opc_loader

Wensenlijst

Hoe val op met een heren overhemd van Menlook?

Hoe val op met een heren overhemd van Menlook?

Er is toch niets leuker dan op te vallen met een heren overhemd uit de collectie van Menlook. Ga van tijd tot tijd eens uit je dak met iets opvallends in je kledingstijl. Dat kun je toch het beste doen met een eyecatcher als een overhemd met print uit onze collectie print overhemden en kleurrijke overhemden.

 

 

Kies een gewaagde of gekke print

Retro of schilderij prints van beroemde kunstenaars worden gezien als zo’n te gekke print. Ga uit je comfortzone en draag een gekke print! Hierbij hoef je dus niet perse te denken aan stippen of strepen, maar uit een prachtige retro design uit de jaren ’70 met een patroon van de oneindige vorm als print op het strak geweven blauw katoen. Met ‘Retro overhemd Boogie Night blue’  is een echt old school print shirt voor heren en zit heerlijk comfortabel. Met dit heren overhemd kun je opvallen zonder het middelpunt van alle aandacht te zijn.
Ga je liever voor klassiek met een gewaagde print, dan heeft Menlook van kunstenaar Jheronimus Bosch het heren overhemd ‘Monsters’, een surrealistische voorstelling raadselachtige naakte figuren en duivelse monsters. Een ware eyecatcher.
Maar je kunt ook voor prints kiezen met bloemen. Hoe kleurrijker, hoe meer power het toevoegt aan je look.  

Een print van Wolff Blitz of BB Chum zorgt voor een toffe variatie! Van schilderij tot bloemetjes en van retro naar hip: je hebt meer dan genoeg om uit deze collectie te kiezen . Een shirt of overhemd met een print uit deze collectie is een goed idee om op te vallen en mag niet gemist worden in je garderobe.

 

Lees ook: Ook toe aan een overhemd met gekke print

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een goed pasvorm valt op

Ook de pasvorm van je kleding en in deze blog het overhemd doet veel voor de uitstraling. Verschillende overhemden merken hebben verschillende pasvormen. De pasvorm bepaalt hoe het overhemd valt. Het is verstandig een pasvorm uit te kiezen die aansluit op uw lichaamsbouw. Wolff Blitz heeft de de modern-fit en tailored-fit pasvorm welke mooi om je lichaam vallen en mooi de overhemden met print kleden mooi af. De overhemden met een modern en tailored fit pasvorm zijn geschikt voor mannen met een buikje of voor mannen die houden van een overhemd dat niet te strak zit. De kleurrijke overhemden van BB Chum hebben allemaal een slim-fit pasvorm, deze sluit mooi om het lichaam, maar niet te strak. Een slim fit overhemd met kleurrijke print is geschikt voor mannen die graag een overhemd dragen dat naar het lichaam vormt.

 

Lees ook: Modern fit overhemden met print voor heren

 

Lees ook: Slim fit overhemd voor heren met print

 

 

Laat de kleur spreken van je kleding

Als je wilt opvallen in kledingstijl of graag in de aandacht staan met je look, kijk je als eerste naar kleur. Welke kleur(en) versterken mijn boodschap om op te vallen? Elke kleur geeft uiteraard een ander signaal af. Het zou jammer zijn als de kleur die jij draagt het tegenovergestelde van jouw boodschap uitstraalt. Stem jij de kleur af op de gelegenheid, op hoe jij je voelt of op wat jij wilt bereiken? Je kunt heel veel doen met de kleur in je overhemd met print, maar je moet wel eerst bepalen wat jij wilt. 
Maak de print die je hebt gekozen en de kleur van je look tot één geheel. 

 

Lees ook: Gekleurd overhemd en je persoonlijkheid

 

 

 

Opvallende accessoires

Je creëert ook meer drama en power in je mannelijke outfit door voor een opvallend accessoire te kiezen. Dit kan een stoere paracord armband zijn van Bad Ass Bracelets, kleurrijke sokken met opvallende prints van Sock my Feet of een riem. Het oog wordt ook gelijk naar dit accessoire toe getrokken dus kies bewust waar en wat  je het draagt.
 

Lees ook: De meest stoere armbanden om te dragen bij je print overhemd

 

 

 


 

Jouw heren overhemd met print

Nu je naar al deze stappen in de blog hebt gekeken ben je er klaar voor om met je kleding op te vallen en aan de slag te gaan. Het shirt met kleurrijke opvallende print van Menlook gebruik je als eyecatcher en al het andere combineer je er om heen totdat het matcht met de print.
 

Lees ook: Mix & match hippe heren overhemden voor bohemian look 

 

 


 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen