opc_loader

Wensenlijst

Vier hippe heren overhemden voor een stoere festival look

hippe overhemden voor een stoere festival look

Meer dan een hippe overhemd voor heren en goed verwassen spijkerbroek met stoere boots heb je niet nodig. Je hebt dan de look te pakken die vrouwen helemaal top vinden. Op een festival ben je niet alleen voor de muziek, maar ook voor de gezelligheid met vrienden. Je drinkt bier met je vrienden en na een paar glazen maakt het je eigelijk niet zo meer uit hoe je eruit ziet. Toch is het fijn om er goed uit te zien je zult zien als je, je stoere festival outfit draagt, je echt veel meer aandacht krijgt. Niks is te gek en probeer out of the box te denken en kies voor overhemden die je zelf leuk vindt en combineer dat met diverse kleuren, broeken, schoenen en accessoires. Je kunt met een hippe overhemd met print ook een boodschap uit dragen zoals de hippies in de flower power tijd van de jaren ’60 en ’70.
Menlook zet een viertal hippe overhemden op een rij die jou helpen bij het samenstellen van de perfecte outfit om te shinen op een volgende festival waar jij natuurlijk hip voor de dag kunt komen. Kleurrijke hippe overhemden waarmee jij eindeloos kunt combineren.

Allround hippe festival outfit

Wil je er niet uitzien alsof je te veel moeite hebt gedaan? Dan is dit hippe overhemd  van het bijzondere merk Haupt echt wat voor jou. Meer dan een denim kleurig overhemd met kleine bloemetjes heb je niet nodig voor een stoere festival look. Het hippe overhemd heren Little flower power maak je af met een goed verwassen jeans en witte sneakers of robuuste boots.
Top het af met een contrasterende blauwe Blue Phyton heren riem en je hebt een look te pakken die vrouwen ontiegelijk sexy vinden.
Dit geweldige hippe outfit samen met de stoere armband heren Steel & Stones Lapis Lazuli maakt je festival ready!

Lekker casual festival outfit

Simpel is vaak ook mooi. Wil je een easy festival look? Ga dan voor een klassieker, het hippe overhemd voor heren polka Chase. Een overhemd met een hip retro patroon van kleurrijke blauwe en oranje dots op wit katoen. Het dragen van dit hippe overhemd geeft je festival dag veel vrolijkheid. Misschien is dit meer een perfecte festival chic outfit dan een casual, maar door te combineren met een flink doorwassen skinny jeans en afgetrapte sneakers die comfortabel zitten om lekker los te kunnen gaan wordt het een van je dikste casual festivals outfit.
Je kunt je casual look ook combineren met accessoires, zoals met een mooie leren armband met drie smalle strengen leer en een robuuste stoere verzilverde sluiting de Warren brown, een echte musthaves op festival gebied.

Boho festival look 

Boho is de afkorting voor de razend populaire Bohemian Chic look, een stijl die in korte tijd omarmd is met kenmerken vanuit de Hippie tijd en Ibiza sferen. Hierbij komt nonchalance en chique details samen. Felle kleuren, bloemen prints of andere grafische prints, kortom verfrissende kleurrijke stijl zoals je gewent bent bij de overhemden van BB Chum, Wolff Blitz en Haupt uit de collectie van Menlook.
De stijl is razend populair en is niet meer te stoppen overal op festivals zie je zowel bezoekers als artiesten in Boho chic stijl.
Deze look is dan ook weggelegd voor mannen die net iets meer durven. Een mix weten te maken in hun stijl uit de jaren ‘70s in combinatie met een Kleurrijk Dutch design overhemd van kunstenaar Pieter Zandvliet. Dit hippe overhemd is geïnspireerd door buitengewone mensen uit het straatleven of zelfs festivalgangers.
Overhemd met fruit print geeft je alle creativiteit om in een bohemian look te stijlen. Het zomerse print overhemd met fruit is ongedwongen, relaxt, sfeervol en persoonlijk. Met dit hippe overhemd is je dresscode meteen al losser en kun je genieten van het festival op een bijzondere locatie. Combineer met wat chique details en je creëert al snel de nonchalante hippe look.
Combineer deze kleurrijke hippe overhemden met een simpel vest, spijker jasje of chique colbert en mooie hoogwaardige leren trendy mannen armbanden van Terra Genova en je outfit is ready voor de bohemian stijl.

Jazz festival look

Of je nu naar het North Sea Jazz Festival in Rotterdam of naar het Breda Jazz festival gaat, de muziek en uitstraling op een jazz festival is heel bijzonder. Het is van oudsher een subcultuur met een bijpassende kledingstijl. Zelf in de jaren 20 van de vorige eeuw leidde de opkomst van de jazz ook tot een verandering in de mode-industrie. Als eerst werden heren overhemden met een print geïntroduceerd met rote punt kragen of boorden. De kledingstijl van veel jazzmuzikanten hebben jarenlang invloed gehad op mode en streetlife fashion. Muzikanten improviseerde niet alleen met klank, maar waren ook creatief in diversiteit van de mogelijkheden voor het creëren van een eigen kledingstijl.
Festivals geven je alle vrijheid om te kiezen voor jou eigen Jazzy style, dus ga ervoor en probeer iets nieuws uit. De overhemden met print van Menlook kunnen jou de unieke jazzy look geven. Of het nu gaat om een retro overhemd old school  met een print van verschillende geluidsdragers zoals pick-up, lp’s, cassettespeler of bandrecorder tot een retro overhemd boogie nights met een all-over print met old school strakke figuren waar je nachtelijk heerlijk swingend in de spotlight staat op het festival.
Ga je liever naar een festival in een overhemd met muziek instrumenten, dan heeft Menlook verschillende muzikale overhemden met print met in zijn collectie. 

Maak je Jazzy style outfit af met een donker kleurige skinny broek en colbert zonder print. Menlook heeft verfijnde herenschoen die heel goed te combineren zijn met een overhemd met instrumenten print. De veterschoen met muziek instrumenten is een unieke expressieve herenschoen met een all over print met blaas instrumenten. Na het aantrekken van deze stijlvolle schoenen zijn de bewegingen op de jazz festival sierlijk maar bovenal ritmisch.

Paracord armband voor festivals

Naast hippe overhemden voor een festival kun je je creativiteit voor je look of stijl voor deze zomerse gelegenheden volledig de vrije loop laten en kiezen voor stoere, hippe armbanden als accessoires. 
Armbanden zijn op een festival overigens niet alleen toegestaan, maar een must-have voor mannen.
Ook heren zijn geoorloofd om zich helemaal hip te kleden inclusief hippe accessoires zoals stoere armbanden. De truc is om je festival stijl als nonchalant, relaxt, cool en hip over te laten komen.
Accessoires zoals de paracord armbanden van Bad Ass Bracelets is een sublieme toevoeging aan een hippe en uitstraling voor een festival. De stoere heren armband Steel en Cord Army Green is mag hierbij niet gemist worden. Deze met de hand gemaakte leger groene paracord armband matcht heel goed bij het overhemd met jazz instrumenten print die muzikaal al veel van het festival laat horen en je hippe swing kracht bij zet.
Wil je een paracord armband met een stoere sharkle stuiting. Kies dan voor de  armband paracord steel & cord cobra black of de gevlochten paracord met merkbedel de paracord armband steel & cord midnight black. Beide armbanden passen bij zowel een stoere als hippe outfit voor een festival en andere inspirerende gelegenheden.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen