opc_loader

Wensenlijst

Een kleurrijke riem cadeau doen

kleurrijke-riemen-cadeau

Wil jij een leuke heren riem ls cadeau geven, dan heeft Menlook een mooie selectie heren riemen met opvallende kleuren en prints. Het geven van een heren riem is niet alleen handig, maar natuurlijk ook nog eens leuk om te geven. De meeste mannen dragen dagelijks een riem en zij hebben er allemaal wel een paar in de kast liggen.
Een kleurrijke heren riem is een mooi accessoire voor een man! Zeker in combinatie met een print overhemd op een spijkerbroek kan een riem de outfit afmaken. De kleurrijke heren riem met print is voor mannen dus het ideale middel om leuke combinaties te maken met de kleurrijke heren overhemden van Menlook.


Menlook is en webshop die zich specifiek richt op de aparte unieke heren riem van goede kwaliteit. Dit is waar je naar op zoek bent. Riemen moeten niet alleen mooi zijn, ze moeten lang mee kunnen gaan, dus enkel de beste is goed genoeg. Deze exclusieve riemen zorgen voor de finishing touch. Echt een must-have in je kledinggarderobe.


Als u een keuze heeft gemaakt, check dan nog altijd even welke maat hij nu draagt, een veel te kleine riem is niet fijn om te krijgen. Is de riem te groot, dan kunt u die op zelf heel makkelijk de riem op maat maken. Weet u de juiste maat, dan maakt Menlook de kleurrijke heren riem voor u op maat.


Alle riemen gaan bij Menlook in een mooi zwart doosje samen met een geschreven kaartje.
Wilt u een persoonlijke tekst op het kaartje, dan kan dat altijd. Laat het ons via mail weten.


Of het nu je man, je partner, je vader of bijvoorbeeld een goede vriend is. Bij Menlook vind je de riem waarmee je die leuke man kunt verrassen. Je vindt bij ons dat leuke cadeau waar hij blij van wordt.

 
Blue phyton heren riem


Purple brown corodile riem


White leaf heren riem

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen