opc_loader

Wensenlijst

Auto- of motorliefhebber? Kies voor een Haupt-overhemd!

haupt motor

Ben jij een auto- of motorliefhebber en zoek je een overhemd die jouw liefde voor deze onderwerpen prachtig uitstraalt? Je verwacht het al: op Menlook.nl zit je helemaal goed! De bijzondere overhemden van Haupt vallen namelijk op door hun stijlvolle kleuren en prachtige ontwerpen. Neem bijvoorbeeld het printoverhemd met zwart-witte camerabeelden die plekken en straten in de stad weergeven, volledig uitgevoerd in grijze tinten en met een blauwe gloed. Of wacht dacht je van het bloemenoverhemd geheel in Haupt-stijl? 

Mannen die genieten van de leuke dingen in het leven vinden in het aanbod van dit Duitse merk ook regelmatig dessins met motoren, oldtimers en oude raceauto's. Geweldig om te dragen bij een mooie jeans en superstoer bij een zwarte leren broek! Als je de overhemden van Haupt vergelijkt met bijvoorbeeld onze overhemden van BB Chum, dan valt direct op dat het kleurgebruik van Haupt een stuk subtieler is. Zoek je een overhemd met felle kleuren? Dan weten we zeker dat er tussen onze BB-Chum en Wolff Blitz iets voor je tussen zitten! 

Subtiele printoverhemden

Georg Haupt Bekleidungswerke GmbH werd in 1926 opgericht in Leipzig. Deze textielonderneming ontwikkelde zich tot een ware specialist in designoverhemden en is altijd met zijn tijd meegegaan, wat blijkt uit de verfrissende collecties die je tegenkomt op de website. Die blinken uit in trendy ontwerpen met mooie details en contrasten, waarvan Menlook de mooiste uiteraard in het assortiment heeft opgenomen. Een shirt van dit Duitse merk is nooit opzichtig, maar valt wel op dankzij het gebruik van subtiele kleurcombinaties. In combinatie met de typische Duitse degelijkheid, ben je met dit overhemdlabel zeker van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Met de bijzondere dessinoverhemden van dit merk combineer je stijl en nonchalance. Draag je je overhemd met een mooi colbert, dan ontstaat een nette look waarmee je toch helemaal jezelf kan zijn. Naast prints met motoren en auto’s heeft dit merk ook veel grafische thema’s. Neem bijvoorbeeld de artistieke printoverhemden met dicht naast elkaar geprinte bolletjes of een bloemenprint die is opgebouwd uit fijne puntjes. Heel geschikt voor mannen die graag de puntjes op de i zetten met hun outfit!

Voor de liefhebbers van nostalgie en kwaliteit

Je leest het al, Haupt heeft genoeg keuze voor de man die niet alleen uit is op een extravagante look, maar die ook graag wil opvallen met een exclusief design. In het bijzonder is dit merk leuk voor mannen die iets hebben met auto’s, motoren of racen. Heb jij een favoriete oldtimer of klim je zelf regelmatig op de motor? Dan zit je hier dus helemaal snor. 

Mannen die tradities koesteren, maar die wel graag een shirt dragen met een moderne fit, vinden altijd een bijzonder printoverhemd in het Haupt aanbod van Menlook - dat moge duidelijk zijn. Dit merk heeft niet zomaar wat shirts die je wel zou willen hebben, maar ware musthaves voor de man die vaak overhemden draagt. Een collectie om hebberig van te worden!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen