opc_loader

Wensenlijst

Welk overhemd met print kies jij deze week?

gebloemd overhemd floral season

Deze week gaan we voor een zomers overhemd met bloemen print

In de zomer worden vooral lichte en katoenen materialen gedragen. Of dat nu in de vorm van een zomers overhemd met bloemen print of een luchtig overhemd met korte mouwen is soms een lastige keuze maar een onmisbaar in je garderobe kast
Wij hebben een aantal prachtige overhemden met print aan onze zomerse collectie toegevoegd die in de lente met mooi weer ook niet misstaan.
Deze week kiezen we voor twee grote favorieten voor de lente. Nu de temperaturen in het vroege voorjaar stijgt tot wel 22 graden gaan de madeliefjes overvloedig bloeien. Op zonnige plekken in gazons, graslanden en weiden zien wij de witte bloempjes van het sierlijke plantje.
Menlook heeft een trendy zomers overhemd van fijn geweven katoen met geschilderde madeliefjes als print in de kleuren blauw en wit met een gele kern van meeldraadjes. Dit Bloemen overhemd met madeliefjes fleurt niet alleen op in het voorjaar, het geeft je ook de eeuwige schoonheid en is het hele jaar mooi. Een stijlvolle blouse met bloemen voor het mooie voorjaar van deze week.
Combineer je zomerse overhemd met een print van lichte bloemen met een linnen pak om de zomerse look tot in de puntjes door te voeren. Maar uiteraard kun je ook combinaties maken met je favoriete pak of met een nette pantalon. Wil je op de casual tour gaan, draag je print overhemd dan op een jeans en je bent klaar voor je casual friday of voor je borrel en barbecue met vrienden.

bloemen overhemd madeliefjes

Overhemd met bloemen voor elke gelegenheid

De juiste kleur en print keuze van je overhemd is natuurlijk afhankelijk van de gelegenheid. Lichte pastel kleuren, verfrissende groen of heldere bloem kleuren zijn in de zomer altijd een goede keuze. De print kan zowel met een subtiele bloemenprint als een opvallende botanische dessins veel indruk maken in je zomerse outfit. 
Je overhemd met bloemen zijn bij uitstek geschikt om je een positieve ‘moodswing’ te bezorgen. Aarzel niet om een bloemen overhemd te kopen of te versturen naar je partner of vriend als cadeau. Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment overhemden met bloemen voor de lente en zomer.
Met onze bloemen print overhemd Floral Season geven we letterlijk aan, dat het seizoen van groei van de bloemen is begonnen. Overhemd Floral Season is een denim kleurig met prachtige kleurrijke bloemen en frisse blaadjes. De bloemen dansen op het poplin geweven katoen en geven jou een trendy look. Het fijne katoen en de perfecte modern-fit pasvorm zorgen ervoor dat het zomerse overhemd fijn zit met voldoende bewegingsvrijheid. Katoen ademt goed en zorgt er daarom voor dat je overdag het hoofd koel houdt. Wordt het toch te warm in het voorjaar, strop dan je lange mouwen op, alle knoopjes los, voor een stoerder casual look.  
Wil je opvallen? Dan is deze floral print met verschillende bloemen en kleuren wat voor jou!
De lente is hét moment om te genieten van een welverdiende periode na de winter. Dat doe je het liefst in je nieuwe blouse met bloemen met een cocktail in het zonnetje in je tuin of wandeling door het park. Bezoek aan een vreemde stad is er even niet bij i.v.m. met de intelligente lockdown door de corona virus.


Bloemen print overhemd Floral Season

Hopelijk helpt deze blog je met de keuze van een overhemd met bloemen voor in het warme voorjaar. Als je een overhemd met bloemen print niet in de kast hebt hangen of ben je toe aan vernieuwing voor de lente of zomer?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen