opc_loader

Wensenlijst

Prachtige trendy herenschoenen voor een originele look

kleurrijke schoenen

Ben jij een fan van de kleurrijke printoverhemden die Menlook aanbiedt? Combineer je favoriete overhemd dan met hippe kleurrijke herenschoenen met een patroon, reliëf of print van Men Of Global om je look helemaal af te maken. Denk bijvoorbeeld aan een pythonprint, een grafische zwart-witopdruk of een bladerdessin. MOG heeft comfortabele leren schoenen die ambachtelijk zijn gemaakt. De veters zijn uitgevoerd in opvallende contrastkleuren. Ben jij een man van contrasten? Waag je dan aan een paar prachtige veterschoenen met een in het oog springende print! Lees snel verder na de afbeelding...

Handgemaakte schoenen van Men of Global

Men of Global is een jong merk dat samen met het gerenommeerde Alpelle Lederwaren sinds 2014 schoenen voor mannen uitbrengt. Deze schoenen worden ontworpen door de creatieve fashion designer Jeanpaul Croqué, die zich laat inspireren door diverse culturen. De collectie biedt klassieke gaatjesschoenen, gespschoenen en veterschoenen in neutrale kleuren, maar ook kleurige en opvallende exemplaren, die Menlook uiteraard voor je geselecteerd heeft. Kleurcombinaties als blauw met zwart, zwart met wit en stijlvol paars zorgen voor een niet alledaagse uitstraling. Ook matchen de schoenen geweldig met de kleurrijke riemen uit ons assortiment.

Naast veterschoenen met een originele print zijn er ook trendy modellen van lakleer. Er is dus echt voor ieder wat wils. Zowel de binnen- als de buitenkant van de diverse modellen zijn gemaakt van echt leer. De schoenen zijn voorzien van comfortabele binnenzolen en een leren zool. Ondanks hun puntige afwerking zijn ze ook geschikt voor de wat bredere voet. Wat verder niet onbelangrijk is: de prijzen van deze handgemaakte items zijn heel aantrekkelijk. Zo kies je dus voor een product dat voor een redelijke prijs een hoge kwaliteit biedt. En zeg nou eerlijk, heb je ooit een herenschoen gezien met de print van muziekinstrumenten? Perfect voor alle muzikanten onder ons! 

Er hip en goed uitzien met een kleurrijk overhemd

Deze kwaliteitsschoenen van MOG zijn heel goed te combineren met een net pak en een overhemd met een chique uitstraling. De leren schoenen van dit dynamische merk maken daarnaast ook een vrijetijdsoutfit met jeans en een kleurig dessinoverhemd tot in de puntjes mooi af. Tot in de puntjes van je mooie schoenen, welteverstaan. Wij hebben niet alleen mannenoverhemden met excentrieke prints, maar ook met subtiele en rustige opdrukken. Kijk bijvoorbeeld bij de shirts van BB Chum en Haupt. Hiermee kan je precies de look samenstellen waarin jij er op je best uitziet. Gekleed, nonchalant of trendy. Dat geeft een goed gevoel!

Wil je je look helemaal afmaken? Ook daar zit je bij Menlook helemaal voor aan het juiste adres. Naast bijzondere overhemden, kleurrijke herenschoenen en handgemaakte leren riemen hebben we namelijk ook de meest stoere armbanden voor je in petto. Zie je de look al voor je? Een stoer overhemd met print boven je pantalon, te gekke opvallende herenschoenen rond je voeten en een Bad-Ass bracelet om je armen? Ja, bad-ass is hoe je er vervolgens uit ziet, maar dat is ook gewoon het merk armbanden dat we hier in de shop aanbieden. En dan kun je ook nog eens kiezen uit de hippe Terra Genova armbanden, die leer met kralen én metaal combineren voor de meest stoere look. 

Ook geweldig als cadeau

Kortom: voor je hele outfit zit je bij Menlook goed. Niet alleen voor jouzelf, overigens. De producten van Menlook zijn ook geweldig als cadeau! Vind je dus dat jouw partner, vriend, collega, vader of ander familielid zich ook wel eens wat excentrieker mag kleden, dan staat je heel wat shopplezier te wachten in onze shop. Voor advies kun je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen