opc_loader

Wensenlijst

Overhemd van de week: fruit print overhemd geeft lente kriebels

fruit print overhemd

Geniet van de lente in een overhemd met fruit print. Heerlijk al die vrolijke zomerse kleuren van de citrusvruchten die dansen in het patroon. De groene frisse blaadjes in de print geven een levensechte dimensie aan het fruitige print, je waant je in een fruitboomgaarden vol met citrus bomen. Niet alleen op zonnige dagen is deze blouse met print het ultieme kledingstuk, ook op sombere grijze dagen brengt dit fruitig met de sappige citrus kleuren overhemd het zonnetje in huis.
Draag jij in je lente outfit deze overhemd met fruit print, dan voel jij je super mannelijk en ontvang je die dag alle complimenten met een glimlach.
Het katoenen overhemd met print is super luchtig door het poplin geweven kwaliteits katoen. De modern-fit pasvorm van het trendy overhemd valt als een zijden sjaal om je lichaam en voelt zacht aan. Worden de lente dagen echt warm, dan stroop je de langen mouwen op tot boven je elleboog.
Kortom heren een perfecte lente look met dit kleurrijk overhemd van Wolff Blitz die je fijn kunt combineren met zomerse jeans, linnen broek of een korte broek als je een heerlijke lentewandeling gaat maken met je partner.
In de shop van Menlook bruist het. De kleuren en unieke prints zijn vol energie. De overhemden met print zijn sprankelend, bijzonder, trendy en hip. Deze week schiet er de fruit print overhemd eruit door het zonnige weer buiten, het is een echte aanrader. Het geeft mij inspiratie om te gaan matchen voor een lente outfit waar we blij van worden. 
De heerlijk sappige sinaasappel, verfrissende zure citroen in je drankje of een fruitsalade als heerlijk tussendoortje. De citrus vruchten zorgen naast een gezond lichaam ook voor een dosis goed humeur. 
Fruit staat toch zomerse kleuren oranje, geel en fris groen. Vrolijkheid, zonneschijn, vitamine, gezondheid en natuurlijk gewoon heerlijk lekker. De frisse kleurencombinatie van de citrusvruchten zorgen voor een feestelijke uitstraling.

De citrus op je outfit

Met een overhemd met fruit print is het altijd lente. Hoe grijs het buiten ook is. Als het overhemd met vrolijke citrusvruchten gecombineerd wordt met wit, straalt het nog veel meer in de zon. Daarom is het een goed idee om het kleurrijke overhemd met print te combineren met een basic wit shirt en een effen lichte broek. Maak niet alle knoopjes van dicht voor een vlottere casual look.
Top dit fruitig shirt af met leuke accessoires, witte sneakers is een perfecte aanvulling op deze fruitige voorjaarslook. Sieraden kunnen voor de man natuurlijk ook niet achterwegen gelaten worden. Vooral met opgestroopte mouwen is een leren wikkel armband van Terra Genova een stoere, maar ook trendy aanvulling. Combineer deze stoere armband met een elegante witte natuurstenen kralen armband steel en stone van Bad Ass Bracelets om de puntjes op de i te zetten.
Overhemd met fruit print is zoals je kunt zien een prachtige lente outfit waar je lang plezier aan kunt beleven en in vele outfits te matchen. Voor u een goede reden om ook wat fruit in uw garderobe toe te voegen om de lentekriebels kracht bij te zetten.

Trendy armband Wrapper brown is een leren wikkel armband van ca 0,5 cm breedte, die je drie keer om de arm gewikkeld wordt.

Badass bracelets Steel & Stones Turkoise van Bad Ass Bracelets is een stoere armband mannen met een mooie wit/grijs structuur natuursteen van eerste kwalititeit. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen