opc_loader

Wensenlijst

Outfit van deze week: Bloemen blouse voor heren

bloemen blouse voor heren

Een zondagmiddag in maart, als je naar buiten kijkt zie je dat de natuur weer volop aan het werk is om wat kleur te brengen. Het komt langzaamaan uit zijn winterslaap, we kunnen bijna niet wachten tot de lente ontwaakt.
Gisteren stond ik nog in een t-shirt op mijn longboard en vandaag heb ik weer drie lagen (zwart hemd, blouse en trui) over elkaar aan. Wat is dat toch met het klimaat? De meteorologische lente is al begonnen, het is nu nog wachten op echte zonnige dagen, vrolijke mensen op terrasjes en de nieuwe kleurrijke voorjaars mode voor mannen.

Wij van Menlook tonen graag de nieuwste trends en lente looks welke ongetwijfeld voor een straaltje zon in de nieuwe collectie overhemden zorgen.

Hoe ziet een lente look er dan uit?

Waarschijnlijk geldt dit voor alle mannen als zij de kledingkast openen, je ziet dan voornamelijk donkere gebloemde overhemden, truien. Vesten en warme items om ons door de winter te helpen, gaan nog niet naar de kast op zolder, want de lente kan soms wat fris zijn.
Om ervoor te zorgen dat je niet te warm of te koud hebt, is een laagjes look de beste oplossing voor temperatuurschommelingen in de lente.
Advies van Menlook voor de lente is, combineer dikke en warme items met een luchtig katoenen zomerse blouse.
Gelukkig kan dat met een bloemen blouse met frisse fruitige kleuren. Door de juiste lente kleuren te kiezen zoals in het overhemd met fruit  zetten meteen de toon. Felle volle kleuren oranje en geel van het fruit en het frisse groen van de blaadjes is dit overhemd een echte must have voor de lente.
Maak deze lente look af met een verwassen jeans, kort colbertje of jack en witte of licht kleurige sneakers. 

Klassieke patronen worden ook dit jaar weer in een nieuw jasje gestoken, de flowerpower is net even anders dan in het verleden en de kleur blauw met wit geeft een fris accent aan de mode. Menlook stelt de highlights graag aan u voor!
Met een bloemen blouse met vlinder print is het altijd lente. Hoe grijs en nat het buiten ook is. Een blouse met gouden vlinders heeft een hemels blauw-witte bloemenveld met prachtig fladderende gouden vlinders. Het symboliseert de citroenvlinder welke vrij vroeg in het voorjaar wakker wordt uit zijn winterslaap.
Als de blouse met gouden vlinders gecombineerd wordt met wit en/of appeltjes groen straalt het nog veel meer. Daarom is het een goed idee om deze lente blouse te combineren met een basic wit shirt en een effen groene broek. Door de frisse lente look worden de vlinders net als u weer actief om te genieten van de eerste zonnestralen.

Must have blouse met (exotische) bloemen en vogels.

Een trend waar je dit seizoen niet omheen kunt: bloemenprints! Van de lichte pastel kleurige bloemen en felle bloemenprints tot een bloemen blouse met exotische vogels.
Eigenlijk kun je de blouse pas goed beoordelen als je hem aantrekt. Soms denk je dat een overhemd met bloemen print veel te druk is. Maar als je hem dan combineert met een bijpassend shirt staat hij superleuk. Maak de combinatie af met een jeans en stoere boots of sneakers, dan heb je waarschijnlijk een all-time favorite of trendy blikvanger.

Bloemendessins bestaat uit verschillende soorten en maten. Zo bestaan er overhemden met grote maar ook kleine bloemen, tropische planten en palmbomen. Met zoveel verschillende bloemenprints is het belangrijk om een patroon te kiezen die het beste bij u past. Combinaties met bloemenprints zijn eindeloos.

Fleur uw outfit op met bloemendessins

Het typische opgewekt-frisse gevoel dat het voorjaar oftewel de lente met zich meebrengt zie je terug in onze nieuwe overhemden met print voor de lente: luchtig katoen en heldere, vrolijke kleuren in verschillende schakeringen in de prints.
Bloemendessins zagen we afgelopen jaar al en deze trend wordt dit voorjaar sterk doorgezet. Wij snappen wel waarom: prints met bloemen zorgen voor het ultieme voorjaarsgevoel; ze vallen lekker op en je kunt er veel kanten mee op.
Je kunt met een bloemen blouse heel makkelijk een stijlvolle of juist een casual look samenstellen. In combinatie met een verwassen jeans wordt je outfit sportief & casual. Combineer je een gebloemd overhemd met een chino broek dan creëer je een uiterst stijlvolle look.
De vrolijke patronen maken een feestje van de lente, vooral als ze gecombineerd worden met de kleuren van het lente.
De overhemden zijn van katoen en zoals je weet perfect voor als de temperatuur wat warmer wordt. Ze voelen bijzonder aangenaam aan, houden je koel als het overdag warm is maar ook warm genoeg als het ’s avonds wat koeler wordt.
Bloemen overhemd ‘Blue Heaven’ met flora print is een unieke, kleurrijke bloemen blouse waar de vlinders subtiel fladderen in een hemels blauwe lucht tussen de fleurige bloempjes. Dankzij de verfrissende look en modern fit pasvorm van deze kleurrijke bloemen blouse voor heren zult u gegarandeerd opvallen ‘Colorful shirts for colorful people in the spring’.
Voor de vroege lente heeft Menlook een prachtige fleurige bloemen blouse in de collectie.

De wereldberoemde Amandelbloesem van Vincent van Gogh op een modern-fit katoenen overhemd bloemen overhemd ‘Dutch Artist Blossoms’ voor heren.Op dit overhemd staat een van zijn lievelingsonderwerpen van van Gogh, grote bloeiende amandel takken bloesem tegen een turquoise lucht. Dit bloemen overhemd  staat symbool voor een nieuw leven en voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen. Een betoverende fleurige blouse, ideaal voor een eerste lentewandeling en de ultieme zomerse look.






Wat later in de lente vraagt de zon om liefelijke dessins en kleuren om het aangename gevoel tot uitdrukking te brengen. Met vrolijke blauwe en gele kleuren in deze blouse met madeliefjes creëer je snel een lente look. Draag je de bloemen overhemd met madeliefjes in combinatie met een lichte jeans en witte sneakers dan is dit de waardevolste aanvulling op uw garderobe dit voorjaar. De perfecte outfit voor de lente en zomer die ongetwijfeld een favoriet wordt!

Zeg het met bloemen, het is dan ook niet zo gek dat deze trend met bloemen dessins al zolang meegaat. De bloemenprint is voor iedereen bestemd en niet leeftijdsgebonden. Door het dragen van een bloemen blouse laat u uw outfit opfleuren.

Bent u ook zo’n fan van een bloemen blouse? Wacht niet langer en shop uw favoriete blouse in de webshop van Menlook.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen