opc_loader

Laat je zien deze zomer met hippe overhemden
 


Laat je zien deze zomer met hippe overhemden van BB Chum en Wolff Blitz wie je bent. Jezelf kunnen zijn bij wat jij prettig vindt. Met uitgesproken kleuren van je overhemd loop je met flair in de zomerzon. Een overhemd met print in rijke zomerse kleuren en een fijne pasvorm is kleding waar  je mee kunt laten zien, dat je fijn en zelfverzekerd door het leven gaat.
Een overhemd met print van BB Chum maakt de zomer van 2019 veel relaxter. Door te combineren met een niet te ruim vallende broek creëer je een mooie casual look. Je zegt: “hier ben ik” en dit is waar ik voor kies deze zomer.
Een strak sluitende shirt van Wolff Blitz met een print van Vincent van Gogh, volgen niet alleen de lijnen van je goed uitziende lijn, maar ook de kleurrijke lijnen van de print op je overhemd.
Je staat samen met van Gogh met twee benen op de grond deze zomer of ga je voor een echt hip overhemd met gekleurde cirkels.


Menlook heeft veel kleurrijke overhemden met verschillende prints waarmee je een zomers accent kunt aanbrengen. Voor welke kleur of print je deze zomer wilt gaan, jij weet immers zelf bij welke kleur je jezelf opper best voelt en wel print op dat moment het beste combineert bij je outfit. Overhemden van Menlook kun je combineren voor zowel een casual als een opvallend zakelijke look.

Deze zomer is het motto van Menlook
“ Colorful shirts for colorful people” 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen