opc_loader

Wensenlijst

Overhemden met print voor alle papa’s: vaderdag

vaderdag overhemd vouwen

Overhemden met print speciaal voor alle papa’s: vaderdag!
Zondag 21 juni is het vaderdag: hét moment om jouw vader eens in het zonnetje te zetten. Welke vader wil nou niet verwend worden met een nieuwe kleurrijke print overhemd? Shop bij ons de hipste overhemden met print, stoere armbanden of kleurrijke sokken voor de liefste (schoon)vaders of natuurlijk de vader van jouw kinderen.

Bij een typische mannenkleur denken we natuurlijk aan blauw. Veel print overhemden van de merken Wolff Blitz, BB Chum en Haupt hebben hippe overhemden met verschillende blauwtinten als dé centrale trendkleur. Geef jouw vader een topdag met een klein of groot gebaar door middel van een modieus cadeau. Benieuwd wat? Hieronder lichten we een aantal trendy overhemden, paracord armbanden en sokken met print voor vaderdag.

Print overhemd met korte mouw

Overhemd met korte mouw voor heren met het bekende Wolff Blitz design zijn heerlijke shirts voor de warmere dagen. Een blouse met korte mouw zorgt ervoor dat je vader in de lente en zomer er ook goed uitziet. 
Zoals alle andere overhemden uit de collectie van Menlook zijn de overhemden met korte mouw voor heren ook kleurrijk, bijzonder, trendy en altijd hip. De shirts met korte mouw hebben allemaal een zomerse print. Van een liefelijke bloemen print met madeliefjes tot de kleurrijke fietsen als print, overhemden met zomerse kleuren, grafische prints en designs. Waar vaders veel plezier aan beleven.
Net zoals alle overhemden met print, maakt een overhemd met korte mouw met een print je vaders outfit apart, uniek en modieus door de opvallende prints. De creatieve designs maken onze overhemden met korte mouw tot een echte blikvanger voor je vader. Vaders die van stijl houden en trend bewuste vaders kiezen voor deze fijne modern fit pasvorm overhemden om hun mode bewustzijn te onderstrepen.

 

Overhemden met print

 

 

Overhemden met print van Wolff Blitz is een uniek cadeau voor je vader. Je vader draagt dan een overhemd met inspirerende prints van muziek, dans, fietsen, cassette, lp, dieren, bloemen of film, allemaal uniek ontwerpen om indruk mee te maken. De print overhemden hebben kwaliteit, zijn elegant en ontzettend comfortabel. 
De print overhemden van Wolff Blitz staat voor kwaliteit en biedt prachtige kledingstukken aan die jarenlang meegaan. Een echte musthave voor iedere vader!

 

 

Kleurrijke overhemden

 

 

Kleurrijke overhemden van BB-Chum voor mannen bij MenLook zijn de print overhemden met een Limited edition. Deze kleurrijke print overhemden zijn hip en trendy maar bovenal uniek. De hippe heren overhemden met kleurrijke print in een genummerde oplage van 149 stuks per dessin zijn allemaal gemaakt van een hoogwaardig katoen. 
De kleurrijke overhemden van BB Chum is gemaakt voor de zelfverzekerde man en dus hét merk voor iedere vader en door de kleine oplage van 149 stuks loppt je vader in een hippe overhemd die je uniek en exclusief kunt noemen.

 

Overhemden met print online bestellen

Om een hippe heren overhemd voor je vader te kopen of een stoere paracord armband is het natuurlijk handig om zijn maten te weten. En het moet wel een verassing blijven. Schakel je moeder in voor hulp, of kijk stiekem eens in zijn garderobekast of verzin een andere list. Heb je daar niet de kans toe. Bedenk dan wat voor postuur of pols je vader heeft. Zijn jullie even lang? Is hij smaller of breder? Zo kun je toch een redelijke inschatting van de maat maken.
Niet getreurd als de maat van het unieke overhemd of stoere mannen armband te groot of te klein is, bij Menlook kun je het altijd ruilen. 

 

Paracord armbanden

Paracord armband van Bad Ass Bracelets mag je vader niet missen in zijn collectie stoere mannen armbanden. De Steel & Cord bracelets zijn gemaakt van sterk paracord om samen met je vader oud te worden. Deze tijdloze zwarte Paracord armband Steel & Cord Black en de stoere armband heren Steel & Cord Army Green is een combinatie van tijdloos en stoere manelijk design.
Je ontvangt je Bad Ass Bracelets armband altijd in een stoere jute cadeau-buidel. 


Leren mannen armbanden

Leren mannen armbanden van Terra Genova zijn stoer en krachtige ontwerpen van pure materialen. Hip en trendy, maar tegelijkertijd ook tijdloos door de natuurlijke look.
Terra Genova is een mix van Italiaans leer, verzilverde elementen en Nederlands vakmanschap.
Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor vaderdag of gewoon voor jezelf? Kijk niet verder. Onze mannen armbandenvan Terra Genova bestaan uit de best lopende modellen.
Shop snel jouw favoriete mooie mannen armband. En geef je hem cadeau? Wij weten zeker dat het niet tegen gaat vallen. Met deze stoere leren armband Conan Brown kan je jaren vooruit.
Je ontvangt je Terra Genova armbanden altijd in een stoere jute cadeau-buidel. 
 

Sokken met print

Sock My Feet voor mannen is een opvallende sok met print. Het zijn uitdagende en opvallende prints en daardoor zijn de sokken heel uitgesproken. Je vader loopt letterlijk in de spotlights met deze unieke sokken. Saai kun je deze opvallende sokken niet noemen. Het zijn uitdagende en opvallende prints en daardoor heel uitgesproken. Sokken met fietsen onder je outfit samen met de overhemden met print uit de collectie van Menlook maakt je vader een statement. Draag je vader geen overhemden uit de collectie van Menlook, dan creëer je een leuk accent met deze sokken. Complimenten blijven na vaderdag ook niet uit. 

 

 

Cadeaubon van Menlook

Wil je een van de unieke producten van Menlook cadeau doen, maar kun je geen keuze maken tussen tussen ons grote assortiment kleurrijke print overhemden, stoere mannen armbanden, riemen of schoenen?
Geen paniek! Met de Menlook Cadeaubon laat je de ontvanger namelijk helemaal zelf kiezen welk product ze uitzoeken! Na de ontvangst van je bestelling krijg je van ons een persoonlijke kortingscode toegestuurd die je uit kunt printen en cadeau kunt doen.
Een cadeaubon is niet alleen gemakkelijk om te geven, maar ook heel leuk om te krijgen!

Een leuke of persoonlijke tekst toevoegen? laat het ons weten!

 

 

Overhemd knippen en vouwen voor vaderdag

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen