opc_loader

Wensenlijst

Sock My Feet: een leuk Valentijns cadeau voor hem

sock my feet valentijns cadeau


14 februari, Valentijnsdag: de dag om je stille liefde de liefde te verklaren of om jouw lover te laten weten dat je na al die tijd nog steeds van hem houdt. Daar hoort natuurlijk een cadeautje bij! En iets leuks om te doen samen maakt de dag compleet. Menlook heeft uiteraard genoeg ideetjes om het hart van jouw Valentijn (opnieuw) te veroveren met leuke sokken van Sock My Feet

  1. Blijf lekker thuis met de voeten met de nieuwe leuke sokken van Sock My Feet op tafel om te pronken en te laten zien hoe blij je bent met deze fijn zittende leuke sok.
     
  2. Maak een romantische wandeling op je nieuwe sokken en laat je partner weten dat ze ook tijdens het lopen fijn zitten.
     
  3. Doe een Valentijns speurtocht voor je liefje door de sokken van Sock My Feet op een van de plekken te verstoppen waar jullie beide bijzondere herinneringen aan hebben. Denk aan jullie eerste ontmoeting, jullie eerste kus en eerste date bijvoorbeeld.
     
  4. Organiseer een huiskamerdisco met de muziek van de muzikant op de sok. Menlook heeft muziek sokken voor een onvergetelijke Valentijnsdag van SocK My Feet David Bowie, Sock my Feet John Lennon en van de legendarische Rolling Stones gitarist Sock My Feet Keith Richards. 

Sock My David Bowie Sock My David Bowie 

Sock My Feet David Bowie zijn mannen sokken met een bijzondere fotoprint van lp hoezen van Bowie. Deze Rock Legende zorgt ervoor dat jij je weer een musicale held kunt voelen en dat jou muzieksmaak kan zien. De sokken zijn gemaakt van zacht Egyptisch Katoen en is een echte eycatcher.Sock My Feet David Bowie is een multicolor naadloze sok met gladde teennaden en een niet knellende boord, gemaakt van comfortabel Egyptisch katoen. De opvallende en unieke afbeeldingen op de sokken zijn slijtvaste en blijven tijdens het dragen haarscherp. Ook na veelvuldig wassen is de fotoprint als nieuw en kleurrijk. Met of zonder giftbox ook leuk als Valentijns cadeau.  

Sock My Cigar Sock My Cigar


 

Sock My Cigar is een fijn zittende herensok met een print van een sigaar rokende man met een glas whiskey. Deze naadloze sok is gemaakt van comfortabel Egyptisch katoen. Geprint met een unieke deep-print techniek van Sock My Feet, ook nu blijven de afbeeldingen tijdens het dragen altijd haarscherp ondanks de dampende sigaren.
Wat de mensen ook vinden als ze deze sokken onder je jeans vandaan zien komen? Ben je een echte sigaar kenner of gewoon een tikkeltje maf? Wij keuren beide goed. De sokken zijn gemaakt van heerlijk zacht, ademend katoen.
Sock My Cigar een leuk cadeau voor de man en vooral in een veilig gouden of zwarte giftbox hebben we geen last van de sigaar dampen. Wij maken er bij Menlook een mooi pakketje van inclusief het bekende persoonlijke kaart. Sock My Feet is een multicolor naadloze sok voor mannen gemaakt van comfortabel Egyptisch katoen, waardoor het net als sigarenrook de sokken heerlijk zacht aanvoelen en blijven ademen. Sock My Cigar is geprint met een unieke deep-print techniek. De opvallende en rokerige afbeeldingen van sigaren en whiskey op de sokken zijn slijtvast en blijven tijdens het dragen haarscherp. Ook na veelvuldig wassen is de fotoprint als nieuw en kleurrijk. 


 

Sock My Vincent van Gogh Sock My Vincent van Gogh 

Sock My Vincent van Gogh is een heren sok met een print van de Sterrenacht uit het Vincent van Gogh museum in Amsterdam. De sokken zijn gemaakt van een fijne katoensoort waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen en blijven ademen. Sock My Vincent van Gogh samen met de zwarte giftbox van Sock My Feet is een leuk cadeau voor de man. Wij maken er bij Menlook voor Valentijn een mooi pakketje van. 


 

Sock My Rembrandt van Rijn Sock My Rembrandt van Rijn


 


 

Sock My Rembrandt van Rijn is een heren sok met een print van de Nachtwacht uit het Rijksmuseum in Amsterdam. De sokken zijn gemaakt van een fijne katoensoort waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen en blijven ademen. Sock My Rembrandt van Rijnsamen met de zwarte giftbox  van Sock My Feet is een leuk cadeau voor de man. Wij maken er bij Menlook voor Valentijn een mooi pakketje van.  

Sock My Feet Vermeer Sock My Feet Vermeer
 

Sock My Feet Vermeer is een prachtige heren sok met het schilderij "meisje met de parel"  van Johannes Vermeer om cadeau te geven of te krijgen. Het is een trendy sok met een perfecte mix van kleuren van het wereldberoemde schilderij uit het Mauritshuis. De sokken zijn gemaakt van een fijne katoensoort waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen en blijven ademen. Sock My Vermeer in een zwarte giftbox is een leuk cadeau voor de man. Wij maken er bij Menlook voor Valentijn een mooi pakketje van. 


 

Sock My John Lennon Sock My John Lennon 

Sock My Feet weet met de John Lennon print je, “all we need” is Peace te laten voelen. Deze kleurrijke sokken met unieke print zijn een tribute aan de legende en maken jou elke dag een beetje kleurrijker. Imagine, met deze leuke John Lennon sokken aan je voetenHeerlijk zachte katoenen sokken met een unieke print en gladde teennaden en een niet knellende boord. Tijdens het swingen op de muziek van John Lennon en de Beatles blijven je voeten mooi droog omdat de sokken ademen.
Met of zonder giftbox, Sock my Lennon is heel leuk als Valentijns cadeau.


 


 

Sock My Feet als Valentijns cadeau voor mannen die echt iets anders willen!

De sokken van Sock My Feet zijn sokken waarmee de outfit van je vriend of partner helemaal kunt afstylen. Je laat als partner zien dat je gaat voor de details in zijn outfit en kiest voor toffe sokken om een statement te maken. Streetwear met een verhaal als hij Feet My Socks matcht met overhemden met print van Wolff Blitz of kleurrijke overhemden van Bb chum, zeker als je daar de pijpen van je jeans oprolt.
De sokken van het merk Sock My Feet maakt kwalitatief hoogwaardige sokken voor mannen om je voet niet alleen te beschermen tegen je schoen, maar om je voet en enkels ook te betrekken bij verschillende outfits. Sokken zoals je kunt zien met een dosis humor in de prints en een gewaagde knipoog om te prikkelen. Het zijn sokken met unieke prints die door diepdruk technologie op een hoogwaardig katoen zijn geprint.
Gelukkig hebben de klanten van Menlook een berg met lef, maar ook veel humor om deze rebelse sokken te dragen. De sokken mogen gewoon gezien worden net als de print overhemden. Je hoeft de Sock My Feet sokken niet te verstoppen onder je broek net als bij al die saaie effen of ruitjes en streepjes sokken. 
Super leuk om deze prikkelende sokken zelf te dragen maar ook om met Valentijn cadeau te geven!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen