opc_loader

Wensenlijst

Casual overhemden met print

Casual overhemden met print

Na de Corona zijn de momenten dat een man een casual overhemd kan dragen, zijn ontelbaar geworden. Casual overhemd heren geven meer klasse aan je outfit, zonder dat je in een keurslijf zit. 
casual overhemden met opvallende of aparte print voor heren zorgen voor een fijn silhouet en tekenen een stuk minder dan een effen overhemd. En je bent net even leuker en meer gekleed, zonder overdressed te zijn. 
Kleurrijk overhemd voorzichtig gewassen en gestreken op een chino voor een preppy look, op een mooi slim-fit jeans met een jack of colbert erover, of het overhemd met print over de jeans voor een urban en casual look.

 

Casual overhemden 

De casual overhemden met print voor heren die wij in de shop hebben zijn uiteenlopend: oogstrelende overhemden met muziekinstrumenten print of een print met cassettebandjes van Wolff Blitz, maar ook casual overhemden met prachtige kleurrijke bloemen of kleurrijke retro overhemden van BB Chum.
Natuurlijk kun je ook casual heren overhemden met oogstrelende of hippe print vinden met een klassieke, maar gewaagde twist. Deze shirts geven je oude een pak zonder teveel moeite een chique uitstraling.
Voor Casual kun je het beste kiezen voor een donkere jeans zonder wassingen en uiteraard ook zonder gaten. Denk bijvoorbeeld aan een donkerblauwe spijkerbroek. Wil je iets minder casual op je werk verschijnen? Dan ga je voor een chino. Een chino is een broek die over het algemeen wat sportiever en comfortabeler is dan een pantalon. Dit maakt dat de chino stijlvoller oogt dan een spijkerbroek. 

 

 

Ook mooi meegenomen dat Menlook oneindig veel casual overhemden voor heren met print heeft.

Casual overhemden voor heren zijn alle seizoenen te dragen en kunnen tegenwoordig dan ook prima voor een dagje kantoor of serieuze aangelegenheid, maar ook in je vrije tijd maak je er de juiste entree mee. Bijvoorbeeld op feestjes, festivals en een avondje op terras of op een zomerse picknick met een overhemd met korte mouw. 
De vrijdag is voor mannen het perfecte moment om op kantoor te verschijnen met casual overhemd met een te gekke hippe print. Het is mooi meegenomen dat zo’n oogstrelende print aanleiding is voor een leuk gesprek. 
De hele week loop je al in je pak, maar dat mag op vrijdag in de kast en ga je voor een overhemd met print uit de collectie van Menlook. Gelukkig is het aanbod in de shop al net zo oneindig! 

 

De leuke printen

De overhemden met print voorzien van de leukste printen en dessins. Wil jij een leuk overhemd met kleurrijke grote bloemen als print, of een overhemd met het wereld beroemde schilderij van Vincent Van Gogh de ‘Amandelbloesem als print? Menlook levert alle mogelijke prints, dessins en patronen.
Zo'n hip en casual overhemd staat erg mooi onder een rustige jeans, met niet te veel scheuren of dergelijke erin. Als het overhemd al een vrij drukke print heeft, maak je meer stijl en uitstraling door het te combineren met een rustig kleding ter compensatie. De stoffen van deze casual overhemden met print zijn van een lang vezelig katoen dat je tot een uitstekende kwaliteit te noemen. Ook het draagcomfort is fijn door het zachte kwalitatieve katoen en de modern fit pasvorm.

 

De gekste printen voor een casual look
 


 


 

Casual overhemd met fruit print voor heren van Wolff Blitz heeft een citrus design als print op het strak poplin geweven licht geel-groene katoen. 
De citroenen en andere fruitsoorten op het overhemd in de kleuren geel, bruin, rood, oranje in combinatie met groene takjes met blaadjes geeft dit heren overhemd een zomers verfrissende look. Overhemd met fruit past goed bij mannen die in de zomer net even wat anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook een hip imago af en past zowel bij de casual als geklede zakelijke look onder een nette colbert of pak. Combineer met een rustige broek en eventueel een jasje.

Print overhemd is verkrijgbaar in maat S, M, L, XL, XXL, XXL+, heeft een hoog draagcomfort en voel zacht aan.

 


 



Overhemd met pauwenveren print  is een prachtig voorbeeld van een casual overhemd met print voor heren. Het heeft stoere mannelijke pauwenveren met kleurrijke ogen van de veer als print op het strak poplin geweven wit katoen. 

Het aparte overhemd in de kleuren olijf groen tot donker groen in contrast met de mooie kleuren van de pauwenogen in de veren geven dit overhemd een casual look. 

Overhemd met pauwenveren en het bijzondere heren overhemd trotse pauw past goed bij mannen die net even wat anders willen om naar hun werk te gaan. Het overhemd geeft een hip, maar ook een trendy imago af en past zowel bij de casual als de geklede man voor het kantoor.

De modern-fit pasvorm zorgt ervoor dat het shirt getailleerd om het lichaam valt en het hoogwaardige poplin geweven lang vezelig katoen biedt net zo’n hoog draagcomfort als de science battle, wat net als de pauwen veren zacht aanvoelt en een hoog ademend vermogen heeft. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een casual overhemd mag je de heren overhemd bloemen en vlinders wel noemen. Het is een unieke, kleurrijke vlinder print overhemd waarin de vlinders centraal staan en fladderen tussen de herfst achtige bladeren en bloemen. 
De kleuren en het patroon zijn gemakkelijk te combineren met colbert en broek.
Het casual shirt heeft fijne kleuren en en een niet al te druk patroon en kan ook bij zakelijke gelegenheden gedragen worden.

Dankzij de verfrissende look door de vlinder print van dit heren overhemd zult u gegarandeerd opvallen. Maak met dit overhemd een statement op je werk. 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de overhemden met print van Menlook, schrijf dan je e-mail adres in voor de nieuwsbrief op de webshop van Menlook

Casual overhemden met opvallende prints en kleuren, daar houden we van bij Menlook. 
Daarom is het belangrijk dat er ook veel keuze is tussen deze overhemden met print. Dat houdt vaak in dat er ook een overhemd tussen zit in de collectie met een hysterische of een rustige print met wiskundige formules bloemenprint. En daar is niets mis mee! Daar gaan we voor!

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen