opc_loader

Wensenlijst

Heren overhemden met vlinders van BB Chum en Wolff Blitz

vlinder overhemd Menlook


Heren overhemden met vlinders doen het altijd goed bij een casual outfit. Een overhemd met vlinders geeft ons de vrijheid van licht en lucht. Het fladderen van bloem naar bloem om naar eten te zoeken. Dat zijn momenten voor de mens dat een vlinder opvalt. Een vlinder valt dan op door de kleur of door een patroon aan kleuren. Ook associeren wij vlinder met mooi weer, zonneschijn en het warmere seizoen.

Vlinder overhemd BB Chum

Print overhemd voor heren met vlinders van BB Chum is en mooi wit overhemd voor met kleurrijke fladderende vlinders. De vlinders zijn bijna levensecht zodat je de neiging krijgt om de vlinder voorzichtig van je overhemd te halen. Een fijn overhemd voor de zomer met een zomers levendigheid en de koelte van het witte 100% katoen.

Een ander fijn overhemd met fladderende vlinders die van bloem naar bloem vliegen op zoek naar nectar en het leggen van de eitjes is het bijzondere heren overhemd “Vlinders” Een overhemd met een kleurrijke bloemenveld waar het voor de vlinders goed vertoeven is. Dit bijzondere overhemd is ook heel fijn te dragen in de zomer door het 100% katoen dat vocht goed opneemt en zorgt voor koelte. Een overhemd met chique uitstraling onder een licht kleurig colbert en mooie jeans. Draag je het alleen met een mooi gewassen jeans en sneakers dat is het een hippe look en een trendy outfit voor een mooi feest.

Vlinder overhemd Wolff Blitz

Ook Wolff Blitz heeft kleurrijke print overhemden voor heren met vlinders. Heren overhemd bloemen en vlinders is een kleurig overhemd met herfstbladeren waar de verdwaalde kleurige vlinders nog ronddartelen van blad naar blad. Een overhemd welke mooi staat bij een jeans, het geeft een trendy en casual look waardoor je meteen alle aandacht naar je toetrekt. De heren overhemden van Wolff Blitz hebben allemaal een hoge kwaliteit katoen en zijn poplin geweven. Het poplin voelt zacht en comfortabel aan op de huid en geeft het katoen enigszins een mooie glans.
De botanische mix van kleurige vlinders en kleurrijke bloemen staan centraal in het papillon design van het vlinder en bloemen overhemd voor heren van Wollf Blitz.
Het overhemd heeft een verfrissende trendy en casual look en voor vele gelegenheden geschikt.

Vlinderleven als inspiratie voor overhemden

In deze film van " De Vlinderstichting"  zie wij wat vlinders nodig hebben om te leven. We zien de vlinders van bloem naar bloem vliegen voor de nectar en voedsel. Dat zijn de momenten die bb chum en Wolff Blitz gebruikt hebben om de vlinder te bestuderen voor op de overhemden. BB Chum print overhemd voor heren "Vlinders" met een compositie van kleurrijke vlindertjes zien we dat de ontwerper goed gekeken heeft hoe vlinders in de natuur leven.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen