opc_loader

Wensenlijst

Helemaal hip: een overhemd met bloemenprint

Helemaal hip: een overhemd met bloemenprint

In onze collectie van Menlook zien we veel overhemden met een bloemenprint. Sommige prints zijn opvallend en aanwezig terwijl andere rustig en subtiel zijn. Voor mannen die wel houden van een opvallend overhemd, is een overhemd met bloemenprint zeker aan te raden. 
Meer weten? Lees dan deze blog en andere blog’s van Menlook.

 

 

Terug van weggeweest

In de vorige eeuw werd de blouse met een opvallende print al door hippies gedragen. Zij lieten zich maar al te graag fotograferen. Maar zoals geldt voor alle overhemden met print die ooit hip waren, komen ze op een dag weer terug. We kunnen wel stellen dat 2021 het jaar is van de verschillende trendy oftewel hippe printjes. 

 

 

 

 

Kleurrijk bloemen overhemd Splash van Wolff Blitz is een is een leuk voorbeeld van een verfspat techniek uit de jaren ’70 van de vorige eeuw. Een hip overhemd met prachtige bloemvormen. Expressieve spatten van verf in kleurrijke kleurschakeringen vormen de bloemen op het zwart zachte katoen.

Het hippe overhemd met lange mouwen en klassieke kraag ziet er stijlvol en feestelijk uit.

De Flower Splash shirt met een freestyle art print is een overhemd voor alle gelegenheden en een geweldig cadeau idee!

 

Ga voor een slim fit of modern overhemd

Mannen en bloemenprint overhemden is een goede combinatie. Een slim of modern fit overhemd met leuke bloemenprint geven jou een fashionable uitstraling omdat het overhemd mooi aansluit om je lichaam. Dit is gelijk ook perfect voor onder een colbert. Een kleurrijke, in dit geval een bloemenprint, zal je meteen een hele andere look geven. 
 

 

 

 

De Neon Rozen print overhemd van Wolff Blitz uit Rotterdam laat weer eens zien hoe feestelijk een bloemenprint overhemd kan zijn. Bloemen van met neon gekleurde lijnen die mooie abstracte rozen vormen op het modern fit overhemd
Het Neon Rozen print shirt is niet alleen een feestelijk overhemd met lange mouwen en klassieke kraag. Door de fijne modern fit pasvorm van Wolff Blitz en het fijne poplin geweven katoen is het een shirt voor zowel een casual als imponerende zakelijke look onder een colbert.

 

Het combineren van overhemden met print

Je zou denken dat het lastiger is om een overhemd met een drukke print te combineren. Maar niks is minder waar. Een jeans of chino doet het natuurlijk altijd goed, dus ook staat het super met een bloemenprint overhemd. Een paar leuke kleurrijke herenschoenen en een leren riem eronder en je outfit is bijna compleet! Je moet er wel voor zorgen dat je outfit niet te opvallend en uitbundig wordt. Denk aan accessoires zoals stoere paracord armbanden van Bad Ass Bracelets om je outfit wat meer rust te geven. 

 

 

 

 

 

 

Tuin van Eden is een prachtig bloemenprint overhemd voor is goed te combineren met een jeans en colbert. Dit bloemen overhemd zorgt voor eindeloos combinatieplezier. Op het overhemd zie je prachtige kleurrijke bloemen in de kleuren rood, roze en geel in een volmaakte harmonie geschilderd. 

 

Overhemden uit de collectie van Menlook 

Ben je nog op zoek naar een mooi hip bloemenprint overhemd? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Onze overhemden bloemen hebben prachtige designs en zijn gemaakt van exclusieve langvezelig katoenOverhemden met print of kleurrijke overhemden, uit de collectie van Menlook zijn van hoge kwaliteit en Fairtrade gemaakt.

 

Bloemen blouse ‘Ambrosius’ voor heren van Wolff Blitz is een blouse met een prachtig en kleurrijk en hip bloemen print overhemd. Het overhemd heeft een dessin van een bloemstilleven van Ambrosius Bosschaert van het beroemde schilderij “Vaas met bloemen in een venster”, ook te zien in het Mauritshuis in Den Haag.

 

 

Hippe bloemen overhemd Rode Bloesem geïnspireerd op de Amandelbloessen van Vincent van Gogh. Een overhemd met de prachtige geschilderde amandel bloesems als print. De hippe rode Amandel bloesem overhemd staat heel mooi en trendy op een blauwe of zwarte jeans.  

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen