opc_loader

Wensenlijst

Ga terug in de tijd met een prachtig retro-overhemd!

retro overhemd

Retro prints zijn hip en trendy, maar dat is Menlook ook! Het zal je dan ook niet verrassen dat we een aantal prachtige overhemden met een vintage uitstraling in de collectie hebben. In ons assortiment kan je je hart ophalen bij de mannenoverhemden met nostalgische illustraties en patronen uit de jaren zestig en jaren zeventig. 

Ook hebben wij veel prints met blauwe accenten, die sterk doen denken aan de abstracte werken van bekende kunstenaars uit vroegere tijden. Deze shirts zijn niet alleen ideaal voor kunstzinnige types en musici, maar voor iedereen die van een artistiek design houdt dat met zorg is ontworpen. Hiermee de aandacht trekken van je omgeving is een koud kunstje!

Kleuren, patronen en thema’s van vroeger

Spreken abstracte vormen en bijzondere kleurcombinaties je aan, dan zijn onze overhemden met een rustige basiskleur, bezaaid met grafische patronen, vast iets voor jou. Een kleur als bruin, oranje of donkergrijs voert je meteen terug naar de sixties en seventies, maar is met de creatieve opdruk helemaal van nu. 

Heb je liever een witte ondergrond, dan kan je gaan voor een van de herenoverhemden met de speelse print van gebruiksvoorwerpen uit oma’s tijd, zoals ouderwetse televisietoestellen, bandrecorders en grammofoonplaten. Allemaal iconen uit de tijd dat het leven nog overzichtelijk en ongecompliceerd was, zonder de digitale wereld van nu en de enorme hoeveelheid keuzes die we in de huidige tijd kunnen maken.

Ook het hippe Rotterdamse merk BB Chum heeft vintage-overhemden met digitaal geprinte retroruitjes en speelse meetkundige figuren, die mooi diep van kleur zijn. Geweldig om op een casual dag te dragen met een mooie spijkerbroek en op een hectische werkdag met een pak. Met de unieke outfits die je zo creëert heb je een creatieve uitstraling en een originele look altijd binnen handbereik. 

Moderne fits en scherpe prints

Bolletjes, sterren, sprekende kleurcombinaties of een rustige ondergrond met opvallende kleuraccenten, het is allemaal mogelijk bij de retro-overhemden uit onze collectie. Of je nu gaat voor speels en luchtig of voor extravagant, de shirts zijn altijd gemaakt van fijne katoen van een hoge kwaliteit. 

Spreekt een printoverhemd van het Nederlandse merk Wolff Blitz je aan, dan heb je bovendien een fairtradeproduct dat op milieuvriendelijke wijze is gemaakt. Aan de pasvormen van de shirts is niets ouderwets te ontdekken: ze hebben allemaal een moderne fit of een slim fit en de opdrukken zijn vaak haarscherp geprint met moderne technieken. Op Menlook.nl vind je overhemden die nét even anders zijn dan anders. Dat wordt nog lastig kiezen...

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen