opc_loader

Wensenlijst

Casual overhemden voor de herfst van 2020

casual overhemden met print

Zo style je de ultieme herfst basic voor achter je laptop

De herfst is in aantocht en de temperaturen dalen en het wordt allemaal wat vochtiger. Hoog tijd om je outfit te vernieuwen. Wij van Menlook laten je zien hoe je dit seizoen casual overhemd heren  combineert voor dé ultieme herfst basic van 2020.
Deze casual overhemden te dragen, geschikt voor elke gelegenheid. Maar helaas door covid19 veel beperkter. Dus gaan wij voor een online meeting deze herfst!

Een print overhemd casual dragen

Een print overhemd wordt helaas nog te vaak alleen maar casual gedragen. Menlook laat zien dat je een bloemenprint overhemd of een ander een print overhemd met een ander motief ook zeker in een meer geklede combinatie kan dragen. Combineer hierbij een colbert met of zonder rustige print. Dat geeft al meteen een groot contrast in je outfit. Om met dit outfit echt gekleed of chic te dragen combineer je hierbij een nette pantalon in een kleur welke weer terug komt in de print van je casual overhemd. Maak deze outfit af met een paar kleurrijke herenschoenen en je creëert een vlotte moderne outfit. Geschikt voor een werkafspraak na je online meeting.



 



Casual overhemd dragen met charme

Overhemd met abstracte Escher print is zo’n casual overhemd die je uit je broek kan laten hangen. Het op deze manier dragen wordt het overhemd in balans gebracht met je figuur en print. Overhemd met abstracte Escher print van Wolff Blitz is een abstracte print op poplin geweven katoen en is geïnspireerd op de labyrinth & trappen tekening van MC. Escher. De optische illusie van Escher van de Penrose trap als print overhemd op je overhemd zal de kijker blijven klimmen en dalen. Samen met de modern-fit pasvorm geeft het uit de broek dragen een mooie charme en een casual uitstraling. Gecombineerd met een jeans en sneakers een top outfit.





Een casual alternatief voor de herfst

Een print of patroon met tekeningen is populairder dan ooit en versiert niet alleen een spijkerbroek. Ook op een Chino of pantalon vindt men dit een prachtig patroon en kan dit zorgen voor chique highlights in je casual business-look.
Print overhemd met droedels in een patroon op poplin zwart geweven katoen. Het zijn eenvoudige tekeningen op een heren overhemd, deze krabbels zijn uitgegroeid tot een mooi patroon en geeft een unieke Wolff Blitz van Popart of Moderne kunst met een beetje graffiti of de stijl van doodles. Met een zwarte broek in de trendy skinny stijl ben je van een eyecatcher in outfit verzekerd en kun je dit combineren met vele schoenen of sneakers uit uw garderobe. Met een casual look voelt men zich veel beter en men vind je tegelijk meer plezier van de herfst!



 

Casual overhemd met print voor thuiswerken

Wanneer je thuis werkt is het heel verleidelijk om de teugels te laten vieren en in te loggen in je pyjama of joggingpak. Draag je op kantoor altijd een pak of ga je gekleed? Dan kun je thuis heel goed een jeans met een mooi casual overhemd met print dragen. Dit is helemaal belangrijk als je afspraken nu online met video afhandelt. Met een print overhemd heb je ook nog eens als voordeel dat het gesprek na de video vergadering of videocall gaat over het motief of patroon van je print overhemd. Het geeft vaak een aanleiding voor en informeel gesprek. Bijvoorbeeld dit Hip overhemd met gitaar print voor mannen van Wolff Blitz met een gitaren print op het strak poplin geweven katoen. De gitaar print overhemd vol met kleurrijke gitaren in combinatie met witte contouren van gitaren maakt deze gitaren blouse voor heren uniek en geeft aanleiding om u te vragen of gitaar spelen je hobby of passie is.

 

Casual overhemden met print creëren een frisse wind door je outfit en geeft een stralende look.  Een casual blouse met kleurrijke print is nooit saai of eentonig, maar het is een modieuze kameleon die elke uitstraling van chic tot casual beheerst. Bij Menlook kunt u kijken welk casual overhemd u het beste kunt combineren voor een optimaal resultaat. De print overhemden met een casual look heeft een must-have status veroverd en daar speelt Menlook graag op in.



 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen