opc_loader

Wensenlijst

Welk heren overhemd kies jij in het voorjaar?

Welk heren overhemd kies jij in het voorjaar?

Een heren overhemd met een print als verhalenverteller is een avontuur voor het voorjaar. Vanzelfsprekend vangt een overhemd met een avontuurlijk print enorm veel blikken. Een vrolijke outfit met een te gekke print heeft immers nog nooit iemand kwaad gedaan. Sterker nog, een leuke outfit zien is vaak goed voor het humeur. Een overhemd met een avontuurlijk printje dus zeker ook. Deze zorgen vaak voor een lach op het gezicht, of dat nou het gezicht van uzelf in de spiegel, of het gezicht van een voorbijganger op straat, het verblijdt. Het is wel belangrijk dat u goed oplet welk heren blouse u aanschaft, want hoewel de meeste print overhemden super leuk zijn, zijn ze soms wat lastiger of dominant in gebruik. 

Menlook geeft u concrete tips voor strakke en stijlvolle heren overhemden waarin jij gegarandeerd in het voorjaar als de temperaturen weer stijgen voor de dag kunt komen.

 

 

Frisse twist met een tulpen print overhemd

Geef je look een frisse nieuwe twist door er een print overhemd aan toe te voegen. Prints als bloemen en kleurrijke prints van schilderijen domineren de modetrends dit voorjaar voor mannen. Als dit niet jouw ding is, kun je ook een ander bedrukt overhemd naar keuze kiezen en je hoe dan ook kwalificeren als de best geklede persoon in het voorjaar. 
Menlook adviseert tulpen print overhemd voor heren. Dit herenshirt heeft een trendy print met kleurrijke tulpen in de kleuren rood geel, oranje, paars op 100% wit popelin geweven katoen. Overhemd met tulpen zorgt voor een vrolijke uitstraling en een fijn humeur in het voorjaar. Zonder tulpen in de tuin is het voorjaar ook niet compleet. De kleurrijke blouse heeft een licht getailleerde Tailored-Fit pasvorm heeft en gemaakt is van 100% zacht katoen, hierdoor biedt dit hemd zowel een hoog draagcomfort als een unieke verzorgde look

Combineer deze blouse met je favoriete chino en je bent klaar om te gaan! 

 

Lees ook: Helemaal hip: een overhemd met bloemenprint

 

 

 

 

 

Minder kleur en meer tekst

Een heren overhemd als verhalenverteller met spannende en avontuurlijke  verhalen is krant print overhemd ‘Gazette’. In plaats van het dragen van een T-shirt bij hogere temperaturen in het voorjaar is een blouse met veel krantartikelen voor de afwisseling ook erg leuk. Rol nonchalant de mouwen op en laat de bovenste knoopjes geopend en lees de krant in de lente. De details van dit print overhemd zitten in de zwarte tekeningen van de krant advertenties en verschillende lettertypes.

Overhemd met Gazette print past goed bij heren die net even wat anders willen met een blouse. Het overhemd geeft een casual en trendy look, maar ook authentiek belezen imago af en past ook bij een stijlvolle of hippe look. 
Heren overhemd met krant print is verkrijgbaar in maat S, M, L, XL, XXL, 3XL en de pasvorm van dit unieke overhemd is tailored fit met een fijne klassieke kraag. 

 

 

 

 

 

 

Dit heren overhemd speelt met rood in de lente

Een speels overhemd met rode lippen print van Edward Teeuw als je toch een keer iets anders gekleed wilt gaan naar bijvoorbeeld een feestelijke gelegenheid zijn de zwarte masker tekeningen met knal rode lippen een leuk idee. Jaren geleden zou deze heren blouse met opvallende print alleen door celebs gedragen worden. Zij lieten zich maar al te graag fotograferen in zo’n hip overhemd. Maar zoals geldt voor alle heren overhemden met print die ooit hip waren, komen ze op een dag weer terug. We kunnen wel stellen dat 2022 het jaar is van de verschillende trendy printjes. Sommige prints, net als deze masker print met rode lippen zijn opvallend en aanwezig terwijl andere rustig en subtiel zijn. Menlook is er voor mannen die wel houden van een opvallend overhemd.

 

Lees ook: Heren, haal de lente in huis met een bloemen blouse

 

 

 

 

 

Zonnig weer! 
Kies dan voor een heren blouse met korte mouwen!

Bij heerlijk zonnig weer kies je voor een heren blouse met korte mouwen. Het overhemd met korte mouwen is vooral geschikt voor een casual setting, sommige heren dragen ook een blouse met korte mouwen onder een colbert en trekken deze dan niet uit bij formele ontmoetingen. Maar, dat betekent wel dat je een blouse met opvallende print kunt dragen tijdens jouw dagje naar de stad, wandeling of whatever! Niets is te gek: bloemen óf opvallende prints. Combineer je overhemd met een rustige jeans of korte broek en geniet van de zon!

De amandelbloesem overhemd met korte mouw is een print van Vincent van Gogh. Dit bloemen overhemd staat symbool voor een nieuw leven in het voorjaar. Dit bloemen blouse voor heren past goed bij mannen die net even wat anders willen bij zonnig weer. Het overhemd met een almond blossoms print geeft een trendy, maar ook stoer imago af en past goed bij een casual look.

 

Lees ook: is een overhemd met korte mouw representatief bij warm weer.

 

Colbert met print overhemd en jeans

Je zou denken dat het lastiger is om een overhemd met een drukke print te combineren. Denim doet het natuurlijk altijd goed, dus staat het super met een print overhemd (of shirt). Een paar leuke sneakers eronder en je outfit is bijna compleet! 
Combineer en match een colbert op je favoriete heren overhemd met print om het helemaal af te maken. Maar misschien heb jij het colbert nog niet echt ontdekt. En dat terwijl je hem vaker kunt dragen dan je denkt. Een colbert draag je zakelijk, maar ook naar een borrel met vrienden of diner bij je schoonouders. Het grote voordeel is dat je er altijd goed gekleed uitziet. Wie je ook tegen het lijf loopt, met een colbert ben je nooit underdressed.

Draag een overhemd met print onder een colbert en je ziet er goed gekleed uit. Met flair.

 

 

 

Tenslotte

Voor de herenmode manifesteert de fantasie zich in combinatie in gekke patronen, prints in heren blouses. Dus ben jij een beetje fan van herenmode en wil jij graag vooruit lopen op de voorjaar trends? Investeer dan gelijk in een paar opvallende overhemden met de key pieces van Menlook

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen