opc_loader

Wensenlijst

Najaar bij Menlook

najaar bij menlook

Najaar bij Menlook

Wij van Menlook krijgen in het najaar energie, als de mannen in onze collectie kleurrijke print overhemden juist dat overhemd vinden, waar ze zich thuis in voelen!

Kleurrijke, hippe, aparte bijzondere, print overhemden is namelijk onze passie binnen de mannenmode.Wij zoeken tijdens de inkoop, naar de leukste, mooiste, opvallendste, maar ook stoerste items waar mannen zichzelf in kunnen zijn en waar ze de show mee kunnen stelen. Mannen staan dan letterlijk in de “spotlights”.
We zijn steeds op zoek naar nieuwe items, maar ook verrassende artikelen, accessoire’s voor de kritische man in onze webshop. Menlook vindt het namelijk belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze winkel.
Ben je op zoek naar die ene kleurrijke overhemd waarmee je naar je werk kunt gaan of zoek je een apart print overhemd voor een feestje waar je binnen kort naar toe gaat, zodat jij feestelijk kunt swingen. Kijk dan ook nog even 
Naar een paar kleurrijke heren schoenen om je outfit voor het swing feest compleet te maken. Mooie puntschoenen  met een leren zool waar je op de dansvloer goed kunt schuiven en glijden.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen