opc_loader

Wensenlijst

Slim fit overhemd voor heren met print

slim fit overhemd heren met print

Een slim fit overhemd voor heren met een leuke opvallende print hebben een mooie aansluitende pasvorm. Een slim fit pasvorm heeft een slanker gesneden rugpand, waardoor het overhemd beter aansluit op het lichaam. Het overhemd is enigszins getailleerd, zodat het mooi rondom het lichaam heen zit van mensen, zelfs bij mannen met een buikje. Overigens is het niet de strakste fit die er is op het gebied van overhemden, want dat is de extra slim fit. De slim fit overhemd is de uitkomst voor mensen die moeite hebben bij het vinden van een overhemd in de juiste maat. Vooral de wat slanke mensen kampen met dit probleem. Als zij een overhemd dragen, sluit deze vaak niet mooi rondom het lichaam. 
Slim fit overhemd winnen aan populariteit. De laatste nieuwe slim fit overhemden  van BB Chum zit er in het katoen een beetje stretch verwerkt, waardoor het hemd nog fijner zit.

Hippe heren overhemden

De hippe heren overhemden van BB Chum hebben een slim fit pasvorm en dat gaat perfect samen met de eigentijdse aparte prints. 
Al deze overhemden hebben een speels uiterlijk en kleurrijke details in de print. Zelf de knopen hebben een trendy uitstraling en geven het overhemd net dat laatste zetje in de hippe richting van slim fit heren overhemden. Hippe overhemden of ook wel trendy overhemden genoemd kun je zowel casual als business dragen. De trend van de laatste tijd is toch wel de rijk uitgewerkte overhemden met kleurrijke prints. Met name op een mooie zomerse dag, dragen wij mannen sneller een overhemd met een opvallende print of rijk uitgewerkt dessin. Je kunt dan denken aan een bloemenprint of een uitgewerkt patroon met grafische prints met een retro of vintage look. 
Slim fit overhemden van het merk BB Chum overhemden zijn van 100% katoen. Dit katoen is de beste ter wereld en en door de vezels van dit prachtige katoen voelt het zacht aan, alsof het een tweede huid is. De overhemden zijn sterk, koel en ademend én het is in staat veel vocht te absorberen.
Hippe overhemden heren Polka Chase van BB Chum met een hip patroon van kleurrijke dots op het strak geweven wit katoen. Klassieke dots in mooie volle kleuren en met de precisie van een kwast geprint maakt het overhemd tot een waar kunstwerk en een eye opener voor je omgeving.
Een slim fit overhemd met stippen of dots is goed te combineren met een jeans en door de slim-fit pasvorm met een getailleerd colbert voor de man die echt even iets anders wil. Het dragen van dit hippe overhemd heren geeft de dag niet alleen veel vrolijkheid, maar ook de vrijheid om je te kleden in een look die jij wil.

 

Hippe overhemden heren Polka Chase Hippe overhemden heren Polka Chase



 

Mannen en print overhemden

Mannen en print overhemden is een goede combinatie. Met een slim fit overhemd met print laat je echt zien wie je bent en waar je voor staat. Of het nu in je vrije tijd is of voor de formele situaties. De slim fit kleurrijke overhemden voor heren geven jou een fashionabele uitstraling om dat het overhemd mooi aansluit om je lichaam. De overhemden met een redelijk slanke pasvorm zijn perfect voor onder een colbert. Je pakt er een nette chino of pantalon bij en jij gaat stijlvol en gekleed de deur uit. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor de casual look en het slim fit shirt dragen op een spijkerbroek of jeans met vlotte sneakers. Je kunt het heel rustig houden door een uni overhemd te dragen. Maar soms wil je eens een keer iets anders. Dan ben je bij Menlook op het goede adres. Een kleurrijke print overhemd print of bloemen blouse zal je meteen een hele andere look geven. Ervaar het maar eens en je zult versteld staan hoeveel complimenten je krijg van vrienden en collega's. Je creëert dus je in een handomdraai een geheel andere look. Voor veel mannen onder ons zal een overhemd een dagelijks kledingstuk zijn. Dan wil je ook graag dat deze perfect zit en je deze zo min mogelijk hoeft te strijken. De overhemden van BB-Chum zijn bijna strijkvrij en kreukvrij en daardoor een gewild overhemd. Zoals ‘heren overhemd Giraffe print’ van BB Chum is een slim-fit overhemd met een print van groepjes giraffen op een nacht blauwe/zwarte fond van katoen. Een kleurrijk overhemd met de ideale BB Chum schnitt zorgt ervoor dat het hippe shirt licht getailleerd om je lichaam valt, 97% katoen/ 3% el. niet te strak en niet te los voor een verzorgde look en voldoende bewegingsvrijheid. Bijna geheel kreuk- en strijkvrij


 

Heren overhemd met giraffe print Heren overhemd met giraffe print


 

Flower power en de bloemen overhemd

Flower power en de bloemen staat voor aankomend seizoen ook weer hoog in het lijstje van favoriete prints voor de slim fit overhemden. Ontwerpers in de mode doen niets liever dan vervlogen mooie tijden van weleer herleven, gecombineerd met de fascinerende aantrekkingskracht van de bloem. Het zal u niet verassen dat een bloemenprint of bloemen dessin wederom een opmars maakt. Bloemen hebben de tand des tijds doorstaan dankzij hun kleur en zeggingskracht. Draag een t-shirt, blouse of jasje in dit vrolijke motief en combineer het met iets rustigere items. Wie graag uitpakt gaat voor een slim-fit overhemd met bloemetjes gecombineerd met een chino of jeans.
Kijk maar eens naar het Hippe bloemen overhemd Flourising van BB Chum, een romatische explosie van bloemblaadjes en kleur op strak diep donkerblauw poplin geweven katoen. Een opvallende bloementjes blouse in verschillende kleuren hemel blauw en diep roze verwerkt zijn. De semi-spread boord, enkele manchetten en de stemming van de diep blauwe achtergrond geven dit slim-fit overhemd de moderne uitstraling van een bloemen overhemd. Door dit alles krijgt het shirt  een trendy uitstraling en geeft jet je outfit een vrolijke fleurige touch.  


 

Hip bloemen overhemd Flourising Hip bloemen overhemd Flourising



Slim fit overhemd met jaren 70 look

Hetzelfde en tóch anders, maar dan in een slim fit overhemd in plaats van de regular fit uit de jaren 70. Hoewel bloemen, dieren, gekke of aparte vormen of andere op de jaren 70 geïnspireerde prints niks nieuw onder de zon zijn, zijn het wel dé patronen waar we altijd naar uitkijken.Te midden van een zee van minimalisme zijn deze gedurfde nieuwe dessins een welkome onderbreking waar BB Chum wel raad mee weet en in hun collecties op ingespeeld hebben. Een slim fit overhemd met hippe print combineer je met een eenvoudige jeans, t-shirt en sneakers voor een casual look waar mannen en vrouwen voor omdraaien als jij op de boulevard loopt. All out ga je natuurlijk in een print overhemd gecombineerd met een kostuum. 
Overhemd met retro print, de Rocking Rotery van BB Chum is een blauw katoenen overhemd met retro stippen print. Het retro overhemd heeft een kleine spreadboord en een slim-fit pasvorm met een kleine stretch voor een comfortabele fit. Een prachtig retrostijl shirt met een onovertroffen vormgeving van de jaren 60-70. Een boeiend en kleurig overhemd die je niet mag missen in je garderobekast. 


 

Overhemd met retro print 'de Rocking Rotery' Overhemd met retro print 'de Rocking Rotery'




 





Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen