdoen in de winkel van Menlook in het modekwartier te Arnhem.

 

 

Hip overhemd met gitaar print

Hip retro overhemd ‘Boogie Nights’

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen