opc_loader

Wensenlijst

Bad Ass Bracelets stijlvolle armbanden voor mannen

bad ass braselets

Bad Ass Bracelets stijlvolle armbanden voor mannen

De Bad Ass Bracelets stijlvolle armbanden voor mannen worden in Nederland steeds populairder. Niet alleen onder de jongeren, maar ook bij volwassen mannen is het dragen van deze stijlvolle armbanden steeds populairder aan het worden. Dat is niet voor niets, Bad-Ass Bracelets armbanden zijn niet alleen stoer, ze zijn van een uitstekende kwaliteit.

Bad Ass Bracelets

De Bad Ass Bracelet zijn stijlvolle armbanden voor mannen voor een scherpe prijs.
Eigenaar Jeroen van Bad Ass Bracelets ontwerp en produceert samen met zijn broer de paracard armband voor mannen en de trendy armbanden “ mens black steel bracelets”.
De collectie hippe armbanden is erg uitgebreid en krijgt paar keer per jaar een update met nieuwe modellen, technieken of kleuren.

Collectie Bad Ass Bracelets armbanden 

Bad Ass Bracelets biedt een collectie armbanden voor een breed scala gelegenheden. Het mooiste om armbanden uit de collectie te combineren. Een black steel armband samen met een steel & Stones armband geeft meteen een stoerder uiterlijk, je hebt dan ook wat om je pols zitten en dat vraagt aandacht.
Paracord armband dragen veel mannen singel om de pols, maar door een armband van paracord te combineren met Terra Genova armbanden van gevlochten of gesneden leer met opvallende verzilverde elementen en sluitingen kom je tot de stijlvolle armband voor mannen.

Bad Ass Bracelets als cadeautje

Je kunt natuurlijk samen met je man / vriend een stoere armband bij Menlook uitzoeken, dan weet je ook dat hij hem zelf ook, mooi, vet of gaaf vindt. Maar hoe leuk is het om je man/vriend te verrast met een armband of mooie overhemd van Menlook.
Vrouwen vinden het leuk om sierraden te krijgen, maar heel veel mannen ook.
Bovendien wordt de stoere armband voor mannen in een mooi zwart jute buidzakje geleverd. Leuk als cadeau maar ook fijn om de Bad Ass Bracelets in te bewaren.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen