opc_loader

Wensenlijst

Dit zijn de 5 grootste modetrends voor herfst en winter prints 2022/2023

Dit zijn de 5 grootste modetrends voor herfst en winter prints 2022/2023

Op zoek naar dé modetrends voor heren overhemden voor de herfst en winter van 2022/2023? We hebben genoten van het prachtige weer deze zomer, maar het is nu écht voorbij en het is hoog tijd om ons te storten op het volgende seizoen.
Wat zijn voor de heren de modetrends voor het najaar van 2022? 
Eerlijk is eerlijk: we hebben er zin in, want de prints die wij presenteren in de winkel en webshop van Menlook beloven veel goeds.
Van uitgesproken kleurrijke prints van kleine bloemetjes tot aan een chique bloemenprint op blauwe retro ondergrond van katoen. De prints voor herfst/winter 2022 zijn stuk voor stuk met kleuren die hybride levensstijlen en tegenstrijdige verlangens weerspiegelen. Het modebeeld wordt ook elk seizoen kleurrijker.
Benieuwd naar de grootste collectie print overhemden voor dit najaar? Menlook zet de grootste trends van prints voor het najaar 2022 voor je op en rij.

 

Gustav Klimt bijzonder heren overhemd 

 

1

Opvallende herfst print

De eerste in dit rijtje mode voor de herfst van 2022. Het kan dit najaar niet gek genoeg: hoe kleurrijker en opvallender je overhemd, hoe beter. Ga bijvoorbeeld voor een opvallende schilderij print van Gustav klimt ‘de maagden’. Wolff Blitz en Menlook zijn het er helemaal over eens: opvallende prints voor mannen viert hoogtij dit najaar. Kleur fleurt op en helpt je zelfvertrouwen te tanken. Gelukkig is er gaandeweg steeds meer aandacht voor een kleurrijkere garderobe voor de man.

 

Herfst overhemd met bloemen en vlinders

 

2

Blouse met herfstkleuren print

Bij Menlook vind je een blouse in herfstkleuren waarmee je heel gemakkelijk je outfits kan transformeren naar het nieuwe seizoen.
Een print met een opvallend patroon van herfst bladeren. Ben jij op zoek naar een comfortabel overhemd voor je garderobe met een opvallende en leuke uitstraling? Dan is heren overhemd bloemen en vlinders met rode, gele en oranje bladeren gegarandeerd een aandachtstrekker dit najaar. Een overhemd welke mooi staat bij een jeans voor een casual look

 

Paul Klee print overhemd

 

3

Kleur in je herfstgarderobe

Breng kleur in je herfstgarderobe met een blouse van kleur expert Paul Klee. Voor komend seizoen is het kleur troef – de hele regenboog komt langs en het mag gerust over de TOP zijn. Er gaat niets boven een goede dosis kleur.
Draag over het Paul Klee print overhemd een Blauw gilet van Carl Gross en je bent klaar voor de herfst. Het voordeel van een gilet is dat het meteen een zekere zakelijkheid uitstraalt en toch intussen beschouwd wordt als een casual klassieker. Wordt het kouder in de winter combineer dit dan met een blazer of colbert om er helemaal volgens de trends bij te lopen.

 

Jan Mankes met bomenrij print overhemd

 

4

Herfst blouse met unieke prints

Met onze unieke prints kan je jouw artistieke kant laten zien, de  exclusieve en unieke designs zijn geïnspireerd op beroemde kunstwerken van bijvoorbeeld Van Gogh, Vermeer of Rembrandt. Kies voor een herfst blouse met een van deze oogstrelende prints van een Nederlandse grootmeesters uit de schilderkunst voor een wat meer chique look. Bijvoorbeeld een heren overhemd van Jan Mankes met een prachtige en verstilde bomenrij van van bomen onder blaadjes in de winter.
Een print kan zorgen voor nog meer kleur, schwung en persoonlijkheid, zonder dat je te veel denkwerk voor de kiezen hebt. Precies waar we dit najaar naar op zoek zijn. Het keuzeproces is immers vrij eenvoudig: “je vindt het blouse met een unieke herfst print mooi of niet”.

 

Bloemen print overhemd Wolff Blitz Birds

 

5

Comfortabel en leuke uitstraling

Opvallende, leuke en te gekke prints zijn onmisbaar op dit lijstje van trends voor het najaar van 2022. Dat deze heren overhemden met print ook nog comfortabel zitten is de perfecte toevoeging aan je tijdloze garderobe. Hoewel het koudere seizoen van het jaar zoals ook dit jaar weer grotendeels meerdere donkere en neutralere kleuren met zich mee brengt, verschijnen er ook iets opvallendere kleuren in de prints én met name interessante kleurencombinaties.
Bekijk de ruime collectie van Menlook en vind de blouse met print die deze herfst helemaal bij jouw persoonlijke stijl past en waarmee je er binnen een handomdraai chic met een leuke uitstraling uitziet.

 

Hoe nu verder?

Nu ben je op de hoogte van de belangrijkste modetrends voor mannen in de herfst en winter van 2022/2023. Menlook zorgt voor dit seizoen voor zoveel kleuren, zoveel mogelijkheden. Er mag dus met je herfst blouse gerust ook buiten de lijntjes gekleurd worden, met je eigenheid als kompas. Dat is fashion.
Ben jij voor jezelf, vriend, partner of zoon op zoek naar een uniek en comfortabel zittend overhemd voor de herfst met een opvallende en/of artistieke uitstraling? Bekijk de ruime collectie heren overhemden van Menlook.

 

Lees ook: Welk print overhemd kies jij in de herfst?

 

Lees ook: 5 prachtige overhemden om deze herfst in stijl door te komen

 

 

Overhemd koffiebonen print

 

Retro overhemd Boogie Nights Purple
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen