opc_loader

Wensenlijst

Hoe draag je een kleurrijk overhemd?

shirt uit de broek

Hoe draag je een print overhemd?


 
 

 

 

Een print overhemd of een kleurrijk overhemd verkrijgbaar bij Menlook kun je zowel in als over je broek dragen.
Meestal draag je een nette overhemd in je broek, de overhemden zijn vaak ook veel langer gemaakt en dan staat uit de broek echt niet. Het ziet er gewoon niet uit. In de broek is dan veel gekleder, vooral als je een pantalon draagt.

Casual overhemden kunnen hel goed uit de broek gedragen worden, maar dan moeten deze overhemden niet te lang zijn. Het staat veel nonchalanter en spontaan dan in de broek. De pasvorm van het overhemd is wel van belang. Te strak is tekent te veel en te groot wordt een zak. Je moet dus echt goed kijken naar de pasvorm wat je wilt. Een korter overhemd dat iets of wat getailleerd kan je perfect uit je broek dragen.

 

 


Print overhemd 


Print overhemden die te lang zijn draag je dus in de broek. Ben jij iemand die zijn kleurrijke overhemden of print overhemden graag uit de broek draagt, adviseer ik ook deze overhemden niet te groot te kopen. De knoopjes mogen niet onder spanning staan. Als je gaat zitten en er komt enigszins spanning op is dat geen probleem. Kortom het moet mooi afkleden. Je lost dan al heel veel op.


 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen